QUOTE(kristulee @ 2009 11 25, 16:40)
Rugseje, imesk savo foto i albumuka

. taip smagu but pamatyt auksaranke is arciau

.
as vakar gavau pylos nuo vyro- sake gana gyvent praeitimi, gana galvos kas butu-jeigu butu, gana kas nakt pagalves plaut asarom, galiausiai- skandint asarose savo angeliuko

. vo taip va, taip vyriskai pylos atrase ir liepe miegot.
gal vyram kitaip, gal jie greiciau viska pamirsta
Sveikos, nemanau, kad vyram kitaip, tiesiog tu palūžai ir kažkam reikėjo atsitiesti greičiau, būti ramsčiu visims kitiems. Taip atsitiko su manimi-jei aš būčiau panirusi į depresiją, nesigriebusi bet ko, kad tik išgyventi, gal mano vyras būtų stipresnis, gal nereiktų dabar man jo traukti ir moralus skaityti, kaip tau vyras atskaitė? jau ir vaistus nustojo savavališkai gerti, bet pora moraliukų ir šypsosi, nors ir sunkiai, gal kartais prisiversdamas, bet šypsosi.
Na ką, kriu kriu gripas toliau siautėja_šiandien dar pratęsė visom mokyklom karantiną iki antradienio, tai spės ir dukrelė pasveikti. Jau tempos nėra, bet kosti tokiu keistu kosuliu. Reiks ir man jau ją vesti pas gydytoją parodyti. O mes su MB dar laikomės.
Aniri - su gimtadieniu tave

linkiu, kad ateitis tave tik džiugintų ir stebintų!
Sveikit greičiau visi maži ir dideli ligoniukai
O aš jau po kelionės į sostinę: smagu buvo pašmirinėti po senamiestį, nueiti į Aušros vartus, galvą pravėdinti...