QUOTE(EditaRuckiene @ 2009 12 16, 11:47)
sveika.aš čia irgi naujokė
Aš, nors ir esu čia jau antri metai, kaskart prisijungus naujai angelo mamai, pati pasijaučiu, lyg pirmąkart rašydama.... nes tą akimirką, beskaitant jos istoriją, mėginant kažką parašyti - viskas atbunda pačiai......
QUOTE(kristulee @ 2009 12 16, 11:58)
kas gero,
kaip oras,
kokias dovaneles papirkot seimynai?
VJ, kaip tavo didzioji? pasakyk, kaip tu su ja susisneki?
Lyg ir normaliai viskas

.
Oras - šalena, smagu, purvyno nėr, Ieva miega šaltkamarėje

.
Dovanos - šiandien nupirkau uošvienei ( vienintelė buvo likusi be dovanos

) - mamai - pakabukas iš agato, tėtei - toks superiškas ledo gramdiklis langams su spec.pirštine ( jau taip gerai atrodo, reiks pafotkint ), brolio šeimai - šiukšlinė, ąsotis stiklinis, durų skambutis mobilus, raktų pakabukai su spec.užrašais( naas, rūsys, garažas, sandėliukas

) ir lempikėmis - jie į naują namą įsikėlė, nieko neturi, šiukšlinė per remontus sulūžo, skambučio nėr - tai bus jiems tokia ūkiška dovanėlė; brolienei - sagė su koralu, vaikams - žaislai, uošvienei - stalsiesėlė iš maximos. Kaip ir viskas.
Didžioji mano - geruuuutė ( kartais ir nelabai

). Į darželį eitų ir savaitgaliais

, dainuoja, deklamuoja, dėl klausymo - dabar kažkaip sekasi, nes " nykštukai žiūri pro langus ir mato, kaip elgiesi, užsirašo ant lapelio ir perduos sSeneliui, o tada gali ir neatnešt dovanos )". Kaip reiks susišnekėt po švenčių - dar nesugalvojau

.
Dėl jos migdymo - kartais nulūžta kokią 8 vakaro, bet dažniausiai tai užmiega tik tada, kai Ievą užmigdau - apie 10-11 vakaro.
..viltis, kad kažkas amžinybėj augina Tave......