reikia ismeginti lengvesni jo varianta, light rose:)
man šitas tai labai labai patiko, pats geriausias buvo iš Hauschkos kremų Kai "apeisiu" ratą dominančių priemonių, gal ir grįšiu kada prie jo
beje, Gedimino9 šį mėnesį, pasirodo, vyko paskaita apie kosmetikos sertifikavimą Lektorė Guoda Azguridienė. Bet puslapis šio PC tiek man keistas, kad radau visiškai atsitiktinai, skyrelyje "Ekobanga" ir aiškus dalykas, pavėluotai
o molio kauke laikot saldytuve?as sia savaite nusipirkau, laikau saldytuve, bet kvapas nebe toks malonus kai buvo
dabar tiesiai ant spuogo patepiau molio
Gal galėtumėt patarti mišrios/riebios odos valiklį, kuris gerai pravalytų poras ir nesausintų baisiai? Žiūriu į šį http://www.violey.co...creme_1615.html gal esat kas bandžiusios?
man rodos as sita pirkau, bet pas mane truputeli kitokia pakuote bet lyg tai tas pats. kad kazkas super tai nepasakyciau ir kartais regis pasausina oda. Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 11 27, 10:53)
į sveikatytę Kalbant apie Laverą, tai ją pardavinėjanti Grožio alėja šiandien atsidaro Gedimino9 ir starto proga kosmetikai taiko 20 proc. nuolaidą !!! Grožio alėja dirbs pirmame aukšte su Vokiečių vaistine, o nuolaida galios ir savaitgalį reiktų pilną sudėtį pasižiūrėti
aš molio kaukės šaldytuve irgi nelaikyčiau, juk pats molis yra konservuojantis, apsaugantis Jei paveikei jį šalčiu, gal kokių įdėtų eterinių kvapas apsilpo Šiaip per tiek laiko, per kiek kaukę reikia sunaudoti, ji tikrai neturėtų sugesti laikoma kambario temperatūroje
taip, ta pati Man irgi gaila. Galiu tik pasamprotauti, kad gal dėl vietos lentynose trūkumo... Beje, labai malonus Argital kremas su ežiuole, berods - vakar turėjau galimybę Stepone pasimėgauti lašeliu
taip, ta pati Man irgi gaila. Galiu tik pasamprotauti, kad gal dėl vietos lentynose trūkumo... Beje, labai malonus Argital kremas su ežiuole, berods - vakar turėjau galimybę Stepone pasimėgauti lašeliu
a ka veikei stepone? siaip tas kremas is tiesu malonus, bet mane gasdina jo sudetis kazkuri buvo imetus sudeti.