Įkraunama...
Įkraunama...

~~~ Statomes namus Klaipedos krastuose ~~~

Kiek zodeliu "tai" paskutiniam mano poste biggrin.gif

RENNA, nu bet jusu toks fainas ir sutvarkytas kvartalas, o kazko per tuscias ax.gif . Jauciu per mazai reklamuoja, nes mes kai ieskojom irgi ten sklypu nei vieno nieks nerode g.gif
Atsakyti
RK naktibalda,kaip ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2009 12 01, 23:43)
Ilonux ar vedi savo didžiąją į darželį  g.gif Aš vis plėšausi, vieną dieną sakau, kad nevesiu, paskui vėl vedu  doh.gif matau, kaip jam ten patinka, koks linksmas grįžta, bet kiekvieną dieną vis laukiu grįžtant su baime, kad tik nebūtų apsirgęs doh.gif

Vedu didziaja, ji labai nori, va ir siandien prasigincijom, bet isejo, nes darzelyje puos eglute su saldainiais, tai tokia laiminga isbego saldainiais nesina tongue.gif Nors bijau ir as ziauriai, kai paskaita, kad kasdien kazkas mirsta verysad.gif O namuose ja laikyt irgi be rysio, nes ziuri TV labai, niekaip negaliu nukrapstyt, turi filmukus per TV3 dvi valandas ziuret doh.gif

As ieskosiu grazios dirbtines eglutes, nusprendziau, kad tikros nenoriu, nes gaila medelio, be to byres spygliai...Maciau Ermitaze labai neblogu egluciu ir sanitekse...Kazi kaip katinas reaguos i eglute g.gif Uzuolaidu tai kazkaip nepuola, o bijojau, kad puls draskyt...

Pra, galesiu suzinot salia manes esancio sklypo kaimyno numeri, jis lyg minejo, kad nori parduot...bet bijau, kad kaina sakytu nemaza, nes butinybes parduot jiems kaip ir nera, jie kitoj vietoj statosi nama kazkur, o sita laiko...na reikes pasidomet, gal ir neples dideles kainos...
Atsakyti
pirkit is musu kvailu (atsiprasau uz apibudinima,bet kantrybe siandien truko) kaimynu.
kokio jums sklypo reikia?
[/quote]

tai kad kvaili kaimynai ne ka geriau uz kvailus pardavejus... mes ieskom labiau sauletam sodziuj, ginduliu sodybose, gal dar Triuseliuose pasiziuresim....zodziu, kazkur ten... susidomejom Klemiske II (tik ten dar nebuvom...)tik va sklypo noretume virs 12 aru.... g.gif
Papildyta:

Pra, galesiu suzinot salia manes esancio sklypo kaimyno numeri, jis lyg minejo, kad nori parduot...bet bijau, kad kaina sakytu nemaza, nes butinybes parduot jiems kaip ir nera, jie kitoj vietoj statosi nama kazkur, o sita laiko...na reikes pasidomet, gal ir neples dideles kainos...
[/quote]

suzinok ilonux , suzinok...visus variantus patikrinsim... smile.gif
Atsakyti
Pra, vis del to patarciau pabendraut su NT agentais,pasakysi, kur nori, pateiks info. Juk tokia paslauga nieko nekainuoja -o jei kazka pasiulys tinkamo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 02, 01:42)
Tai tie vejaraupiai nebaisus? Gal specialiai reik kad vaikas uzsikrestu  g.gif ?

Niu niu, tu raminkis, vaikas ką tik pasveiko, tu nori vėl susargdint lotuliukas.gif Leisk mažylės imunitetui kiek atsigauti 4u.gif
Aišku geriau kai vėjaraupiais persergama vaikystėje dar mirksiukas.gif

Dėl mūsų gyvenvietės, tai jie kol nesudėjo pagrindinių komunikacijų - niekur nesireklamavo ir sklypų nepardavinėjo. Man atrodo, kad jūs jau tada sklypą turėjot. Beto, pas mus sklypai nedidikai - ekonominiai/kriziniai lotuliukas.gif o jūs didelio ieškojot 4u.gif didžiausias sklypas kiek žinau 15 a g.gif

Ilonux, išvedžiau ir ar savajį į daržą, kaip bus taip... nors kai pagalvoju - kas baisiau, ar kad vaikis mano galvom namie eis ir mane iš proto varys, ar kad mes visi surigsim, kai jis namo ligu parneš doh.gif ... greičiau tas gripas nurimtų smile.gif
Aš MB pasakiau, kad tą tavo vaiduoklį parduoda su sklypu už 100 tūkst. - mačiau kaip akys sublizgo, negali jis ramiai nusėdėt, galėtų vėl iš naujo namą statyti, tik va dabar nebėra iš ko lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2009 12 02, 10:11)

Aš MB pasakiau, kad tą tavo vaiduoklį parduoda su sklypu už 100 tūkst. - mačiau kaip akys sublizgo, negali jis ramiai nusėdėt, galėtų vėl iš naujo namą statyti, tik va dabar nebėra iš ko  lotuliukas.gif

Zinok, MB irgi noretu statyt dar nama, na ne dabar, o po kokiu 5 metu sake, kai pabaigs sita (liko tvora ir dar keletas smulkiu dalykeliu), tai nebebus ka veikt laisvalaikiu lotuliukas.gif O as sakau, kad nenoriu statyt, sakau, nebent, kai busiu labai turtinga pirksiu dvara su parku pastatyta ir irengta lotuliukas.gif

O siaip tai gatviu apsvietimas yra geras dalykas, kiekviena karta sutemus juo dziaugiuosi thumbup.gif

Vakar maciau kaip kelininku karavanas musu keliu duobetuoju vazinejo ir apmatavimus dare, matyt jau pavasario darbams ruosiasi thumbup.gif Ech, kaip bus gerai, kai bus naujas kelias, i centra nuleksiu per kelias minutes tongue.gif

Ir autobusu ziuriu nemazai naudojasi jau zmoniu - kai vaikstineju su lelium, tai daznai matau, kaip bobules visokios islipa, matyt, pas vaikus anuku priziuret atvaziuoja tongue.gif

Renna, o tas tavo draugu kvartalas ruosiasi su keliais ka nors daryt, ar ne? Nes kai prieinu ju gala, tai apsisuku ir einu atgal (cia su vezimu kai vaikstau), ten tokie maurynai, kaip ten zmonems pravaziuot reikia doh.gif
Atsakyti
RK grazus vartai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2009 12 02, 10:21)
Renna, o tas tavo draugu kvartalas ruosiasi su keliais ka nors daryt, ar ne? Nes kai prieinu ju gala, tai apsisuku ir einu atgal (cia su vezimu kai vaikstau), ten tokie maurynai, kaip ten zmonems pravaziuot reikia  doh.gif

ten pas mano draugų kažkaip nėra tvarkos visai doh.gif neturi jie ten bendrijos, kiek žinau ta įmonė kur sklypus pardavinėjo prie bankroto ribos ar bankrutavo jau g.gif jie patys keikiasi, kad keliai tokie, o pats vienas lauke ne karys gi... va daugiau namų gyvens, gal susitvarkys smile.gif

p.s. kai pagalvoju apie vežimo stumdimą betikslį - nupurto šiurpas lotuliukas.gif nes kai prisimenu, kaip su pirmuoju reikėdavo mieste prie kalifornijos kasdien kur važiuoti ir taip diena iš dienos tais pačiais keliais, net bloga pasidaro biggrin.gif daba viliuosi, kad galėsiu mažyli į terasą išvežti ir tegu miega sau ramiai lotuliukas.gif aš jau geriau šalia pasėdėsiu, knygą paskaitysiu lotuliukas.gif

dėl mūsų kelių, tai ir tą radailių kelią tvarkė vakar - bet kiek mačiau, duobes užtaisinėjo, jau pagalvojau, negi čia toks tas remontas tebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2009 12 02, 10:36)
ten pas mano draugų kažkaip nėra tvarkos visai  doh.gif neturi jie ten bendrijos, kiek žinau ta įmonė kur sklypus pardavinėjo prie bankroto ribos ar bankrutavo jau  g.gif  jie patys keikiasi, kad keliai tokie, o pats vienas lauke ne karys gi... va daugiau namų gyvens, gal susitvarkys  smile.gif

p.s. kai pagalvoju apie vežimo stumdimą betikslį - nupurto šiurpas  lotuliukas.gif nes kai prisimenu, kaip su pirmuoju reikėdavo mieste prie kalifornijos kasdien kur važiuoti ir taip diena iš dienos tais pačiais keliais, net bloga pasidaro  biggrin.gif daba viliuosi, kad galėsiu mažyli į terasą išvežti ir tegu miega sau ramiai  lotuliukas.gif aš jau geriau šalia pasėdėsiu, knygą paskaitysiu  lotuliukas.gif
dėl mūsų kelių, tai ir tą radailių kelią tvarkė vakar - bet kiek mačiau, duobes užtaisinėjo, jau pagalvojau, negi čia toks tas remontas tebus  g.gif

As vis tiek vezima stumdau, nes norisi paciai pajudet smile.gif O dabar miega maze lauke po stogu ir lietus nebaisus thumbup.gif
Bet ten pas tavo draugus gatvelej tai daug namu yra, kai visi apsigyvens, gal ir apsitvarkys...
Ne, kelius turi rimtai remontuot, nes jau pinigai ES paskirti ir informacija isplatinta apie busima remonta..Tik as galvoju, kazi kaip reiks namo grizt, kai remontuos tuos kelius, kaip jie apylankas padarys g.gif
O to kelio, kur prie Renis jau ir laimetojai konkurso yra, pavasari asfaltuos, kaip gerai bus man pas drauge i Dauparus nuvaziuot ir i autostrada islist be kamsciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2009 12 02, 10:02)
Pra, vis del to patarciau pabendraut su NT agentais,pasakysi, kur nori, pateiks info. Juk tokia paslauga nieko nekainuoja -o jei kazka pasiulys tinkamo bigsmile.gif

bandem...nieko gero nepasiulo, sake, paskambins kai ka zinos...siulo daugiausia leliuoe arba kur nors tooooli...
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2009 12 02, 10:48)
bandem...nieko gero nepasiulo, sake, paskambins kai ka zinos...siulo daugiausia leliuoe arba kur nors tooooli...

pra, o jus norit sklypo jau su visom komunikacijom? Kad is karto eiti ir statyti? Su sklypais beda, kadangi visi buvo kvartalais isdalinti ir komunikacijos bendros numatytos.Kai pirkimas apstojo, tai nelabai beapsimoka tas komunikacijas ivedineti is karto,visi po biski kruta ir geresniu laiku laukia smile.gif
Atsakyti