Megaitukės ačiūūūūūūūūūūūū , bet kai žinai kur kas ne taip , tampa keverzionėm

...
Aš įdėsiu keleta foto , kaip dengti tortą mase , gal ne viska labai smulkiai , bet gal kam pravers , gal ko nežinote , kokios skulkios detalytės .....
Čia uždėta masė , ji kokių 2-3 mm. ....

Dabar mes ją prilipiname , darome tai , ne nuo viršaus iki apačios , būtent vienoje vietoje , o dome pora cm. tik viršuje aplinkui ...

Tai kartojeme ir toliau , ne vienoj vietoj iki apačios , bet ratu , po keleta cm , taip jums nesidarys klostės ....

Čia jau dalyginta iki galo , ir kuo turite ( galima peilio neaštria puse ) gerai pritvirtinta apačioje ....

Imeme peilį , ir apipjauname , palikite kokį 1-2 mm. , juos pakišime ( peiliu ) po torto apačia ...

Va toks kraščiukas lieka apipjovus ...

Čia jau peiliu ( tiesiog brauki ties pačia apačia ) pakišta po tortu ....

Dedam ant norimo padėklo ir puošeme ....

Bet koks mažas brokelis pasislėps toliau jį dainant .
Tik noriu pasakyti , kad tortas , kaip tas " bjaurusis ančiukas " iš multifilmo , kol virsta gražuole gulbe , būna tikrai bjaurokas

.