Įkraunama...
Įkraunama...

Namo apdaila

QUOTE(budre @ 2010 07 14, 14:48)
Jeigu gerai supratau klausimą, tai mums ir gražiau ir pigiau.Nes plytas pjausim ne vienodu storiu, nenorim vaizdo kaip plytelės  ax.gif

Nelabai įsivaizduoju,kaip ten jūs pjaustysit.parodykit kaip gausis,kai bus bendras vaizdas.
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Oi kankinuosi su spalvų pasirinkimu, tad kad nesikankinčiau viena hihihi.gif ateinu paklausti jūsų nuomonės ir kaip jūsų akimis žiūrėtūsi toks variantas ax.gif
Noriu tamsaus namuko, todėl ir spalvas renkuosi tamsias.
Namas atrodo dabar taip
user posted image

Mano pasirinktos spalvos štai tokios
user posted image

Na ir paletės iš toliau
user posted image

Na ir kaip jums???
Atsakyti
Ar tinkuosit taip gražiai sumūrytą sieną,tokiu gražiu raštu? Aš nieko sienai nedaryčiau. Tik pamatą dažyčiau.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2010 07 15, 09:50)
Ar tinkuosit taip gražiai sumūrytą sieną,tokiu gražiu raštu? Aš nieko sienai nedaryčiau. Tik pamatą dažyčiau.

Aha tinkuosim, nes namas labai šaltas tad teks apšiltinti iš išorės, galėjom oro tarpą šiltinti, bet kažkaip nepasitikim tokiu apšiltinimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesa. @ 2010 07 15, 10:53)
Aha tinkuosim, nes namas labai šaltas tad teks apšiltinti iš išorės, galėjom oro tarpą šiltinti, bet kažkaip nepasitikim tokiu apšiltinimu  rolleyes.gif

kuo tamsesne namo spalva, tuo labiau ji akumuliuoja sviesa ir del temperaturu skirtumo didesne rizika del tinko skilinejimo.
ivertinkit si faktoriu.

Kuo tamsesne spalva, tuo brangesnis tinkas. Ypac nepigi pasirinkta skalda pamatui.

Jusu atveju toks namo atnaujinimas bus kokia 40 gabalu. Mes irgi is pradziu planavome, bet suzinoje kaina pakeiteme norus.
O ar Jums tikrai verta? juk namas labai graziai sumurytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salkda: 15 liepos 2010 - 22:34
QUOTE(salkda @ 2010 07 15, 22:30)
kuo tamsesne namo spalva, tuo labiau ji akumuliuoja sviesa ir del temperaturu skirtumo didesne rizika del tinko skilinejimo.
ivertinkit si faktoriu.

Kuo tamsesne spalva, tuo brangesnis tinkas. Ypac nepigi pasirinkta skalda pamatui.

Jusu atveju  toks namo atnaujinimas bus kokia 40 gabalu.  Mes irgi is pradziu planavome, bet suzinoje kaina pakeiteme norus.
O ar Jums tikrai verta? juk namas labai graziai sumurytas.

Ačiū už išsakytą nuomonę aciuks.gif

Kas dėl vertėjimo tai tikrai verta šiltinti ir darbai jau įpusėję. Na paprašysiu darbų vadovo, kad paskaičiuotų kainytę su mano pasirinktomis spalvomis, kaip paskaičiuos parašysiu kiek gausis litukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesa. @ 2010 07 16, 07:39)
kaip paskaičiuos parašysiu kiek gausis litukų  mirksiukas.gif

Na va prisiruošiau pagaliau parašyti ax.gif tai su mano pasirinktomis medžiagomis ir spalvomis gausis 20800 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesa. @ 2010 07 15, 11:53)
Aha tinkuosim, nes namas labai šaltas tad teks apšiltinti iš išorės, galėjom oro tarpą šiltinti, bet kažkaip nepasitikim tokiu apšiltinimu  rolleyes.gif

o tai ka darysit su tuo oro tarpu, ar paliksit nesildyta, nes jei taip, tai šiluma visa išeis lauk per pastogę g.gif
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 07 18, 08:54)
o tai ka darysit su tuo oro tarpu, ar paliksit nesildyta, nes jei taip, tai šiluma visa išeis lauk per pastogę g.gif

Pas mus oro tarpe supiltas keramzitas prieš 30 metų taip ir šiltindavo namus, tai mes jo neišleidom ir nepripurškėm naujovių, o pasirinkom geriau išorinį namo apšiltinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas gali patart kaip susiskaičiuot medžiagas išorės šiltinimui? Šiltinti norim polistiroliu. apdaila -dekoratyvinis tinkas
Atsakyti
QUOTE(odalija @ 2010 07 19, 10:29)
gal kas gali patart kaip susiskaičiuot medžiagas išorės šiltinimui? Šiltinti norim polistiroliu. apdaila -dekoratyvinis tinkas

reikėtų išsirinkti pardavėją ir su projektu aplankyti
Atsakyti
QUOTE(Taniuša @ 2010 07 19, 11:24)
reikėtų išsirinkti pardavėją ir su projektu aplankyti

taip tai aš irgi mokėčiau. bet vienos medžiagos vienur pigesnės, kitos kitur...
Atsakyti