Tokiam konkurse nė vienas ne lieka nelaimėtoju. Šeimai atiteko gardėsis ir taip daug. Gera šnekėti ,kaip pati patingėjau
Atidaviau balsus ir as...
Kokybiska foto, puiki stalo puosmena ir manau turetu buti ne maziau skanu

Balsas ir uz saldumynus

O del trecio balso, teko galvele pasukti
Rinkausi tarp kalediniu sausainuku ir kaledines duoneles/pyragu. Visgi duonele man skaniausia pasirode
Kokybiska foto, puiki stalo puosmena ir manau turetu buti ne maziau skanu

Balsas ir uz saldumynus

O del trecio balso, teko galvele pasukti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 08, 10:45)
nu, gerai sakai dėl sulčių... tai ką daryt? už ką ir bebalsuot...
ko čia taip mamkos nuslėpė
nebus, kad iš interneto receptai paimti su nuotraukomis, tik išversta į LT kalbą ir netikslai, be dažų
kaži, Ruste, nemėginai tikrinti? šiaip tai kai kokių vaikų konkursas, tai dauguma foto su telefonais darytos, o čia visos tokios nuostabiso, tik porą su telefu darytos
bet va receptai nepilni... ryškaii pridažyta, o nepaminėta 
kaži, Ruste, nemėginai tikrinti? šiaip tai kai kokių vaikų konkursas, tai dauguma foto su telefonais darytos, o čia visos tokios nuostabiso, tik porą su telefu darytos
Bet juk rašo recepte: "Dekoracijai:
200 g. smulkintų nesūdytų pistacijų arba žaliai nudažyto glajaus"
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 08, 11:01)
Bet juk rašo recepte: "Dekoracijai:
200 g. smulkintų nesūdytų pistacijų arba žaliai nudažyto glajaus"
200 g. smulkintų nesūdytų pistacijų arba žaliai nudažyto glajaus"
nu tai ok, dėl to ir nebalsuosiu už tas egles, bet kaip dėl to namuko, kur irgi pilna eglių? fotkėje jos šviesesnės, bet vistiek... skaičiau receptą ir ten kaip ir nuslėpta tuomet kas dažė?
man kilo kitas klausima - juk recepto kopijavimas nenurodant autoriaus yra to autoriaus teisių pažeidimas net jei skelbta buvo viešame bloge. aišku kas kita jei autorius nežinomas. tuo tarpų yra kopijuotų receptų, bet autorių nurodė vos vienas. kažin ar taip galima?
QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 10:45)
baisu? nebijok aš pati bijau , ant stulpo nepakabins nes neagituoji palsuokit , tik pašalint gali , bet juk tu ir norėjai to ane? 
Žaviuosi tokiais atvirais žmonėmis
Plepu čia su jumis ir vos nepamiršau, kad turiu tris balsus
Balsavau už mėtines snaiges, migdolinius sausainiukus, burtų lazdeles
aaaaaa, čia pagal bea receptą tipo daryta, įsiskaičiau
nu bet klausykit, taip nedaug aprašyta, maždaug tep, lep ir gatava
glajuje nėra jokių dažančių ingredientų paminėta
arba autorė parašys Rustei su kuo dažė iki balsavimo galo arba keisiu balsą ir jums neopatariu už chemijas balsuoti, grožis dar ne viskas, mes juk tai valgome
spinatų sultys dazo zaliai
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 08, 11:21)
va db receptų autores ir nuspręs kad daže būtent su špinatų sultim
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 12 08, 11:11)
aaaaaa, čia pagal bea receptą tipo daryta, įsiskaičiau
nu bet klausykit, taip nedaug aprašyta, maždaug tep, lep ir gatava
glajuje nėra jokių dažančių ingredientų paminėta
arba autorė parašys Rustei su kuo dažė iki balsavimo galo arba keisiu balsą ir jums neopatariu už chemijas balsuoti, grožis dar ne viskas, mes juk tai valgome 
O koks skirtumas, su kuo dažė autorė? Nebent norit žinot, kaip tokią sodrią spalvą išgavo... O šiaip juk kiekviena savais metodais gali dažyt. Tik kaži ar atrodys tos eglės tokios žalios, jei su špinatais dažyt?
Jei imsiuos gamint tas eglaites, tai turbūt pistacijas panaudosiu, nes turėtų it atrodyt neblogai, ir skonis geras bus.
QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 11:38)
Nebus tokios spalvos iš špinatų





