Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: meninė ir sportinė

Man leidžia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2010 03 11, 20:10)
Aš negaliu prisijungti į meninės gimnastikos puslapį. Kaip jums?

As ieinu.iskarto atsidaro naujienu puslapis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2010 03 12, 12:40)
As ieinu.iskarto atsidaro naujienu puslapis  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 03 12, 14:28)

Irgi pastebėjau, kad nebėra "naminio" (pagrindinio) puslapio g.gif. Prisijungus, man tai norėtųsi to pradinio puslapio , o ne naujienų apie Kabajevą.
Papildyta:
Pasitaisau, naujienos apie Kanajevą
Atsakyti
Sveikos smile.gif džiugu kad šauniai sudalyvavot varžybose, sveikinu visas su prizinemis vietomis 4u.gif Gaila, kad mumi neteko pabuvot..
O kas nudžiovė "namus" interneto puslapy? smile.gif Reikes bandyt gal is naujo padaryt kazka. Kaip matau tame tinklapy, yra visai prastai su liet.raidemis. Siulau ju nenaudoti, nes vienam kompiutery jos matosi, o kitame gali ir nesimatyti.
Tiesa, o kuri čia mergaite dalyvavo 2 min šlovės?
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2010 03 14, 19:46)
Sveikos smile.gif džiugu kad šauniai sudalyvavot varžybose, sveikinu visas su prizinemis vietomis  4u.gif Gaila, kad mumi neteko pabuvot..
O kas nudžiovė "namus" interneto puslapy? smile.gif Reikes bandyt gal is naujo padaryt kazka. Kaip matau tame tinklapy, yra visai prastai su liet.raidemis. Siulau ju nenaudoti, nes vienam kompiutery jos matosi, o kitame gali ir nesimatyti.

http://www.youtube.c...h?v=URnNZyKp1JE labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Gintarė Grigonytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2010 03 14, 19:53)

Labai gražu, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2010 03 14, 20:46)
Sveikos smile.gif džiugu kad šauniai sudalyvavot varžybose, sveikinu visas su prizinemis vietomis  4u.gif Gaila, kad mumi neteko pabuvot..

mano mergaite, nesitikejom tokiu geru vertinimu. Visom dekui uz komlimentus smile.gif . Balandzio 4 bus tiesioginis eteris (pusfinalis).
Papildyta:
beja žadam parduoti šį kostiumėlį. Gal ka sudomino.
Atsakyti
QUOTE(Raganaite1 @ 2010 03 15, 11:27)
mano mergaite, nesitikejom tokiu geru vertinimu. Visom dekui uz komlimentus smile.gif . Balandzio 4 bus tiesioginis eteris (pusfinalis).
Papildyta:
beja žadam parduoti šį kostiumėlį. Gal ka sudomino.

Tikra šaunuolė, gražiai pasirodė, labai žavi mergytė thumbup.gif Ir tikrai maloniai nustebau, kad gerai įvertino, nes atrodo, kad visi labai kritiškai žiūri į gimnastikos atstoves.
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2010 03 15, 11:48)
Tikra šaunuolė, gražiai pasirodė, labai žavi mergytė thumbup.gif  Ir tikrai maloniai nustebau, kad gerai įvertino, nes atrodo, kad visi labai kritiškai žiūri į gimnastikos atstoves.

Tą ir aš pastebėjau, kad nelabai kurį iš komisijos narių "stebina" gimnasčių sugebėjimai.
Atsakyti
Glacier sveika sugrizus 4u.gif
Taves nera,tai nieko nera,nu dabar bus linksmiau,kaip kalniukai?

Raganaite1,kaip musu merginos Austrijoje pasirode?Zinau ,kad Monika,Evelina ,Karolina ir taviske ten ruosetes.Gal zinai kokiame mieste ir turnyro pavadinima?
Atsakyti