Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: meninė ir sportinė

QUOTE(Glacier @ 2009 12 17, 12:33)
Panelytės, susiruošėt "sirgt" ir nežinot kur eit biggrin.gif, gerai dar kad užklausiau biggrin.gif
Mums varžybos pusę 5, o kai pamatysit mergiščią, kuri tąso žalią virvę, tai nors sušvilpkit biggrin.gif  AČIŪ biggrin.gif mirksiukas.gif

Ateiti mes visada pasiruošusios, tik sušvilpkit, ir mes jau čia. O kur eiti, tai mums skirtumo nėr. Bile eit biggrin.gif
Švilpsim, skanduosim, plosim clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2009 12 17, 11:38)
Varzybos vyks eiguliu m-loj. Mum(2000.2001.2002) pradzia 17.45.Pries mus jusu didziulis srautas  smile.gif  Kadangi i apsilima atvaziuosim anksciau tai ir mes prisidesim prie sirgaliu.Musu grupes bus 4 mergaites 99-tu.

Fainai, turėsim didelį sirgalių būrį smile.gif Reikia vienom kitas palaikyt, o kaip gi kitaip. Tik mes vargiai išlauksim Karinos pasirodymo, nors labai norėčiau.. Greičiausiai visos ir susitiksim ar bent jau eidamos pro šalį prasilenksim drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti

Sveikos mamytės,

Gal galėtumėt man parašyti kada ir kur vyks varžybos? T.p.ir kokiame mieste jos vyks.Jai žinote kitų metų tvarkaraštį, irgi būtų malonu žinoti.

Labai dėkoju

newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(m.i.marija @ 2009 12 17, 19:02)
Gal galėtumėt man parašyti kada ir kur vyks varžybos? T.p.ir kokiame mieste jos vyks.Jai žinote kitų metų tvarkaraštį, irgi būtų malonu žinoti.

Hmmm... sakyčiau truputį keistas klausimas. Pagal mane, tai tokio dalyko, kaip varžybų tvarkaraštis metams, nėra. Jei klystu-pataisykit. Gal būt yra tik kažkokios preliminarios datos. Siūlyčiau pasiteirauti miestų meninės gimnastikos skyriuose.
Kaune tai ryt, Eigulių mkl. Paskutinės šiais metais.
Atsakyti
Sveikinimai visoms gimnastėms, dalyvavusioms kalėdinėse varžybose clap.gif clap_1.gif Šauniai pasirodėte, galite laukti santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 12 18, 21:41)
Sveikinimai visoms gimnastėms, dalyvavusioms kalėdinėse varžybose clap.gif  clap_1.gif Šauniai pasirodėte, galite laukti  santa2.gif

Ačiū, mano šaunioji palaikymo komanda 4u.gif Manoji ašarot tik neseniai nustojo-užtat kad diplome ne jos vardas įrqšytas. Pasistengiau gerai ir ištaisiau, beveik kaip tikras atrodo smile.gif Tai va, pasirodo manoji gavo MEDINĮ medalį - taip sakė šian per TV sporto žinias apie 4 vietą lotuliukas.gif doh.gif
Egliuke, ar dar ilgai išbuvai?
O kur kitų mamkų pasigyrimai ir įspūdžiai, a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 18 gruodžio 2009 - 21:37
QUOTE(Glacier @ 2009 12 18, 22:36)
Ačiū, mano šaunioji palaikymo komanda  4u.gif Manoji ašarot tik neseniai nustojo-užtat kad diplome ne jos vardas įrqšytas. Pasistengiau gerai ir ištaisiau, beveik kaip tikras atrodo smile.gif Tai va, pasirodo manoji gavo MEDINĮ medalį - taip sakė šian per TV sporto žinias apie 4 vietą  lotuliukas.gif  doh.gif

Nebeilgai, ten beveik ir baigėsi, kai išėjot. Karina I - je vietoje. thumbup.gif .
Glacier, gal man, tundrai, pasakytum kaip į youtube įkelti video įrašą. Įkelčiau Eglės Jurmalos pratimą su kamuoliu. Pradedu Upload video, pasirenku video, toliau parašau title, paskui kitą lauką užpildau, ir tada pasirenku kategoriją Sport o paskui change save (ar kažkas panašaus) o paskui???
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=t7ycey4un54

Čia galima pažiūrėti Eglės pasirodymą su kamuoliu Jurmaloje.
Papildyta:
O kaip padaryti, kad pvz. youtube puslapyje parašai menine gimnastika, ir ten duoda tiek pasiūlos, kas susiję su menine gimnastika? g.gif Kažko nemoku verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukė @ 2009 12 19, 00:15)

Čia galima pažiūrėti Eglės pasirodymą su kamuoliu  Jurmaloje.
Papildyta:
O kaip padaryti, kad pvz. youtube puslapyje parašai menine gimnastika, ir ten duoda tiek pasiūlos, kas susiję su menine gimnastika? Toje pasiūloje turėtų būti ir mano įkeltas video g.gif Kažko nemoku verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 12 19, 00:16)

Čia galima pažiūrėti Eglės pasirodymą su kamuoliu  Jurmaloje.
Papildyta:
O kaip padaryti, kad pvz. youtube puslapyje parašai menine gimnastika, ir ten duoda tiek pasiūlos, kas susiję su menine gimnastika? g.gif Kažko nemoku verysad.gif
Papildyta:

Prirašiau, paskiau ištryniau, nes žiūriu, jau susitvarkė smile.gif
Viskas padaryta gerai, video yra surandamas ir matomas. O Eglė tikra šaunuolė, taip dailiai viską atliko, tikrai verta medalio.

P.s. sakiau tau, kad Karina laimės smile.gif Sveikinu clap_1.gif first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 18 gruodžio 2009 - 23:55
Aciu uz sveikinimus 4u.gif Tik jos asaros mane jau pradeda nervuot.Del kiekvienos klaideles raudoja.Sakiau kad kita karta isvis neisiu i varzybas,jei pastoviai slapios akys .
Papildyta:
QUOTE(Glacier @ 2009 12 18, 22:36)
Ačiū, mano šaunioji palaikymo komanda  4u.gif Manoji ašarot tik neseniai nustojo-užtat kad diplome ne jos vardas įrqšytas. Pasistengiau gerai ir ištaisiau, beveik kaip tikras atrodo smile.gif Tai va, pasirodo manoji gavo MEDINĮ medalį - taip sakė šian per TV sporto žinias apie 4 vietą  lotuliukas.gif  doh.gif

Galejo ir nauja diploma israsyt.As ir nesupratau ko Ruta i apdovanojima pavelavo,pasirodo klaidele isivele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2009 12 19, 03:01)
Aciu uz sveikinimus  4u.gif  Tik jos asaros mane jau pradeda nervuot.Del kiekvienos klaideles raudoja.Sakiau kad kita karta isvis neisiu i varzybas,jei pastoviai slapios akys .
Papildyta:
Galejo ir nauja diploma israsyt.As ir nesupratau ko Ruta i apdovanojima pavelavo,pasirodo klaidele isivele  smile.gif

Nieko, išaugs tavoji, nustos laistyt ašarėles, bet bus gera sportininkė, nes supranta savo klaidas, paskui dar labiau stengias.
O Rūtai buvo laabai daug šansų gaut medalį, nes mergaitės buvo suskirstytos pagal įrankius. Ir durnai su tuo diplomu ir apdovanojimu unsure.gif Vaikas teisus, jokia ji ten ne Rasa. Kai pradėjo apdovanojimus, susimėtė kažkaip, matyt išgirdo Rasa, o pavardės nedaklausė ir liko stovėt doh.gif Paskui trenerei pasakiau, kad vardas ne tas, sakė gal perrašys.
Atsakyti
Glacier, Eglės pasirodymas surandamas pagal konkretų adresą, kurį nurodžiau, o pavz, per search parašius menine gimnastika Eglės to video neduoda. Reiškia, tas įrašas yra tik pas mane, o ne bendrame youtube. Tu kai įdėjai Eglės pasirodymą lapkričio mėn (Kaunas Open), tai parašius menine gimnastika, jos pasirodymas randamas. Man čia ir neaišku g.gif
Papildyta:
QUOTE(dinarad @ 2009 12 19, 03:01)
Aciu uz sveikinimus  4u.gif  Tik jos asaros mane jau pradeda nervuot.Del kiekvienos klaideles raudoja.Sakiau kad kita karta isvis neisiu i varzybas,jei pastoviai slapios akys .
Papildyta:

Praeis tos raudos, kol maža, labai pergyvena dėl klaidų. Paskui viskas praeis smile.gif
Atsakyti