ir mes turim pyrago su aguonom būtinai , aplamai man aguonos tai Kūčių - Kalėdų dalis
oi aguonų pienas mmm.....

kokia nuostabi logika
jei tikėjimas liepia prieš valgant patiekalus apkrauti vatas ir karoliais - balsuokit už tokius fotoreceptus,
jei finansai ir laiko perteklius liepia naudoti daug fotoapdirbimo programų ir spalvas padaryti nenatūralias - balsuokit ir už šviesius, pilnus Kalėdų džiaugsmo fotoreceptus,
jei tikėjimas draudžia priimti kitokia nuomonę ir liepia juokinti žmones ją išvartant nei į tvorą nei į mietą - balsuokit už bile kokius fotoreceptus,
juk kalėdos stebuklų metas
nebūtina kabinėtis net jei humoro jausmo neturit
man tai tikėjimas ir finansai liepia balsuoti už patinkančias nuotraukas

jei tikėjimas liepia prieš valgant patiekalus apkrauti vatas ir karoliais - balsuokit už tokius fotoreceptus,
jei finansai ir laiko perteklius liepia naudoti daug fotoapdirbimo programų ir spalvas padaryti nenatūralias - balsuokit ir už šviesius, pilnus Kalėdų džiaugsmo fotoreceptus,
jei tikėjimas draudžia priimti kitokia nuomonę ir liepia juokinti žmones ją išvartant nei į tvorą nei į mietą - balsuokit už bile kokius fotoreceptus,

QUOTE(l'eau @ 2009 12 07, 18:36)

ziuriu kad konkursų aptarimams tai netinka

fu.... darosi labai neskanu

QUOTE(l'eau @ 2009 12 07, 19:36)
kokia nuostabi logika

Jei dar Jūsų tikėjimas, Jums leistų kartą, du, tris,kartus išsakius savo nuomonę, nekartoti jos, vėl ir vėl - būtumėt tobula

QUOTE(Lera @ 2009 12 07, 16:24)
šiandien turėjau garbės paragaut to pyrago brandinto du mėnesius man nepatiko plius dar brendžiu smirdėjo brrr viena pažįstama kepę du tai atpjovė gabaliuką paragaut , jiems skanu...
pagal mano turima sito pyrago recepta,tai ji reikia laistyti ne brandziu,o cheresu

QUOTE(mmergyte @ 2009 12 07, 19:02)
pagal mano turima sito pyrago recepta,tai ji reikia laistyti ne brandziu,o cheresu
kepiau as ji pernai..brandinom,kuo ilgiau laikem,tuo skaniau buvo,bet man asmaneiskai jis per saldus ir per riebus lyg toks skonis,nelabai eina paaiskinti..
su brendziu tikrai
nes as puse pyrago laisciau brendziu,kita cheresu,skonis skiriasi kaip diena ir naktis 

Aš irgi kepiau tą brandintą pyragą, tai skanus šiaip jis, bet ne mano skonio. Labai stipraus kvapo ir skonio. Kažkaip tikėjausi kažko įspūdingesnio, nes girdėjau laaabai gerus atsiliepimus. Ir iš tiesų, daug kam jis nepakeičiamas Kalėdų gardumynas

QUOTE(akvilyte @ 2009 12 07, 19:47)
ziuriu kad konkursų aptarimams tai netinka
vis tiek drabstomasi ir kandziojamasi

pritariu.

mano nuomone, tai zmones stengiasi, daro kaip graziau, sugalvoja visokiausiu ideju, o ne siaip tept lept nufotografuoja, ir kazkam tai uzkliuna??? juk cia ir nuotraukos konkursas, juk daugiausia balsuojama atsizvelgiant i nuotrauka, tada i recepta, tai ir stengiasi visos kuo grazesne nuotrauka idet, pasviesint, patamsint, kompozicija kokia padaryt ir pan, kaip kam atrodo graziau. bet buna zmoniu, kurie VISADA VISUS kritikuoja ir prie VISKO prisikabina, kiekviena nuotrauka kazkuo uzkliuna. juk nebutina kisti savo nuomones kitiems, jei jum nepatinka, tai nebalsuokit uz juos, bet ardytis cia temoje nereikia ir savo tiesu irodinet, juk grozis skonio reikalas, kiekviena savaip ji supranta ir kaip kas nores tas taip prabalsuos.
man sis konkursas labai grazus, matosi, kad dalyviai tikrai stengesi, visos saunuoles!!!

QUOTE(akvilyte @ 2009 12 07, 16:37)
dar kart pasikartosiu, kad tai vienas iš normalesnių konkursų, kur matosi įdėtos pastangos.. o ne tiesiog užpildyta forma su nuotrauka iš archyvo 

QUOTE(*meduota* @ 2009 12 07, 17:38)
sutilps daugiau, jei desi pirma tiesiai, po to antra eile apverstus sausainius, pagaliukais i virsu, na nemoku paaiskinti, bet gal supratau

QUOTE(Nerytė @ 2009 12 07, 19:29)
sutilps daugiau, jei desi pirma tiesiai, po to antra eile apverstus sausainius, pagaliukais i virsu, na nemoku paaiskinti, bet gal supratau 

Garbanotai tariant, sausainiukus deti 69 poza

QUOTE(rasyte_ @ 2009 12 07, 20:52)

QUOTE(rasyte_ @ 2009 12 07, 19:52)
QUOTE(Olive* @ 2009 12 07, 19:58)

QUOTE(Olive* @ 2009 12 07, 19:58)