Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamos

Aniri,

su Gimtadieniu, mieloji 4u.gif Tegul metai buna sviesesni wub.gif

pasicekavijau ir as albumuose wub.gif grazios visos mergytes, vaikiukai kaip saldainiukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 25 lapkričio 2009 - 16:47
Labutis,
Ačiū rugsėje už naujus namučius 4u.gif
Irinju, kad sūnui viskas būtų gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Stiprybės tau.............

Aniri, su gimtadieniu tave user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 11 25, 16:40)
Rugseje, imesk savo foto i albumuka ax.gif . taip smagu but pamatyt auksaranke is arciau mirksiukas.gif .
as vakar gavau pylos nuo vyro- sake gana gyvent praeitimi, gana galvos kas butu-jeigu butu, gana kas nakt pagalves plaut asarom, galiausiai- skandint asarose savo angeliuko verysad.gif . vo taip va, taip vyriskai pylos atrase ir liepe miegot.
gal vyram kitaip, gal jie greiciau viska pamirsta  g.gif

Sveikos, nemanau, kad vyram kitaip, tiesiog tu palūžai ir kažkam reikėjo atsitiesti greičiau, būti ramsčiu visims kitiems. Taip atsitiko su manimi-jei aš būčiau panirusi į depresiją, nesigriebusi bet ko, kad tik išgyventi, gal mano vyras būtų stipresnis, gal nereiktų dabar man jo traukti ir moralus skaityti, kaip tau vyras atskaitė? jau ir vaistus nustojo savavališkai gerti, bet pora moraliukų ir šypsosi, nors ir sunkiai, gal kartais prisiversdamas, bet šypsosi.
Na ką, kriu kriu gripas toliau siautėja_šiandien dar pratęsė visom mokyklom karantiną iki antradienio, tai spės ir dukrelė pasveikti. Jau tempos nėra, bet kosti tokiu keistu kosuliu. Reiks ir man jau ją vesti pas gydytoją parodyti. O mes su MB dar laikomės.
Aniri - su gimtadieniu tave happybday.gif linkiu, kad ateitis tave tik džiugintų ir stebintų!
Sveikit greičiau visi maži ir dideli ligoniukai 4u.gif
O aš jau po kelionės į sostinę: smagu buvo pašmirinėti po senamiestį, nueiti į Aušros vartus, galvą pravėdinti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GerdInger @ 2009 11 25, 15:14)
Pagimde mano drauge, su kuria buvom nescios (3 menesiai skirtumas). Nieko negaliu padaryti- nenoriu matyti, nenoriu sveikinti, nenoriu ziureti nuotrauku (pilnas facebook'as). Noreciau pasveikinti, apkabinti, negaliu, stovi gerklej kazkas ir akyse mes nescios....Su  kitom, kuriu vaikai paauge,  normaliai bendrauju ir su jom, ir ju vaikais. Kodel tokios situcijos tempia gilyn? Visi mano, kad as stipri, jei neverkiu prie visu kasdien, kad galiu sypsotis, kurti ateiti, dirbti savo darba, vienu zodziu - gyventi, sau as atrodau apgailetinai... frusty.gif

MAn ir taip buvo... negalejau i daruges mergyte ne akies krasteliu zvilgtelt.... bet praejo... tik laikas... o kiek to laiko reikia tai nieks nezino..

QUOTE(kristulee @ 2009 11 25, 15:40)
Rugseje, imesk savo foto i albumuka ax.gif . taip smagu but pamatyt auksaranke is arciau mirksiukas.gif .
as vakar gavau pylos nuo vyro- sake gana gyvent praeitimi, gana galvos kas butu-jeigu butu, gana kas nakt pagalves plaut asarom, galiausiai- skandint asarose savo angeliuko verysad.gif . vo taip va, taip vyriskai pylos atrase ir liepe miegot.
gal vyram kitaip, gal jie greiciau viska pamirsta  g.gif

Ot liuks vyras... ranika jam spaudziu... rolleyes.gif

QUOTE(kristulee @ 2009 11 25, 16:32)
paziurejau fotkes  thumbup.gif  4u.gif
bet jei Tu skaitai kad baisi kai karas- as tyliu. ir savo fotkiu nekelsiu schmoll.gif , nes mano akim, tai net pats baisiausias padaras grazesnis uz mane.

nono.gif

Aniri su gimtadieniu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vdapr: 25 lapkričio 2009 - 18:56
Sveikos...aš jau po darbų...įkelsiu į fotki savo pūzliką...tik nesijuokit kad esu labai stora aš pati tai žinau... blush2.gif su tokiu pilvu jau gimdyt variau savo dukrytės o dabar dar 4 mėnesiukai liko doh.gif tai kas bus toliau... ax.gif blush2.gif
Anri su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ligoniukams sveikatytės, o sveikiems nesirgti... 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2009 11 25, 20:05)
Sveikos...aš jau po darbų...įkelsiu į fotki savo pūzliką...tik nesijuokit kad esu labai stora aš pati tai žinau... blush2.gif

nu fainas tas Tavo pilvukas wub.gif , ir man bent jau neatrodai labai stora- graziai paapvalejusi mamyte 4u.gif .

tiesa, Rugseje- vel turiu prasyma ax.gif , ar galiu trukdyt?

Aniri- su gimtadieniu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 11 25, 20:04)
tiesa, Rugseje- vel turiu prasyma ax.gif , ar galiu trukdyt?

ANIRI su gimtadieniu 4u.gif - vilties spindulelio ir dziaugsmo
trukdykit kiek tik norit savo rozine kolekcija paleidau lotuliukas.gif ir gruodzio 4 egza laikau
mano rozine kolekcija jei kam idomu
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 25 lapkričio 2009 - 20:17
Rugsejeeeeeeee bigsmile.gif , nerealu bigsmile.gif , fantastika bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 11 25, 20:20)
Rugsejeeeeeeee bigsmile.gif , nerealu bigsmile.gif , fantastika bigsmile.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
nors neturiu mergikes, bet sakau nu nors svetimoms darydama pasidziaugsiu.
uztai dabar apsipatenkinus ir baisiai issisiepus nuo ausies iki ausies sedziu biggrin.gif , kaip kokia narkomane doze gavus , apspangus jauciuos nuo tos euforijos igyvendinus savo vizija, nors cia dar ne visa ta 'ruzava kolekcija" dar tikiuosi si ta nudirbt
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 11 25, 22:20)
Rugsejeeeeeeee bigsmile.gif , nerealu bigsmile.gif , fantastika bigsmile.gif  wub.gif

Tikrai labai grazu, Rugseje.. Man apie tokius darbelius, kad kada pati taip sugebeciau padaryti, galima tik pasvajoti..

O Sandrynjai tai pylos duoti noriu!!! Kas ten parasyta po tavo avataru apie vaikelius? Kad ketvirto vaikelio tai jau ne???????????????
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2009 11 25, 20:25)
Tikrai labai grazu, Rugseje.. Man apie tokius darbelius, kad kada pati taip sugebeciau padaryti, galima tik pasvajoti..
O Sandrynjai tai pylos duoti noriu!!! Kas ten parasyta po tavo avataru apie vaikelius? Kad ketvirto vaikelio tai jau ne???????????????

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2009 11 25, 21:25)

taip taip, ir as prisidedu smile.gif . kas cia dabar- musu daugiavaikiu ignoravimas g.gif , greit jungtis i musu bureli biggrin.gif .

Antuke, kaip Tu jautiesi, kokiom nuotaikom gyveni?
Atsakyti