Įkraunama...
Įkraunama...

Namo apdaila

QUOTE(evansmum @ 2005 12 02, 09:05)
Kaip Avitai knieti suzinoti! laugh.gif
Meduza, nekankink zmogaus, atsakyk! laugh.gif

lotuliukas.gif ,nudaze avita, nudaze thumbup.gif 4u.gif ,tik dar po plevele jis džiusta.
ryt ten vaziuosiu taj nufotkinsiu 4u.gif
Atsakyti
Oi atsiprasau... Pas mane SM strekuoja, tai tik dabar pamaciau kiek prirasiau,nors rode,kad neissisiunte mano klausimas...
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 11 27, 20:54)
kiek zmoniu tiek nuomoniu drinks_cheers.gif ,mes ir norejom paprastos dezutes su vienšlaiciu stogu thumbup.gif
man jis pats paciausias wub.gif
kadangi mano vyras yra minimalistas,jam svarbiausia buvo namo funkcionalumas thumbup.gif

westa aciu 4u.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif man namai patinka beveik visokie, nes namas - jau pats savaime grazus kaip statinys rolleyes.gif o "paprasta dezute " man labiausiai patinka, mes ir patys toki pasistatem. Va, siaip buvau jau idejusi nuotrauka, bet gi dar pasimaivysiu blush2.gif
user posted image

dabar sparciai vyksta vidaus darbai, trinkeliu klojimas ir tvoros tverimas ax.gif galetume keltis Kaledoms jau i nama, ale gi nespes laiptu i antra auksta pagaminti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomika @ 2005 12 02, 12:23)
Va, siaip buvau jau idejusi nuotrauka, bet gi dar pasimaivysiu  blush2.gif

Tikrai yra ko maivytis, namukas saunus, panasus i Meduzos- jaukios formos. Jusu namuku spalvos labai thumbup.gif, jaukumas/skanumas/sviesa- zodziu 3 in 1. Geranoriskai pavydziu ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(Nomika @ 2005 12 02, 12:23)
drinks_cheers.gif  man namai patinka beveik visokie, nes namas - jau pats savaime grazus kaip statinys  rolleyes.gif  o "paprasta dezute " man labiausiai patinka, mes ir patys toki pasistatem. Va, siaip buvau jau idejusi nuotrauka, bet gi dar pasimaivysiu  blush2.gif
user posted image

dabar sparciai vyksta vidaus darbai, trinkeliu klojimas ir tvoros tverimas  ax.gif  galetume keltis Kaledoms jau i nama, ale gi nespes laiptu i antra auksta pagaminti  verysad.gif

labai gražu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kropka @ 2005 12 02, 12:33)
Tikrai yra ko maivytis, namukas saunus, panasus i Meduzos- jaukios formos. Jusu namuku spalvos labai  thumbup.gif, jaukumas/skanumas/sviesa- zodziu 3 in 1. Geranoriskai pavydziu ax.gif.

aciu ax.gif labai stengiames pasirinkti geras spalvas, lygtai gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
nomika, grazus namukas thumbup.gif Nelabai matosi, kokios spalvos pas jus langai?
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2005 12 02, 12:54)
nomika, grazus namukas thumbup.gif Nelabai matosi, kokios spalvos pas jus langai?

man atrodo balti, tik apdažyta tamsia spalva. Šiaip labai neblogai atrodo toks sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
Nomika, grazu labai thumbup.gif ir artima man bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2005 12 02, 12:54)

aciu bigsmile.gif langai pas mumi tamsiai rudi, ale raudonmedis rolleyes.gif , ten baltuoja dar nenulupta apsaugine plevele ax.gif o is namo vidaus tai balti. Va gal is sito fragmento labiau matytis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nomika: 02 gruodžio 2005 - 15:07
Nomika , o kiek kvadratu tavo namukas? ax.gif
O tas raudonas, kur antroje foto, tai kaminas? blush2.gif

baisiai svaigstu del visu inkilu thumbup.gif
man tavo namukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteSirdele @ 2005 12 02, 17:59)
Nomika , o kiek kvadratu tavo namukas? ax.gif
O tas raudonas, kur antroje foto, tai kaminas? blush2.gif

baisiai svaigstu del visu  inkilu thumbup.gif
man tavo namukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

musu namukas 107 kv.m., aha ax.gif tas "raudonas", o istikruju senovines plytos spalva, tai kaminas ax.gif mums jis irgi labai patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nomika: 02 gruodžio 2005 - 20:55