Dekui Olesta.buvau aptepus grietinele,apsiliejau glazura ,kur kliuvo kur ne,bet matyt vistiek kazkas ne taip,nes tvora ne tik,kad neprilipo,bet ir suluzo.
O del ryto,tai as uk.;-pas mane dvi valandos atgal
,o dar sekmadienis,tai is vis rytas kada atsikelei
asseni nu nerealiai grazus tortas

apsivalgymas
... nors kazi ar drysciau ji prapjaut
arba nurinkus visas figureles padeciau i lentyna ant padekliuko
o tu ziurejai olesto pamokele? VA CIA ??? as dar nedariau sitokio papuoimo, bet galvoju, kad ta sokoladine juosta kimba tik prie grietineles, ar sviestinio ar pan. kremo, o prie glazuros tai kaip tau kibs? nebent ta glazura butu slapia, na dar neisdziuvus
aciu mergaites uz pagyras
neisivaizduojat, kaip gera, kai kazkas pagiria
ir sveciai buvo suzaveti tortu, nes pas mus cia niekas tokiu nekepa (Birzuos) ir gyre ne tik papuosima, bet ir pati torta. aij, as dar padariau nusikaltima, ir nupirkau dvi keramikines figureles (apie 1 cm dydzio), du vaikiukus: berniuka ir mergaite, pasodinau ant jo. nes juuk tortas skirtas dvynuku auklei
tikiuosi ir as greit galesiu pasidziaugt savos gamybos figurelemis

apsivalgymas
... nors kazi ar drysciau ji prapjaut QUOTE(EgluteN @ 2009 11 29, 16:18)
Dekui Olesta.buvau aptepus grietinele,apsiliejau glazura ,kur kliuvo kur ne,bet matyt vistiek kazkas ne taip,nes tvora ne tik,kad neprilipo,bet ir suluzo.
,o dar sekmadienis,tai is vis rytas kada atsikelei 
o tu ziurejai olesto pamokele? VA CIA ??? as dar nedariau sitokio papuoimo, bet galvoju, kad ta sokoladine juosta kimba tik prie grietineles, ar sviestinio ar pan. kremo, o prie glazuros tai kaip tau kibs? nebent ta glazura butu slapia, na dar neisdziuvus
aciu mergaites uz pagyras
QUOTE(Asseni @ 2009 11 29, 13:43)
tavo tortukai tikrai ispudingi
Eiwile man tavo tortukas labai graziai ziurisi
Ir tortas - sodas
labas visom, tortai grazuciai visu! o asseni tai is vis pasaka su tais nzn kaip vadinasi filmuku
rasau tam kad pasakyciau, nzn gal ir matet, bet pasakau maximoj akcija DR.other papuosimu rutuliukam, tie sidabriniai kurie kainavo 8.99, dabar 5.99 ir dar as pasidarius kad tiem produktam 15proc nuolaida tai gavosi 5lt9ct lygtais. ir tiem kitiem, kaip sirdeles ir tokie maziukai oranziniai su perlamutru tai kainavo gal 5lt o dabar 3.19 nu ir aisku atimam 15proc nuolaida
tai pasakau, gal kuri nores, manau normali kaina.
rasau tam kad pasakyciau, nzn gal ir matet, bet pasakau maximoj akcija DR.other papuosimu rutuliukam, tie sidabriniai kurie kainavo 8.99, dabar 5.99 ir dar as pasidarius kad tiem produktam 15proc nuolaida tai gavosi 5lt9ct lygtais. ir tiem kitiem, kaip sirdeles ir tokie maziukai oranziniai su perlamutru tai kainavo gal 5lt o dabar 3.19 nu ir aisku atimam 15proc nuolaida
QUOTE(jurgitasta @ 2009 11 29, 18:13)
Sveikutes
Isdrysiu parodyti savo pirmaji bandyma puosiant torta sokoladine juosta
]
visai neblogai...tik kita karta dayk tankesne juosta ir bus ok......
Sveikos, ateinu pas jus su durnu klausimu ir biski nevietoj ax.gif . ketinu pradeti kepti tortus (del saves) ir uzsisakiau ivairius antgaliu ir dar kazka (buvo komplektas). gal kas gali paaiskinti kas cia (kur antgaliai ir kond. maisiukai suprantu), o tas i pjukliuka panasus turbut biskvitui pjaustyti, bet kam ta kvadratine lentele su rantytais pakrasciukais reikalinga blink.gif (gal pertepui tepti?) http://www.ikea.com/...oducts/50133050
eiwile, labai šaunus torčiukas
, nematau jokių nesėkmių
Asseni, kokie nykštukai
liuks torčiukas.
EgluteN, tikrai gražiai pavyko apjuosti torčiuką
jurgitasta, aha, reiktų tankesnio tinklelio ir viskas būtų gerai.
O aš šį savaitgalį šeimynai nekepiau torčiuko, pasitenkino jie grietiniečiais.
Asseni, kokie nykštukai
EgluteN, tikrai gražiai pavyko apjuosti torčiuką
jurgitasta, aha, reiktų tankesnio tinklelio ir viskas būtų gerai.
O aš šį savaitgalį šeimynai nekepiau torčiuko, pasitenkino jie grietiniečiais.
QUOTE(jurgitasta @ 2009 11 29, 19:13)
Sveikutes
Kiek daug ir kokiu graziu tortu
. Ypac uzstrigo snieguole su nykstuku kompanija
.
Iki tobulumo toli kaip blusai iki varsuvos
Kiek daug ir kokiu graziu tortu
Iki tobulumo toli kaip blusai iki varsuvos
o man kaip grazu toks retas..
[quote=ligita33,2009 11 29, 16:34]
Tai zinoma ziurejau,kaip kitaip buciau sugalvojus sitaip puosti
o klaida taip,dejau ant jau isdziuvusios glazuros,o reikejo pirma juosta issidziovinti ir tik tada apipilus juosti
neli,zinok nepavyko,ten tik puse torto apjuosta,o kita dalis sulauzyta ir ant torto kaip malkos sukrauta
bet kita kart zinosiu jau manau 
jurgitasta va kur graziai gavosi apjuosti
Tai zinoma ziurejau,kaip kitaip buciau sugalvojus sitaip puosti
neli,zinok nepavyko,ten tik puse torto apjuosta,o kita dalis sulauzyta ir ant torto kaip malkos sukrauta
jurgitasta va kur graziai gavosi apjuosti
Sveikutės
Asseni,paslapčių sodas ir snieguolė su nykštukais
mano vaikų svajonės
Jurgitasta labai toks retas tinklelis įdomiai ir gražiai atrodo
eiwile gražus torčiukas,man patiko tie suapvalinti kraštai
čia taip dailiai apipjaustėt,ar yra kitas būdas?
EgluteN torčiukas toks šokoladinis visas
mielai paragaučiau
Asseni,paslapčių sodas ir snieguolė su nykštukais
Jurgitasta labai toks retas tinklelis įdomiai ir gražiai atrodo
eiwile gražus torčiukas,man patiko tie suapvalinti kraštai
EgluteN torčiukas toks šokoladinis visas