kas tas BM?
QUOTE(Pacifica @ 2009 12 28, 19:00)
kas tas BM?
BOROVAJA MATKA arba arbata arba lasiukai yra

Sveikos mergaites, senokai cia buvau uzsukusi..kaip jus gyvenat? Kaip sekasi gandrus gaudyti?

Krepiuosi į merginas kurios leidosi difereliną - mergytės, sakykit, ar jums poto kai atsistatė menėsines ciklas normalus buvo? Ovuliacija vyko normaliai?
Mergaitės, norėjau paklausti...
Nuo vakar vartoju Clostilbegytą, kaip jis reaguoja su alkoholiu, nežinote?Nes gi šiandien Naujieji metai, nežinau kaip elgtis ...
Nuo vakar vartoju Clostilbegytą, kaip jis reaguoja su alkoholiu, nežinote?Nes gi šiandien Naujieji metai, nežinau kaip elgtis ...

QUOTE(vilmajun @ 2009 12 31, 10:13)
Krepiuosi į merginas kurios leidosi difereliną - mergytės, sakykit, ar jums poto kai atsistatė menėsines ciklas normalus buvo? Ovuliacija vyko normaliai?
As leidausi 3 dozes, mm sugrizo praejus apie 60 dienu nuo paskutinio suleidimo,

QUOTE(Vitalijaxx @ 2009 12 31, 11:56)
As leidausi 3 dozes, mm sugrizo praejus apie 60 dienu nuo paskutinio suleidimo,
per 3 cikla, tai manyciau O atsistato per 1-2 ciklus..

Kaip faina

QUOTE(vilmajun @ 2009 12 31, 12:07)
Kaip faina
labai labai sveikinu. O tu ką nors dar papildomai darei? Aš tik Agnucastona, Nakvišas ir folio rūgštį geriu, į VK kol kas nesikreipiau.

Aciu

Po klimakso manes lauke stimuliacija, bet po mm buvo užsilikęs geltonkūnis, todėl stimuliaciją teko atideti. Tada ėmiausi natūralių priemonių - bioenergetikas "išvalė" nuo blogų minčių, gėriau vienašalę užginą, gaudžiau O dieną matuodama temperatūrą ir gadindama ovuliacinius testus.. Su vyru nusprendėm taip "pažaisti" kelis ciklus kol gydytojas pasakys kad jau galima stimuliuotis. ir IUI nebeprireikė -pastojau natūraliai. O va kai paklausiu saves tai kas man čia padėjo (pas mane III stadija) tai negaliu atsakyti. Turbūt visas kompleksas - laparoskopija+klimaksas+netradicinė medicina ir visa tai vienerių metų bėgyje.
Sveiki;
Visas sveikinu su Naujaisiais Tigro metais,tegul jie buna visoms V A I S I N G I. TIkiuos mano istorija jus visas ikveps siekti to,kas atrodo neimanoma..2008.07.10 buvo padaryta laparoskopijos operacija,isoperuota 2 endocistos ir isskaidyti endo zidinukai. Nustatyta IV endo stadija,diagnoze-pastojimas tik dirbtinas. Leidausi 3 zoladex dozes,buvo sukelta dirbtine menopauze. Taciau tikejau ir labai norejau...ir 2009 gruodzio 20 d man gime sunelis. Rytoj mazyliui jau 2 savaites
Linkiu visoms tokios gydymo pabaigos
Visas sveikinu su Naujaisiais Tigro metais,tegul jie buna visoms V A I S I N G I. TIkiuos mano istorija jus visas ikveps siekti to,kas atrodo neimanoma..2008.07.10 buvo padaryta laparoskopijos operacija,isoperuota 2 endocistos ir isskaidyti endo zidinukai. Nustatyta IV endo stadija,diagnoze-pastojimas tik dirbtinas. Leidausi 3 zoladex dozes,buvo sukelta dirbtine menopauze. Taciau tikejau ir labai norejau...ir 2009 gruodzio 20 d man gime sunelis. Rytoj mazyliui jau 2 savaites

QUOTE(kristama @ 2010 01 02, 11:34)
Sveiki;
Linkiu visoms tokios gydymo pabaigos 

Ikvepinti istorija.....man irgi 4 stad....sveikatytes ir stiprybes jums

Su naujais, vaisingais metais, mergytės !
Ačiū tau Kristama už viltį
Mums jos labai, labai reikia.
Sekmės tau auginant sūnelį
Ačiū tau Kristama už viltį

Sekmės tau auginant sūnelį