Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamos

laikykites merguces 4u.gif
visos ir per visas sventes eisim ir einam su didesniu ar mazesniu liudesiu ir ilgesiu
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 12 17, 14:23)

Dar galvoju ka angeliukui ant kapelio padeti,gal kuri kokia gera minti turit g.gif

man draugės sesė nupynė vainikėlį iš pušies, padabino kankorėžiais, įstatysiu žvakelę - tiks visai žiemai.
Atsakyti
Sveikutes.

Aciu mergytes uz paguoda console.gif

kaip smagu skaityt apie augancius pilvukus ir vaikiukus wub.gif Suteikia vilties wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 17 gruodžio 2009 - 20:28
Labukas visoms

Spygly - labukas įstojus į sužeistų širdžių mamų klubą... Būk čia su mumis..taip lengviau..pamatysi..

QUOTE(*Aniri* @ 2009 12 17, 21:28)
kaip smagu skaityt apie augancius pilvukus ir vaikiukus wub.gif  Suteikia vilties  wub.gif

Tikrai labai smagu 4u.gif Laikykitės nestuke.gif

O aš treti metai, nelaukiu švenčių, nelaukiu Kalėdų, neperku dovanų.. Norėčiau savaitei numirti ir prisikelti tik po visko. Pirmadienį du metai kai neturiu ramybės, nematau saulės, nesidžiaugiu sniegu..

Nenoriu nieko verysad.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
o aš šiemet priversiu save laukti kalėdų, tik dėl sūnelio..... nesvarbu, kad širdis verkia..... papuošiau eglutę, pripirkau jam dovanų..... tik kai atsigulu aplanko mintys.... jau bus antros kalėdos be mano mergytės...... po to ateis antras gimtadienis....... ryte atsibundu ir baru save už tai..... aš turiu laukti, turiu džiaugitis..... mano sūnytis turi jausti, kad kalėdos šiemet bus mirksiukas.gif pernai nesugebėjau nieko.... nei eglutės papuošti.... nei dovanų nupirkti......
aš ir vis suku galvą ką mažutei kalėdų proga padovanoti, pernai man neužteko drąsos kažką daryti, nes vyrui atrodo, kad tai nereikalingi dalykai.... bet ir jiem... mūsų angeliukam kalėdos.............. tik sesuo mane suprato ir nupirko mano mažutei stiklinį angeliuką, kurį pakabinom ant kryželio.....
Atsakyti
Labas mamytes smile.gif
Linut console.gif viena diena pavasario pastebejau kaip grazu aplink, saule sildo, pauksciukai ciulba, zaliuoja viskas, bunda bigsmile.gif ...stabtelejau ir supratau kad kuri tai laika, metus...du...nemaciau nieko unsure.gif Taip gyvenau, bet neikvepdavau oro, saule nesilde ir tarsi is naujo mokiausi gyventi, zengti, pastebeti...Atsistojau ir vel zengiau, bet grizau i ta pati taska, tik sirdies beliko maziau...dali atidaviau vel. Ir dabar as nebegalvoju kaip man zengti, kaip man ikvepti, pastebeti viska. As einu, dziaugiuos viskuo ka beturiu, nes viskas pernelyg trapu, nebeturiu laiko liudeti. Du mano gyvenymai leidzia man sypsotis, nes vienas yra iprastas, o kitas sventas-neleidziu i ji nieko, auginu ten savo angelleius, myliu juos begalo beproto, dziaugiuos kad turejau, pamaciau garbaneles abieju, pedukes, rankytes... wub.gif wub.gif ir jei leidziu sau bent kiek jame stabtelti, tada viskas isslysta is po koju, neberandu saves...pabyra, sirdis rodos plys, nemoku apsakyt koks ten skausmas, nemoku apsakyt kiek ten jausmu,isgyvenymu, nesuprantu kam jie duoti unsure.gif Gyvenu sia diena, akimirka, nieko nellaukiu, nieko nenoriu, nebesvajoju...noriu tik kad ar tai Kaledos ar tai kita svente, kad butu seima sveika, Smiltele eitu pirmyn, kad mano angeleliai turetu ramybe Ten, kad butu viskas gerai, kad sirdis nestotu nuo ivykiu unsure.gif
Paimu Smiltele uz rankos ir einam pasivaiksciot, ir man rodos daugiau nieko nereikia, paskestu joje, jos rankyteje, ir ji yra mano saule, mano kaledos, mano kaledu senis doh.gif hihihi.gif
Geros dienos visoms ir ateinancio savaitgalio smile.gif mudvi siandien nusprendem niekur neit, nei i darba, nei i darza, eisim i svecius, visu apalankyt ax.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif ,sitoki salta ziemos ryta 4u.gif

sveikatytes visoms nestuke.gif ,labai dziugu uz jus ,kad viskas einasi gerai ,ir toliau taip wub.gif

na o liudincioms mamytes tik stiprybes, kada nors tikiu ateis tokios sventes kuriu lauksime beproto ir vel gyvenimas atrodis grazus ax.gif

sunku ir mums labai pirmos sventes be maziutes sad.gif nezinai kur eiti ir ka daryti visur tustuma ,liudesys sad.gif ,bet kaip matau kaip didzioji ruosiasi .laukia visiems dovanas tik perka seis metais kaip isprotejus net suo jau dvi dovanas turi doh.gif ,tai stengiuos neparodyti kad visai nelaukiamos tos sventes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2009 12 18, 08:26)
net suo jau dvi dovanas turi doh.gif

mums ir teks suniui dovana pirkt ar padaryt doh.gif lotuliukas.gif , ba vaikis vis mina ant mazolio ka Umai atnes kaledu senis g.gif . jauciu reiks paciai susikaupt ir nauja gulta pasiut, ba kazkaip nagai nekyla man uz sintetini moket apie 50lt blush2.gif
ai dar mes vaikui uz iskritusi danti "nuo pelytes" padedavom po metalini pinigeli, tai suo kai cia mete dantis, tai jis sako mama dek Umos danti, man pinigu pele atnes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 18 gruodžio 2009 - 08:53
[quote=rugsėjė,2009 12 18, 08:52]
jauciu reiks paciai susikaupt ir nauja gulta pasiut, ba kazkaip nagai nekyla man uz sintetini moket apie 50lt blush2.gif

na musu karalaitis lotuliukas.gif tai visai tokiu gultu nepripazysta tik lova ir viskas doh.gif po kaldra silciausia doh.gif

gudrus tie vaikai jei gali is dantuku fejos gauti pinigeliu tai koks skyrtumas kad tad dantukas sunio doh.gif svarbu kad tik atnestu thumbup.gif
Atsakyti
Labas saltas rytas...
pasikavinau, isleidau dicki i svente mokykloje( sves tai kavineje), Matui ijungiau filmukus, kiti dar miega smile.gif .
nelaukiu ir as siu svenciu... bet maziukai kaip laukia, gaila butu juos nuvilt. kas ryta keliasi ir bega ziuret advento kalendoriu- kas ten skanaus, ir vis klausia, kada jau senis dovanu atnes ? net nezinau kur siemet Kuciu vakariene reiks valgyt- mano mama tikisi kad pas ja, bet as nenoriu- pirmi metai su mumis nebus sesers, mama verks visa vakara.... nuvaziavus pas uosvius- lygiai tas pats verysad.gif . galvoju apsimest ligone ir likt namie blush2.gif , nors ir kaip tai butu negrazu.
o siandien dar reikia nuvaziuot nupirkt didele zvake ir angeliuka- ryt Irmucio gimtadienis verysad.gif . oi, kaip tas laikas eina, tik va, palengvejimo jis neatnesa...
nu ka, susiimkim ir keliaukim pirmyn...
geros ziemiskos dieneles.
Atsakyti
Labas rytas,

Nezinau as nei siu Kaledu nei tai laukiu nei tai nelaukiu.... turbut labiau laukiu sausio antros savaites... i susitikima su Ja.... Bet puosim ir eglute ir dovaneles minimalios.... vaikas juk yra.... jam reikia sventes ir sventines nuotaikos..... tik del jo....
Atsakyti
As tai siandien bliuve esu, asaros pacios kaip pupos rieda...darbe slepiuosi uz geliu vazonu...nedziugina tos kaledos ir tiek...na bet gal palengves...Grazaus pasiruosimo visoms newyear.gif
Atsakyti