GAl kas zinote Klaipedoje akunpunkturista gera? Buciau labai dekinga

QUOTE(euromergele @ 2010 03 30, 21:46)
aciu, ziurejau ju puslapi bet kazkodel nepastebejau
parasiau jau meila jiems, kaina taigi normali 
Amade, cinkas ne man, o vyrui
vietoj jos siulomo Tribestano ir A-E vitaminu, pirkau biski kitoki pigesni reikala, kur du viename
Tribulus terestris ir vadinasi tas papildas. ten tos zoles, kur tribestanas turi dviguba doze, o ir vitaminai viename - paimprovizavau 
o man jo...cinkas su selenu
Bio selenium+zink (85 lt)
tau irgi musiau ta pati
norejau ir situs pasirankios pigiau, bet apsikaiciavau kad del kiekio neverta (pasakiau sau kad paskutini kart vitaminais bovijuosi...nepadejo, nepadeda ir nepades, bet balanemate si kart
).
Del testosterono...negirdejau tikrai kad su juo cikla reguliuotu..o jeigu didokas testosteronas tai pagalvok...taigi cia naturalus testosterono didintojas... kvepia eksperimentu...

Amade, cinkas ne man, o vyrui

o man jo...cinkas su selenu

Del testosterono...negirdejau tikrai kad su juo cikla reguliuotu..o jeigu didokas testosteronas tai pagalvok...taigi cia naturalus testosterono didintojas... kvepia eksperimentu...

As gal labai neimprovizuosiu

Idomu tik ar bus koks pokytis nuo tu visokiu tabletyciu

Ir kaip as nesusidejau i galva, nuo ko ta Tribestana man liepe gert

QUOTE(wow.as @ 2010 03 31, 11:21)
geras akupunkt. yra Medikanoje mano vyras pas ji lankesi

QUOTE(rozele78 @ 2010 03 31, 11:41)
geras akupunkt. yra Medikanoje mano vyras pas ji lankesi
bet va ar del vaisingumo problemu geras nezinau
reiktu su juo kalbeti 

Gaila, bet nedaro

va ka isgooglinau apie Tribestana moterims
:skiriant Tribestan moterims, bręsta kokybiškesni kiaušidžių folikulai, taigi ir jų apvaisinimo tikimybė darosi didesnė.
bet jei mes dar neplanuojam
, tai kam man ji skyre?
blyn kaip kartais uzknisa - klausau klausau as ka Bikova pasakoja rusiskai, bet greit uzmirstu, arba kokio zodzio nesuprantu, ir jei neperklausiu, kad paaiskintu aiskiau, tai ir lieku nesupratus

QUOTE(Amade @ 2010 03 31, 18:08)
va ka isgooglinau apie Tribestana moterims
:skiriant Tribestan moterims, bręsta kokybiškesni kiaušidžių folikulai, taigi ir jų apvaisinimo tikimybė darosi didesnė.

oho, kokia idomi informacjija...

lobis tie jusu pokalbiai ir ne tik pacientams

Amade, taigi brukstelk emailu, kodel tau ji liepe gert---bus ramiau.

QUOTE(Amade @ 2010 03 30, 21:37)
tai cia toj nuorodoj tas cinkas 100 tableciu nepilnai 30 Lt
kazkaip nepasirode daug, kai "svaistomes" beveik keturzenklem sumom
imesk man i az kontaktus tu platintoju, jei normaliose vaistinese to Cinko nera 

QUOTE(liepa7 @ 2010 03 31, 17:28)
oho, kokia idomi informacjija...

QUOTE(VELI @ 2010 03 31, 17:38)

Tai gal tiesiog reik buti atspariai ir pasakyt - aciu, bet man reikia tik to vieno preparato.

Nes mane irgi uzknisa tas kisimas, pvz batu parduotuvese pirkdama batus NIEKADA neperku ju kisamu produktu prieziurai

QUOTE(Isabele @ 2010 03 31, 09:44)
Va mergaites, akupunkturistes kontaktai Kaune
akupunktūra Aukštaičių g. 41A
tel. 201146; 8-617-26590
skambinti II-IV 15-17 val.
akupunktūra Aukštaičių g. 41A
tel. 201146; 8-617-26590
skambinti II-IV 15-17 val.
as pas sita, Amade, ir vaikstau, Kaune, bet ji ir Vilniuje dirba kazkuriomis dienomis. Siaip LT ji jau ilga laika gydo akupunktura, Grecija

Isabele, o tu dar pries jusu stebukleli pradejai lankytis?

QUOTE(RositaK @ 2010 04 01, 10:03)
as pas sita, Amade, ir vaikstau, Kaune, bet ji ir Vilniuje dirba kazkuriomis dienomis. Siaip LT ji jau ilga laika gydo akupunktura, Grecija
vaikstau nuo vasario menesio pas ja. Sake tam, kad pasijustu gydymo efektyvumas, reiketu bent 3menesius pasiakunkturinti
gal tebesilankai?

Ne Rositele, as taip ir nesuspejau apsilankyti pas akupunkturista. Vyras tik spejo, bet musu mieste. Man atsisake daryti musiske, nes pabijojo del PKS, del kadaise plysusios cistos, bet kai apsilankiau pas Zeba, jis palaimino mano nora, sake galiu drasiai darytis, jei tik tuom tikiu ir noriu. Tai vat laukiau laukiau, bet nebespejau...
QUOTE(RositaK @ 2010 04 01, 09:03)
vaikstau nuo vasario menesio pas ja. Sake tam, kad pasijustu gydymo efektyvumas, reiketu bent 3menesius pasiakunkturinti
gal tebesilankai?

ir butinai pasiskambinsiu sitai akupunkturistei

QUOTE(Amade @ 2010 04 01, 11:15)
beje, Rosita, kiek tu moki? Nes as labiausiai prie Natura Munda linkstu, bet ten biski kainele didoka 

vienas kartas-25lt. Pradzioje reikia eiti tris kartus is eiles, o paskui tik karta i savaite