Įkraunama...
Įkraunama...

~~~ Statomes namus Klaipedos krastuose ~~~

QUOTE(edituke @ 2009 11 25, 17:55)
tau reiktu nuvaziuot i namus kuriuos grindinis sildymas, pasibaigtu manau tau klausymai  smile.gif

i svecius kvieti ax.gif blush2.gif bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(ilonux @ 2009 11 25, 18:13)
Nu mes problemu turim, musu katinas suzverejo, isleidziam i lauka, jis eina i kaimynu geliu darzelius kakot  doh.gif  Geda baisi, vieni kaimynai jau skundesi. I savo dezute nebedaro, tik laukia progos i lauka issprukt, kad galetu pakakint. Siandien neisleidau, tai vonioj ant kilimelio pridare, o paskui dukryte isleido ir vel sulaukiau kaimynu zinutes  doh.gif  Nu buvo viskas ok su juo, o dabar jau dvi savaites kaip subludijo. Nebezinau, ka daryt...gal kas auginat katinus, patarkit...

nu drauges katinas pavasari nubludes buvo kol morcius, bet jis naminis, lauko nemates. galvojo panele kokia surasti, bet nervai neatlaike ir kastravo...
Atsakyti
Liaba vakara smile.gif

As katik ykeliau katilines fotke, o dabar begu paziureti jusu nauju kokiu jei yra.... bigsmile.gif

Atsakyti
Laba vakareli,

QUOTE(Rytine Kava @ 2009 11 25, 12:46)
Man soduose labai vietos maza ir sklypai tokie mazi  ax.gif

Na del vietos kaip cia paziurejus g.gif jai tik 6a ,aplinkui irgi nemazos triobikes stovi,gatveles siauros ,tai taip as isprausta buti nenoreciau schmoll.gif ,bet mes irgi statomes soduose ant 12a, sklypas paskutinis tai ir 4a mums nepriklausanciu dasideda(aisku ant tos zemes dideliu kasinejimu daryti negalima,bet grazei zolite zaliuos) tai viso plotas gaunasi 16a,toliau pieva ir minija,dziaugiuosi ,kad pro mus masinos nevazines,nebijosiu,kad vaikas i gatvele isbegs,na vien zodziu esu patenkinta musu viecike,nuo savo namuko iki Klaipedos(studlendo) trunkam 15min vaziuoti ax.gif tik vienas minusas,kad kelias netvarkingas iki pagrindinio doh.gif
Papildyta:
Ai dar ziuriu apie i uzsieni isvaziavimus kalbate,tai as jeigu tik tureciau patikima viecike kur vaziuoti, tai lietuvele tik mano padukus pamatytu biggrin.gif nes cia su dziungliu istatymais jau nervai nebelaiko bash.gif jai galetu mus ir gyvus suestu,tai kol nesuede manau reikia beeekti is cia biggrin.gif
Atsakyti
O va man idomu pasidare, soduose leistu vejo jegaine pasistatyti. Turbut be sansu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 11 25, 11:31)

Jooo pildyk jai mandras blink.gif ta anketa man kosmosas,angliskai nemoku blush2.gif jai tik suprasciau migom uzpildyciau biggrin.gif
Atsakyti
hmm, keista, kad siais laikais dar yra tokiu, kurie angliskai nemoka....
Atsakyti
netycia antras postas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iewike: 26 lapkričio 2009 - 00:26
QUOTE(Jurgugute @ 2009 11 25, 22:50)
O va man idomu pasidare, soduose leistu vejo jegaine pasistatyti. Turbut be sansu  g.gif

Įtariu be sansu g.gif kazkaip nesu maciusi,kad kur butu soduose unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(iewike @ 2009 11 26, 00:25)

Na ir kas cia keisto blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2009 11 25, 22:25)
nes cia su dziungliu istatymais jau nervai nebelaiko bash.gif  jai galetu mus ir gyvus suestu biggrin.gif

VA CIA BUTU NUMERIS 1, DEL KO ISVAZIUOCIAU cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgugute @ 2009 11 25, 22:50)
O va man idomu pasidare, soduose leistu vejo jegaine pasistatyti. Turbut be sansu  g.gif

Manau galima g.gif , tik nepamenu tu atstumu nuo kaimynu ax.gif

QUOTE(Dzesika @ 2009 11 26, 00:22)
Jooo pildyk jai mandras blink.gif ta anketa man kosmosas,angliskai nemoku blush2.gif  jai tik suprasciau migom uzpildyciau biggrin.gif

Mes rytoj gal pildysim, paziuresim ar daug ten terliones g.gif

Nu nu, nemandravok tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Na žiūriu vienos jau rimuot pradėjo, kitos išlėkt susigalvojo. Va kas darosi, kai statybų sezonas baigiasi tongue.gif
Nyliuke, ačiū už komentarą apie pamatus. Panašiai ir mes darysim, tik gal pavasarį. Pas mus įvažiuot jau neina. pasitarėm su savo architektu, sako užpilkit pjuvenom, arba durpėm apie metrą ir peržiemosit. O pavasarį pabaigsim darbus.
Žurnalas naujas yra apie statybas "super namai". Labai daug apie pamatus rašo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2009 11 25, 22:35)
i svecius kvieti  ax.gif  blush2.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif
nu drauges katinas pavasari nubludes buvo kol morcius, bet jis naminis, lauko nemates. galvojo panele kokia surasti, bet nervai neatlaike ir kastravo...

biggrin.gif nu kad taip nerasiau biggrin.gif
Atsakyti

blink.gif nu nieko sau kas per nusistebėjimas doh.gif
aš nemoku ir man visai ne gėda schmoll.gif

QUOTE(Dzesika @ 2009 11 26, 00:28)
Na ir kas cia keisto blink.gif  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti