Su praėjusiomis
Mes taip pat naujus atšventėm name, neišpasakytas jausmas

Dabar ten laikinai gyvena B, palikom ramybėje, žmogui sesija kitą savaitę tai nelendam į akis su mažuoju ir išgrūdom į namą

Po savaitėlės ir mes ten jau kraustysimės su visam, aš toliau sėkmingai dedu viską į dėžes ir maišus, ir galvoju iš kur tiek bereikalingų daiktų pas mus atsirado, taip norisi viską šveisti į šiukšlinę ne tas žodis

Užtat Kalėdų Senelis įsiklausė į mūsų norus ir padovanojo ko mums tikrai reikia
O dabar kitas dalykas, ogi tas pats kaimynas

nugi vyrukas įsijautė, kadangi jis ten naujus metus taip pat šventė, savo pirtelėje, nes namas nepabaigtas, trečią dieną po naujų sugužėjo ten jo draugų, mes sau vaikštom po miškelį, ogi žiūrim jo draugeliai mašinas stato mūsų kieme ant "žolynėlio" ( jo kiemas tuo tarpu tuščias)

vyras mano pareplikavo, sako traukit mašinas, o tas, kad įsiplieskė, ale ką mums ar gaila, jugi nei tvoros, nei trinkelių, negi gaila

Matai ponas, tingi vartus draugams atkelti, tai jau geriau varo ant mūsų žemės

aš nežinau, bet man pasirodė, kad žmogus visai nejaučia pagarbos savo kaimynui, ar mes jau čia bereikalo pasikarščiavom? taip nervas suėmė, kai jis statėsi leidom jo darbininkų vagonėliui statytis ant mūsų žemės, tie besikūrendami nudegino gražiausią pušį, kurią teko nukirst, išvažinėjo žemę iki duobių, toks jausmas, kad ant galvos nori užlipt, čia kaip mano tėvukas sako gera širdelė plika subinelė