Įkraunama...
Įkraunama...

Namo apdaila

meduza, nu kur foto žadėtos bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Užteks švęst cool.gif
Atsakyti
Jei ka dar domina laiptai su metaline konstrukcija galiu duoti vienu darbininku kontaktus.Laukti na koki menesi gal reiktu,bet neilgiau biggrin.gif Tiesa jie dar daro porankius, prancuziskus,balkonus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mafi @ 2006 01 02, 18:47)
Jei ka dar domina laiptai su metaline konstrukcija galiu duoti vienu darbininku kontaktus.Laukti na koki menesi gal reiktu,bet neilgiau biggrin.gif Tiesa jie dar daro porankius, prancuziskus,balkonus 4u.gif

Prašyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mafi @ 2006 01 02, 18:47)

aš taip pat prašyčiau
Atsakyti
plytelių meistro kokio neturite, kurį galėtumėt rekomenduot? namo viduje darbai, ne trinkelės... Vilniuje.
Atsakyti
Westa as cia 4u.gif bigsmile.gif
zodziu jau gyvenu istremta i miska bigsmile.gif ,su Meda statom tvirtoves,besmegenius,ir kuopiu nama,tajp visa diena praeina ax.gif ,dar liudnoka ne visi kambariai irengti,gyvenam ant deziu ax.gif
interneto neturiu schmoll.gif ,taj va tik ibegau i senus namus,batu nenusioviau is kart cia bigsmile.gif thumbup.gif

turiu savo virtuves fotke galiu idet ax.gif
dar ji nebaigta,spinteliu virsuj nera,saldytuvas neimontuotas,bet va spalvas matysi,mes lyg apie vienodas namo spalvas svaigom ania bigsmile.gif drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduza: 06 sausio 2006 - 09:13
Medūza, garži virtuvė, nors ir nebaigta. aš esu irgi už baltą spalvą visam name, pas mane dabar bute taip, tai labai man patinka.....
Atsakyti
Medūzka thumbup.gif thumbup.gif . Labai gražu.. Laukiam daugiau foto drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įdedu klinkerio fragmentą. Ale labai jau lėtai, bet stumiamės į priekį cool.gif
[attachmentid=45143]
Atsakyti
westa, labai gražu thumbup.gif 4u.gif o šiltinot vata su oro tarpu ar be g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perliukas: 17 sausio 2006 - 17:33
QUOTE(Perliukas @ 2006 01 17, 17:31)
westa, labai gražu  thumbup.gif  4u.gif  o šiltinot vata su oro tarpu ar be  g.gif

yra 4 cm biggrin.gif , kampu foto daryta tai nesimato. Oro tarpas tiikrai yra tongue.gif
Atsakyti
[quote=westa,2006 01 17, 17:37]
Įdedu klinkerio fragmentą. Ale labai jau lėtai, bet stumiamės į priekį cool.gif

Solidu ir ilgaamziska.... Jei ne paslaptis kie daba uz klinkerio sudejima plesia.....?
Atsakyti