Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Prince @ 2010 05 12, 08:10)
sveikutes,
jau buvau rasiusi siame skyrelyje kad rado man 1 laipsnio endo.bet tolimesnio gydymo taip ir neskyre,tai va taip ir gyvenu.Mergaites parasykite apie tuos maisto produktus kuriu negalima valgyti.
As einu pas bioenergetika,tai jis man irgi neleidzia nieko astraus,jokiu citrusiniu,arbatos tik zoleliu,jokiu sulciu,pipiru,tai buvo tikrai mm pagerejusios,bet kazkoki men sugriesijau bet ne is piktoas valios tai mano mm buvo labai negeros.

tai sveikute mes esam liko drauges nes man lygiai tas pats,kada tave operavo? ka sake apie tolimesnius planus gine?

MARLYN eik pas ginekologe nes kitaip tik spelioti lieka tegul paziuri maza kas gali buti..
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 05 12, 09:10)
sveikutes,
jau buvau rasiusi siame skyrelyje kad rado man 1 laipsnio endo.bet tolimesnio gydymo taip ir neskyre,tai va taip ir gyvenu.Mergaites parasykite apie tuos maisto produktus kuriu negalima valgyti.

Kiek zinau, I laipsnio e. negydoma jokiais vaistais, svarbu, kad prideginti zidiniai buvo laparaskopijos metu (jei taip buvo?).
Man irgi kelis zidinukus rado, net nepripazino dar jokios e. stadijos, taciau jau turiu trecias mmm po LP, na ir ka, visus 3 k. sekmingai teplioja pries mmm. Pirma ir antra kartus - po pora diena, dabar netgi 4 doh.gif
Net nezinau, ko ir imtis. Kaip suprantu, gydytojam si liga dar tamsus miskas, nieko man nepasiulys, nebent gydytis KT. Bet man anksciau geriant KT irgi visada pries mmm terliodavo ir netgi turiu itarima, kad e. atsiradimas susijes su KT g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 05 12, 09:10)
sveikutes,
As einu pas bioenergetika,tai jis man irgi neleidzia nieko astraus,jokiu citrusiniu,arbatos tik zoleliu,jokiu sulciu,pipiru,tai buvo tikrai mm pagerejusios,bet kazkoki men sugriesijau bet ne is piktoas valios tai mano mm buvo labai negeros.

labutis,
nelabai suprantu kuo maistas siejasi su mmm? g.gif man rado beiveik III stadija bet kad maista kazkoki riboti endometriozes metu ribotu pirma karta girdziu nes tenka su ne viena mergina pabendrauti kuriai rasta endo ir ne tik I st bet ir IV st.endometrioze tai tokia mazai zinoma liga...nors tiesa jei rasta ji kitose oraganuose ne gimdoj ar jos dalyse galbut ir gali but ribojamas ar keiciamas maistas g.gif bet gimda su maitinimuosi nieko bendra neturi...jei endo rasta gimdoj ir jos dalyse g.gif nezinau is kur tokie mitai g.gif g.gif blush2.gif ir netikiu as tais visai bioenergetikais... blush2.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 05 12, 22:07)
nezinau is kur tokie mitai g.gif  g.gif  blush2.gif ir netikiu as tais visai bioenergetikais... blush2.gif  blush2.gif  doh.gif

endometriozę skatina "maitina" tam tikri "preparatai" gaunami su tam tikru maistu, apribojus vieną apriboji ir kitą-ne mitas. ne prie savo PC bet labai geras tas angliškas psl apie endo ir mitybos koregavimą
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 05 12, 22:07)
labutis,
nelabai suprantu kuo maistas siejasi su mmm? g.gif man rado beiveik III stadija bet kad maista kazkoki riboti endometriozes metu ribotu pirma karta girdziu nes tenka su ne viena mergina pabendrauti kuriai rasta endo ir ne tik I st bet ir IV st.endometrioze tai tokia mazai zinoma liga...nors tiesa jei rasta ji kitose oraganuose ne gimdoj ar jos dalyse galbut ir gali but ribojamas ar keiciamas maistas g.gif bet gimda su maitinimuosi nieko bendra neturi...jei endo rasta gimdoj ir jos dalyse g.gif nezinau is kur tokie mitai g.gif  g.gif  blush2.gif ir netikiu as tais visai bioenergetikais... blush2.gif  blush2.gif  doh.gif

Maistas labai susijęs su mmm, nes vartodama vienokį ar kitokį maistą gali reguliuoti harmonų santykį organizme, todėl atitinkamai mmm bus gausesnės arba mažesnės. Kaip žinia endo yra jautri estrogeno kiekiui kraujyje, per mmm gerkit daug kavos, pavalgykit riebios raudonos mėsos, saldumynų ir pačios įsitikinsit, kad jaučiatės blogiau. Ir čia ne jokie ne mitai, o moksliškai viskas įrodyta. Visiškai nesvarbu kokioj vietoj yra endo, ją vienodai veikia estrogeno perteklius ir progesterono trūkumas, kurį galina pakoreguoti su maistu.
O tradiciniai gydytojai apie alternatyvius endo gydymus nekalba, nes jie be laparaskopijos ir diferelino nelabai daugiau ką ir žino, niekas jų netradicinių gydymo metodų ir nemokė.
Atsakyti
Mergaitės, kurios dėl endo laikinai vartojate KT, kokius KT geriate? Man skirti "YAZ", bet įtarimas, kad nelabai veikia, nes išlindo cista. Endokrinologas pataria keisti į DIANE? Ar yra kuri su panašia situacija?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 15, 16:44)
Mergaitės, kurios dėl endo laikinai vartojate KT, kokius KT geriate? Man skirti "YAZ", bet įtarimas, kad nelabai veikia, nes išlindo cista. Endokrinologas pataria keisti į DIANE? Ar yra kuri su panašia situacija?
4u.gif

Manau, jei cistu vel atsirado, isvis nereiktu gerti KT, jos negydo tada, kai liga isisenejus...pasitarkite su kitu gydytoju, gal jums reiks operacinio gydymo...
Atsakyti
QUOTE(saulytukass @ 2010 05 16, 08:48)
Manau, jei cistu vel atsirado, isvis nereiktu gerti KT, jos negydo tada, kai liga isisenejus...pasitarkite su kitu gydytoju, gal jums reiks operacinio gydymo...

jau po operacinio gydymo, KT skirtos endo apraminimui, nes paskui bandysiu pastot
Atsakyti
gal kas geria ginekol tabletes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 05 15, 16:44)
4u.gif

gali but, kad geriau butu, Diane stipresni, tikslingiau veikiantys hormonai.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 05 17, 20:05)
gali but, kad geriau butu, Diane stipresni, tikslingiau veikiantys hormonai.

kazkuriame puslapyje skaiciau buvo isvardinta KT kurios uzkerta kelia endo plitimui kiek pamenu ten buvo paminetos DIANE
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 05 17, 20:34)
kazkuriame puslapyje skaiciau buvo isvardinta KT kurios uzkerta kelia endo plitimui kiek pamenu ten buvo paminetos DIANE

o jei atgamintum kuriam puslapy ax.gif
Atsakyti