QUOTE(Sesita @ 2010 04 10, 20:20)
Rusai turi patarlę "doveriai, no proveriai". Kažkaip panašiai skamba. Yra ir gerų ginekologų, niekas nesako, bet...kol aš pati aktyviai nepradėjau ieškoti priežasčių, niekas nesikeitė. Man kiekvienos mėnesinės tapo totalia kančia, su tokiais žiauriais skausmais, kad lapuko Ibumetino vos užtekdavo vienam ciklui. Vėliau perėjau prie Nimesilio. Bet vistiek savijauta būdavo tik šiaip sau. Kartais pajudėt negalėdavau, kokie skausmai užeidavo. O dar nepastojimas

. Ir vistiek girdėjau "bandykite, jums turi pavykti".
Per tuos "bandykite" man buvo atliktos trys laparoskopinės operacijos per 3 metus.
labutis...trumpai as savo istorija papasakosiu...taigi niekaip nesiryzom pradeti tyrimuku o metai ejo....kai jau sulaukem 4 metu teko operuotis apendicita...tai pries sia operacija tikrino gin ir jis pasake kad jei yra tokios problemos ner ko laukti nes gali buti kokia liga letine ir pan...tada tie zodziai ir paskatino mane pradeti veikti...kreipiausi i savo gin...(bet po jos zodziu nutariau kad esant problemai kreipsiuos tik i specelistus isvis nepasitikiu paparastom gin po jos zodziu pasakytu)man nuejus ir isaiskinus padeti kad gandriukas neastkrenda jau 4metai jis tik pasake kad matuot bazine temperatura ir ateiti pas ja po3 menesiu...!!!!!

tai mane damuse!!

jau 4metai juk jei butu buve viskas gerai tikrai butu jau zirniukas!!!po to laiko nepasitikiu as paparastom gin...taigi savarankiskai pasidarem vyro tyrimus...buvo geri tada dar vyra betiriant androloge parase siuntimus pasidaryti hormonu tyrimus ten irgi buvo viskas normoj...nuejus pas savo mielaja gin paprasiau siuntimo i klinikas nes zaidimai uzsiimti as neturiu laiko taip jai pasakiau....nera laiko...taigi patekau pas specelista KMUK'e ir toji gin iskart isgirdus mano problema iskart pasiule LP!taigi as jau su skylutem pilve

ir man diagnozuota II-III stadijos endometrioze...LP metu viskas buvo ismesineta ir prideginta kas buvo rasta jos metu...bet gydytoja sake kad reikia skubeti nes neaisku kiek laiko turime...vaistu neskyre...man vis dar sunku patiketi kad per 4metus as uzsiauginau vos ne ikiIII stadijos endo...

nes pries tai vartojau KT...kaip sunku su tuo susitaikyti...tiesa apie simptomus tai ir man pries LP pries mmmm tepliodavo net nesuprasdavau kada tos mmm man prasidejo...ir nerealiai skausmingos budavo..tiesa dar tustintis per mmm buda vo skausmai kaip gimdymo metu tikriausiai...
P.S
Neklauzada parasyk kaip tau einasi nes man taip sudomino tavoji istorija....