Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: meninė ir sportinė

QUOTE(Glacier @ 2010 01 14, 00:17)
Didelis dėkui, Dinarad, imk balioniuką  4u.gif  Varysiu turbūt su savo, o tai gimnastės nesutilps per mane smile.gif Ryt Eiguliuose dar treniruotė 5 val.

pas mus ryt treniruote 15 val.dar neaisku kas vaziuos.Nes treniravosi 5 gimnastes.trenere tik rytoj nuspres kuri vaziuoja.Karina tai tikrai bus,dar nezinau ar leksiu ispaskos.Kai buvo visai maze,tai lekdavau.dabar abejoju.Gal be manes maziau bliaus g.gif
Atsakyti
Nebuvau forume gerą pusdienį, ir tiek naujienų atsirado doh.gif
Nu va, prašau, Rūta važiuoja į Vilnių thumbup.gif . Taip jau kartais būna, kad ta septinta vieta nieko nereiškia, kad neišvažiuosi į respublikines.
Mūsiškė grupinių komanda vakar liko trečia - Iliuzija vis tiek aplenkė (taip ir turėjo būti). Medalių negavo, bet sakė, kad šiandien atiduos biggrin.gif Kažkaip nesusiskaičiavo, kiek tų medalių reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2010 01 14, 09:28)
Nebuvau forume gerą pusdienį, ir tiek naujienų atsirado doh.gif
Nu va, prašau, Rūta važiuoja į Vilnių thumbup.gif . Taip jau kartais būna, kad ta septinta vieta nieko nereiškia, kad neišvažiuosi į respublikines.
Mūsiškė grupinių komanda vakar liko trečia - Iliuzija vis tiek aplenkė (taip ir turėjo būti). Medalių negavo, bet sakė, kad šiandien atiduos  biggrin.gif Kažkaip nesusiskaičiavo, kiek tų medalių reikia  biggrin.gif

Ai, geriau būt nereikėję.. eisiu prašytis, kad išleistų iš darbo..fe.. Nevažiuočiau ir aš, jei su grupinuku vyktų, ale dabar viena tai bijo, ir šiaip bailiukė pas mane.
O tai klausyk, jūsų trečia, Iliuzija antra? O kas 1?
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2010 01 14, 09:33)
Ai, geriau būt nereikėję.. eisiu prašytis, kad išleistų iš darbo..fe.. Nevažiuočiau ir aš, jei su grupinuku vyktų, ale dabar viena tai bijo, ir šiaip bailiukė pas mane.

Pavadinimo neatsimenu, tos tamsiai mėlynos su sidabrine plunksna (kur Sklenytė). Jos ir pirmą dieną buvo pirmos.
Atsakyti
Eglike ,o kas jusu amziaus grupeje 1-4 vietas okupavo lotuliukas.gif
Atsakyti
1. E.Bubelo
2. M.Budrytė
3. G.Grigonytė
4. neatsimenu biggrin.gif
5. G.Valančiauskaitė
6. O.Vonžudaitė
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2010 01 14, 09:33)

Jei neklystu Plastakes 1 vieta. Na kai asmeninese tai ir as vaziuociau,jau dabar sirdele plaka uz margaites.musu mazes irgi vaziuoja,gal bus daugiau teveliu,jom tai pirmas kartas. Uzmesk aki kaip ten Ugneles pasimetis lankais biggrin.gif Na sekmes,geros nuotaikos!
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2010 01 14, 14:19)
Jei neklystu Plastakes 1 vieta. Na kai asmeninese tai ir as vaziuociau,jau dabar sirdele plaka uz margaites.musu mazes irgi vaziuoja,gal bus daugiau teveliu,jom tai pirmas kartas. Uzmesk aki kaip ten Ugneles pasimetis lankais  biggrin.gif Na sekmes,geros nuotaikos!

Ačiū, kaip nors išgyvensim:) Pasistengsiu pafilmuot gal, jei pavyks, parvešiu tada visom vaizdų lauktuvėm:) Dar sakiau reiktų užsukt į tą parduotuvę gimnastikos pažiūrėt, gal ko įdomaus bus atsivežę.
Atsakyti
Išleidžiam tave, Glacier, į Vilnių. Skiriame atsakingą už visas kaunietes biggrin.gif . Prašau pafilmuoti, kad būtų ką parodyti. Rūtai sėkmės linkim 4u.gif
Jei spėsi į tą parduotuvę, tai pasidomėk turimu asortimentu, ką planuoja gauti artimiausiu metu ir t.t. Nu, manau žinai ko kuriai reikia, kokios atributikos kam trūksta. biggrin.gif
Papildyta:
Šiaip tai medalių norim iš Vilniaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2010 01 14, 16:18)
Išleidžiam tave, Glacier, į Vilnių. Skiriame atsakingą už visas kaunietes biggrin.gif . Prašau pafilmuoti, kad būtų ką parodyti. Rūtai sėkmės linkim 4u.gif
Jei spėsi į tą parduotuvę, tai pasidomėk turimu asortimentu, ką planuoja gauti artimiausiu metu ir t.t. Nu, manau žinai ko kuriai reikia, kokios atributikos kam trūksta. biggrin.gif
Papildyta:
Šiaip tai medalių norim iš Vilniaus lotuliukas.gif

Oi Egliuke, ačiū už palaiminimą notworthy.gif biggrin.gif Baigesi paskutine treniruote, ryt isvaziuojam 13 val., varzybos 16v. Pasistengsiu tamstų nenuvilti, gal netgi pafilmuosiu wink.gif
Nagi sakot greit, kam ko reikia, visko pripirksiu, medalių irgi galiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Reikia Sasaki češkių, gali būti ir Chicota firmos. Vis dar noriu įdėklo lankui (senjorų dydis), nu ko čia dar g.gif gal yra varžybinių kostiumėlių labai gražių, nes kaip matei plyšta akyse.
Atsakyti
Sausio 15-16 d. VšĮ Vilniaus kultūros, pramogų ir sporto rūmuose, Žirmūnų g. 1E, Vilnius, vyks Lietuvos jaunučių ir vaikų asmeninės ir grupinių pratimų meninės gimnastikos pirmenybės.
Pirmenybių pradžia - 14.30 val.
Atsakinga - metodininkė Jūratė Bukšnaitienė.
Atsakyti