Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos centras

GAl kas zinote Klaipedoje akunpunkturista gera? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 03 30, 21:46)
aciu, ziurejau ju puslapi bet kazkodel nepastebejau  doh.gif  parasiau jau meila jiems, kaina taigi normali smile.gif
Amade, cinkas ne man, o vyrui smile.gif vietoj jos siulomo Tribestano ir A-E vitaminu, pirkau biski kitoki pigesni reikala, kur du viename  biggrin.gif  Tribulus terestris ir vadinasi tas papildas. ten tos zoles, kur tribestanas turi dviguba doze, o ir vitaminai viename - paimprovizavau smile.gif
o man jo...cinkas su selenu  biggrin.gif  Bio selenium+zink (85 lt)  biggrin.gif  tau irgi musiau ta pati  biggrin.gif  norejau ir situs pasirankios pigiau, bet apsikaiciavau kad del kiekio neverta (pasakiau sau kad paskutini kart vitaminais bovijuosi...nepadejo, nepadeda ir nepades, bet balanemate si kart smile.gif ).

Del testosterono...negirdejau tikrai kad su juo cikla reguliuotu..o jeigu didokas testosteronas tai pagalvok...taigi cia naturalus testosterono didintojas... kvepia eksperimentu...  4u.gif  g.gif

As gal labai neimprovizuosiu g.gif kazkaip neturiu laiko googlinimui...
Idomu tik ar bus koks pokytis nuo tu visokiu tabletyciu biggrin.gif

Ir kaip as nesusidejau i galva, nuo ko ta Tribestana man liepe gert doh.gif

Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2010 03 31, 11:21)
GAl kas zinote Klaipedoje akunpunkturista gera? Buciau labai dekinga  4u.gif

geras akupunkt. yra Medikanoje mano vyras pas ji lankesi wink.gif bet va ar del vaisingumo problemu geras nezinau g.gif reiktu su juo kalbeti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2010 03 31, 11:41)
geras akupunkt. yra Medikanoje mano vyras pas ji lankesi wink.gif bet va ar del vaisingumo problemu geras nezinau g.gif reiktu su juo kalbeti wink.gif

Gaila, bet nedaro verysad.gif
Atsakyti
va ka isgooglinau apie Tribestana moterims 4u.gif :skiriant Tribestan moterims, bręsta kokybiškesni kiaušidžių folikulai, taigi ir jų apvaisinimo tikimybė darosi didesnė. g.gif bet jei mes dar neplanuojam nestuke.gif , tai kam man ji skyre? unsure.gif blyn kaip kartais uzknisa - klausau klausau as ka Bikova pasakoja rusiskai, bet greit uzmirstu, arba kokio zodzio nesuprantu, ir jei neperklausiu, kad paaiskintu aiskiau, tai ir lieku nesupratus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 03 31, 18:08)
va ka isgooglinau apie Tribestana moterims  4u.gif :skiriant Tribestan moterims, bręsta kokybiškesni kiaušidžių folikulai, taigi ir jų apvaisinimo tikimybė darosi didesnė. 

oho, kokia idomi informacjija... g.gif

lobis tie jusu pokalbiai ir ne tik pacientams mirksiukas.gif

Amade, taigi brukstelk emailu, kodel tau ji liepe gert---bus ramiau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 03 30, 21:37)
tai cia toj nuorodoj tas cinkas 100 tableciu nepilnai 30 Lt  g.gif  kazkaip nepasirode daug, kai "svaistomes" beveik keturzenklem sumom  irnesakyk.gif  biggrin.gif  imesk man i az kontaktus tu platintoju, jei normaliose vaistinese to Cinko nera  ax.gif

g.gif na cia kol su kontaktais nesusisieki. tada prasideda tas neveikia be to, anas be ano..o va tas gyvybiskai butinas daiktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2010 03 31, 17:28)
oho, kokia idomi informacjija... g.gif

lobis tie jusu pokalbiai ir ne tik pacientams  mirksiukas.gif

Amade, taigi brukstelk emailu, kodel tau ji liepe gert---bus ramiau. wub.gif

irnesakyk.gif ai, tiek to, nerasysiu, nuo to gi nieks nepasikeis, gert ji vis tiek reikes. ax.gif

QUOTE(VELI @ 2010 03 31, 17:38)
g.gif na cia kol su kontaktais nesusisieki. tada prasideda tas neveikia be to, anas be ano..o va tas gyvybiskai butinas daiktas biggrin.gif

Tai gal tiesiog reik buti atspariai ir pasakyt - aciu, bet man reikia tik to vieno preparato. cool.gif As tai taip darau. biggrin.gif
Nes mane irgi uzknisa tas kisimas, pvz batu parduotuvese pirkdama batus NIEKADA neperku ju kisamu produktu prieziurai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabele @ 2010 03 31, 09:44)
Va mergaites, akupunkturistes kontaktai Kaune
akupunktūra Aukštaičių g. 41A
tel. 201146; 8-617-26590
skambinti II-IV 15-17 val.

as pas sita, Amade, ir vaikstau, Kaune, bet ji ir Vilniuje dirba kazkuriomis dienomis. Siaip LT ji jau ilga laika gydo akupunktura, Grecija wub.gif vaikstau nuo vasario menesio pas ja. Sake tam, kad pasijustu gydymo efektyvumas, reiketu bent 3menesius pasiakunkturinti ax.gif 4u.gif
Isabele, o tu dar pries jusu stebukleli pradejai lankytis? wub.gif gal tebesilankai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 01 balandžio 2010 - 09:07
QUOTE(RositaK @ 2010 04 01, 10:03)
as pas sita, Amade, ir vaikstau, Kaune, bet ji ir Vilniuje dirba kazkuriomis dienomis. Siaip LT ji jau ilga laika gydo akupunktura, Grecija  wub.gif vaikstau nuo vasario menesio pas ja. Sake tam, kad pasijustu gydymo efektyvumas, reiketu bent 3menesius pasiakunkturinti  ax.gif  4u.gif
Isabele, o tu dar pries jusu stebukleli pradejai lankytis?  wub.gif gal tebesilankai?

Ne Rositele, as taip ir nesuspejau apsilankyti pas akupunkturista. Vyras tik spejo, bet musu mieste. Man atsisake daryti musiske, nes pabijojo del PKS, del kadaise plysusios cistos, bet kai apsilankiau pas Zeba, jis palaimino mano nora, sake galiu drasiai darytis, jei tik tuom tikiu ir noriu. Tai vat laukiau laukiau, bet nebespejau...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 04 01, 09:03)
as pas sita, Amade, ir vaikstau, Kaune, bet ji ir Vilniuje dirba kazkuriomis dienomis. Siaip LT ji jau ilga laika gydo akupunktura, Grecija  wub.gif vaikstau nuo vasario menesio pas ja. Sake tam, kad pasijustu gydymo efektyvumas, reiketu bent 3menesius pasiakunkturinti  ax.gif  4u.gif
Isabele, o tu dar pries jusu stebukleli pradejai lankytis?  wub.gif gal tebesilankai?

g.gif man Bikova sake, kad kol kas menesi (?) paeit i ta akupunktura unsure.gif kazkodel ji pagal mano sio menesio cikla padarys isvada apie jo reguliaruma ir ilgi blink.gif
ir butinai pasiskambinsiu sitai akupunkturistei rolleyes.gif beje, Rosita, kiek tu moki? Nes as labiausiai prie Natura Munda linkstu, bet ten biski kainele didoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 04 01, 11:15)
beje, Rosita, kiek tu moki? Nes as labiausiai prie Natura Munda linkstu, bet ten biski kainele didoka  g.gif

vienas kartas-25lt. Pradzioje reikia eiti tris kartus is eiles, o paskui tik karta i savaite 4u.gif kaina tikrai patraukli, o ir matosi, jog dirba daugiau is noro padeti, nei uzsidirbti - bent man taip atrodo ax.gif
Atsakyti