Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Myllia @ 2010 06 06, 12:48)
O ka hormonu tyrimuose galima pamatyti? Kokie rodikliai ka turi rodyt?

Šiaip pasižiūrėsiu ar su hormonais viskas normoj ax.gif Endo tyrimai TIKRAI neparodys verysad.gif

Dar turiu klausimuką- dėl endo jūs kreipiatės pas savo paprastas gines g.gif O gal žinot kokį GERĄ endo specą Kaune bigsmile.gif Būčiau LABAI dėkinga mirksiukas.gif
Nes paskutinės mano mmm- visiškas nesusipratimas verysad.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 07, 08:49)
Šiaip pasižiūrėsiu ar su hormonais viskas normoj  ax.gif Endo tyrimai TIKRAI neparodys  verysad.gif

Dar turiu klausimuką- dėl endo jūs kreipiatės pas savo paprastas gines  g.gif O gal žinot kokį GERĄ endo specą Kaune  bigsmile.gif Būčiau LABAI dėkinga  mirksiukas.gif
Nes paskutinės mano mmm- visiškas nesusipratimas  verysad.gif

As taip ir galvojau, bet pasitikslinau:) Na as konkreciai tai is ginekologes gavau siuntima pasidaryti echoskopu tyrima, nes skaudejo sona,rado cista, o tada jau pati ieskojau su kuo pasikonsultuoti ir ka reikia daryti. Ejau pas P. Vanaga, kuris mane ir operavo. Tikrai nuostabus daktaras. Yra paie ji nemaza atsiliepimu, gali paskaityti. Turiu dar jo ir kontaktus kazkur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 07 birželio 2010 - 09:45
QUOTE(Myllia @ 2010 06 07, 10:45)
Ejau pas P. Vanaga

Aš pas jį irgi operavausi mirksiukas.gif Tik va galvoju ar jis konsultuos g.gif Aš manau, kad jis tik operuoja ax.gif O negi ir šiaip konsultuos bigsmile.gif Tai tikrai nulėkčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 07 birželio 2010 - 10:07
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 07, 11:06)
Aš pas jį irgi operavausi  mirksiukas.gif Tik va galvoju ar jis konsultuos  g.gif Aš manau, kad jis tik operuoja  ax.gif O negi ir šiaip konsultuos  bigsmile.gif Tai tikrai nulėkčiau  ax.gif

As manau kad jis ir konsultuoja...Manau gali paskambinti ir paklausti i krikscioniskus kur jis dirba. Tikrai pasakys. Bet esu isitikinusi, kad konsultuoja:)
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2010 06 07, 11:59)
As manau kad jis ir konsultuoja...Manau gali paskambinti ir paklausti i krikscioniskus kur jis dirba. Tikrai pasakys. Bet esu isitikinusi, kad konsultuoja:)

Gerai- pasisuksiu aš jam tiesiai mirksiukas.gif
Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Ice tea,2010 06 07, 12:00]
Gerai- pasisuksiu aš jam tiesiai mirksiukas.gif
Ačiū mirksiukas.gif
[/quote
Nera uz ka.Rastelk paskui ar tikrai prieme:)
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2010 06 07, 12:12)
Nera uz ka.Rastelk paskui ar tikrai prieme:)

Būtinai mirksiukas.gif Aš manau, kad tiesiog ryt nuvažiuosiu į konsultaciją ir tiek mirksiukas.gif Aišku, šiandien pasuksiu po 14 val rolleyes.gif Kad neužtaikyt kai operuoja doh.gif
Atsakyti
Pasakojuosi rolleyes.gif tongue.gif Jis dabar atostogauja doh.gif Grįš tik po Joninių. Tepasakė tiek- "NESINERVUOK dėl tų tepliojimų rolleyes.gif Pas mane paskutinis įrašas "PASTOTI", tai reiškiasi viskas laikina. Ir susitinkam po Joninių mirksiukas.gif "
Žodž doh.gif - tų žolių vis dar nenuvažiuoju nusipirkti doh.gif Bet jau šiandien arba ryt BANDYSIU mirksiukas.gif Tai darysiu taip- vis dar lauksiu normalių mmm, bet jei iki penktadienio jų nebus, tai pradėsiu gert tas arbatėles (jei jas galima kartu gerti) ir po O eisiu progesteroną pasikartoti mirksiukas.gif

O tiesa, tą BM būtina iškart po mmm gerti g.gif gal galima pradėti bet kurią ciklo dieną (svarbu ne per mmm) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 07 birželio 2010 - 14:53
[quote=Ice tea,2010 06 07, 15:46]
Pasakojuosi rolleyes.gif tongue.gif Jis dabar atostogauja doh.gif Grįš tik po Joninių. Tepasakė tiek- "NESINERVUOK dėl tų tepliojimų rolleyes.gif Pas mane paskutinis įrašas "PASTOTI", tai reiškiasi viskas laikina. Ir susitinkam po Joninių mirksiukas.gif "

Nu saunu , kad susitarei:) Tada nepergyvenk taip del tu mm, dar mazai laiko po op praejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 07 birželio 2010 - 16:30
QUOTE(Myllia @ 2010 05 27, 12:23)
Sveikos,
O nebandete vartoti "FOHOW" produkcijos.Skaiciau, kad eliksyrai kazkokie lb gerai sergant endometrioze. Pati pabandyciau, bet noriu pirmiausia gerai pasidomet apie sia produkcija.

Gal jau išbandei g.gif Labai domina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 09, 08:50)
Gal jau išbandei  g.gif Labai domina  bigsmile.gif

Nebandziau:)Skaiciau rusiskuose forumuose, raso , kad daug kam padejo. Zadu pabandyti, bet bijau dabar, nes leidziusi diferilina. Jis juk viska slopina, o tie "vitaminai" (ne visai ten vitaminai)"atstato" tipo viska i savo vezes. Galvojau pasikonsultuot su daktarais, bet kazin ar jie domisi rytu medicina..
Konsultante is tos firmos, sake, kad zada pas juos kazkokia daktare atvaziuot is uzsienio ir man atseit paskambins pakonsultuot. Tai idomu ka sakys:)
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2010 06 09, 11:12)
Nebandziau:)Skaiciau rusiskuose forumuose, raso , kad daug kam padejo.

Supratau mirksiukas.gif Tai lauksim žinių bigsmile.gif

O tiesa, koks tiksliai ten eleksyras?? Nes FOHOW turi daug ten visko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 09 birželio 2010 - 10:59