Įkraunama...
Įkraunama...

Namo apdaila

Jai kas norite galiu atsiusti mail'u keleta fasado nuotrauku, kurie išmūrinti klinkeriu. Gal kas patiks.
Atsakyti
QUOTE(donnce @ 2007 09 17, 16:39)
Jai kas norite galiu atsiusti mail'u keleta fasado nuotrauku, kurie išmūrinti klinkeriu. Gal kas patiks.

Ačių už nuotraukytes, labai gražu, o ten buvo du skirtingi namai? Čia Vilniuje?
Atsakyti
o tai Tu čia pats mūriji?
Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2007 09 16, 20:03)
Laba. As dar vis su apdaila kankinuosi. O ka, jeigu vietoj medzio apdailos, detume viniplasto dailylentes  g.gif Man jos irgi nieko, ir ilgaamzes ir montuoti nesudetinga, tik va kainos nezinau.
http://www.vitra.lt/siding.php
Jusu nuorodos lenteliu kainos neparasysiu, bet sitos neblogos. Mes naudojam Boriszew'o gamybos sidinga. Jos siauresnes, graziau ziurisi, neblunka, neluzhta. na tiesiog laiko patikrintas produktas. Deja nusipirkti galima tik Vilniuje ir Marijampoleje. Dar reiktu Alytuj paziuret. Kaune tik per pazystama tarpininka is Vln gaunam. Kainuoja nuo 14.50Lt/m2, Marijampolej 14.90. Siaip gera kaina, paklausa didele, va penktadieni visa fura parveze ir jau nera, tik zalios like kazkiek. Lietuviskas Ledis dar yra, bet man asmeniskai netokios grazios, uzlauzus pabala, platesnes ir brangesnes, kazkas 16-17Lt.
Siaip orientavimuisi, isoriniai kampai 36Lt, sanduros - 28Lt, J1/2 - 14Lt, vidinis apie 30Lt, startas 12Lt. kainos vieneto. Visu gamintoju priedai skirasi iki mazdaug lito. Orientuotis galite.

QUOTE(Bomba @ 2007 09 16, 20:40)
GitaZ, nelabai suprantu kodel jus kratotes tinko ir medzio ? nezinau kaip kam, bet man plastikines lentutes kad ir kokios jos butu, tai yra "pigiausias" nekainos bet isvaizdos prasme variantas, ir nieko tokio jei tarkim butu taupoma ir renkasi ilgaamzis ir pigus variantas, bet tuomes derinti su klinkeriu, nu nezinau  schmoll.gif
Neskubekite lenteliu nurasyt del ilgaamziskumo. Kokybiskos lenteles daug ilgaamziskesnes uz betkuria kita apdaila. Minusai tik moraliniai isitikinimai. Tinkamai sumontuota tokia apdaila labai lengva priziuret, visada atrodo svariai ir estetiskai, nereikia perdazyt, galima plauti ir nusiplauna lengvai.
Mano asmenine nuomone ar deti sidinga ar ne, cia jau skonio ir dizaino reikalas, nedaugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dario: 17 rugsėjo 2007 - 19:36
QUOTE(Dario @ 2007 09 17, 20:34)
Jusu nuorodos lenteliu kainos neparasysiu, bet sitos neblogos. Mes naudojam Boriszew'o gamybos sidinga. Jos siauresnes, graziau ziurisi, neblunka, neluzhta. na tiesiog laiko patikrintas produktas. Deja nusipirkti galima tik Vilniuje ir Marijampoleje. Dar reiktu Alytuj paziuret. Kaune tik per pazystama tarpininka is Vln gaunam. Kainuoja nuo 14.50Lt/m2, Marijampolej 14.90. Siaip gera kaina, paklausa didele, va penktadieni visa fura parveze ir jau nera, tik zalios like kazkiek. Lietuviskas Ledis dar yra, bet man asmeniskai netokios grazios, uzlauzus pabala, platesnes ir brangesnes, kazkas 16-17Lt.
Siaip orientavimuisi, isoriniai kampai 36Lt, sanduros - 28Lt, J1/2 - 14Lt, vidinis apie 30Lt, startas 12Lt. kainos vieneto. Visu gamintoju priedai skirasi iki mazdaug lito. Orientuotis galite.

aciuks.gif uz atsakyma ir konsultacija, su atvezimu gal nebus problemu, Marijampole ir Kaunas nera toli mirksiukas.gif bandysim ir toliau mastyti apie si sidinga thumbup.gif
Atsakyti
ne, as pats nemūrinu, as tik prekiauju, bet cia ne reklama smile.gif jai reikes murininku Kaune, galite sakyti, turiu keleta numeriuku.
Atsakyti
QUOTE(Dario @ 2007 09 17, 21:34)
Neskubekite lenteliu nurasyt del ilgaamziskumo. Kokybiskos lenteles daug ilgaamziskesnes uz betkuria kita apdaila. Minusai tik moraliniai isitikinimai. Tinkamai sumontuota tokia apdaila labai lengva priziuret, visada atrodo svariai ir estetiskai, nereikia perdazyt, galima plauti ir nusiplauna lengvai.
Mano asmenine nuomone ar deti sidinga ar ne, cia jau skonio ir dizaino reikalas, nedaugiau.

Aš nebuvau prieš plastikines lenteles,kol draugės sūnus į savo namo sieną su rogutėmis neįvažiavo doh.gif Dabar reiktų vos ne viso namo lenteles nuardyti,kad tą vienintelę pakeisti.Na,nebent jau jūs apie kažkokią superinę kokybę kalbate.Nors šiaip ir jie ant lentelių netaupė,nes patys dirbo,tai už darbą nereikėjo mokėti.Šiaip tai aš kategoriška šiuo klausimu,jokių plasmasių schmoll.gif Mes ir stogo pakalimus medinius darėme,aišku reiks prižiūrėti dabar,su plasmasinėmis nebūtų buvę bėdos,bet ko tik nepadarysi dėl grožio(grožis labai jau subjektyvus dalykas tongue.gif ).
Atsakyti
na ziema daug salant lenteliu dauzyt nereiketu, reta kuri nesuluz gerai i kampa uzdavus. O del pakeitimo tai bent su tom kur mes dirbam tai nulis problemu, galiu pakeist kad ir is vidurio, ten visai nesunku. Visas jas galima turbut pakeist be problemu. Na nebent tai ne sidingas, o plastikines kur atseit ir viduj ir lauke tinka, tos pacios kur visi vonias, prieskambarius issikloja, tokios lygiu pavirsium. bet tu tai niekam nesiulau. lauke tik Sidingas.
Atsakyti
siandien susimokejau uz lentuciu dazyma pramoniniu budu rolleyes.gif atrodo labai dailiai, kaina aisku irgi "daili" doh.gif ai, bet ziuresim kaip cia bus, kai gimines ikalba ir isgiria norom nenorom patiki doh.gif
Atsakyti
SVEIKI,

gal kas dare FASADA INERALINIO TINKO ????? labai butu idomu paklausyti nuomuone paie ji/ ir domina kur pirkote ir uz kiek?

p.s galima ir i az nes temos neseku....bet ir cia uzsuksiu dar biggrin.gif
Atsakyti
Galbut kas esate pasistatę ar statotės rastinį namą, tačiau dar nesatę padarę ar nežinote, kas gali padaryti apdailą?

Mes galime pasiūlyti maždaug tokias kainas:
Slifavimas 12Lt
Balinimas 8Lt
Antiseptikas 4Lt
Dažymas 10Lt

Kainos yra preliminarios, dirbame visoje lietuvoje. Kreipkitės nieXas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(donnce @ 2007 09 17, 16:39)

gal gali permesti

Ačiū
Atsakyti