Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 2

Mašiniukai yra du smile.gif šitas mažesnis 4Lt

user posted image

didesnis 6Lt
user posted image
Atsakyti
Smasumas ir siulu naikinimo rezultatas stai koki zveriuka i namus atvijo smile.gif
user posted image
Atsakyti
skubu ir aš pasigirti savo meškiu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Zuviukas:) puikus tavo tigriukas thumbup.gif
nefisa labai dailus meskiukas thumbup.gif
Atsakyti
mano katinukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolitajan @ 2010 03 04, 14:05)
Zuviukas:) puikus tavo tigriukas  thumbup.gif
nefisa  labai dailus meskiukas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Kshatrija @ 2010 03 04, 17:47)
mano katinukas

user posted image

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2010 03 04, 10:43)
Mašiniukai yra du  smile.gif šitas mažesnis 4Lt
didesnis 6Lt

kažin ar apsimoka už tokią sumą gaminti? Aš sakyčiau brangiau turėtų kainuoti, juk vien darbo kiek, o kur dar siūliukai. Jūs savo darbo valandą labai menkai įsivertinote

QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 03 04, 13:37)
Smasumas ir siulu naikinimo rezultatas stai  koki zveriuka i namus atvijo smile.gif

QUOTE(nefisa @ 2010 03 04, 14:20)
skubu ir aš pasigirti savo meškiu  ax.gif

QUOTE(Kshatrija @ 2010 03 04, 18:47)
mano katinukas

dailu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 03 05, 10:38)
kažin ar apsimoka už tokią sumą gaminti? Aš sakyčiau brangiau turėtų kainuoti, juk vien darbo kiek, o kur dar siūliukai. Jūs savo darbo valandą labai menkai įsivertinote
dailu thumbup.gif

Ačiū, bet man kažkaip nepatogu imti daugiau,nes nesijaučiu profesionalė šioje srityje, tik megėja blush2.gif

drakoniukas
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
oi kiek naujų grožybių thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Cheekyyy @ 2010 03 03, 18:33)
Dabar darau partija velytiniu visciuku-kiausiniu namiskiams nustebinti  lotuliukas.gif

Gal turi viščiuko ant kiaušinio schemutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2010 03 05, 10:27)
Ačiū, bet man kažkaip nepatogu imti daugiau,nes nesijaučiu profesionalė šioje srityje, tik megėja  blush2.gif 

profesionalą no mėgėjo skiria tik mažas žingsnis, profesionalas už tai, ką mėgėjas daro už dyką gauna pinigus, taigi... g.gif
aš pavyzdžiui, prie mažučio žaisliuko dukrytei nuo pradžios iki pabaigos užtrunku kelias dienas. Aišku, jei sėdėčiau tik ir megzčiau, padaryčiau per kelias valandas. Tas kelias valandas įvertinti tik centais būtų nusikaltimas prieš save...
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo man-patinka-tyla: 05 kovo 2010 - 15:13
Laba 4u.gif .

Išsišnekote apie numegztų, nunertų žaisliukų kainas, man tai irgi šiek tiek aktualu ax.gif. Pamačius viena draugė mano žaisliukus, paprašė, kad parduočiau ir liepė sakyti kainą, na tiesą pasakius, man sunkiausias dalykas, įvertinti savo darbą, aišku, prie nertų žaislų reikia ne tik pasedėti ir pasikrapštyti, bet juose yra įdėta, kažkiek dalelės savęs, aišku, o kur dar siūlai, karoliukai, sinteponas ir jų kaina cool.gif... Draugė net nesuabejojusi davė netgi daugiau nei prašiau...
Taigi, kas dabar domisi, paprašau simboliškai, kiek man atrodo būtų jie verti, aišku, vieni sužinoję, tik pasukioja pirštą ties smilkiniu, kiti kreivai žiūri į mano pomėgį ax.gif, dar kiti nesuabejoja ir duoda, ketvirti iš vis tik pažįstami, prašo, kad padovanočiau doh.gif, nes jiems labai patiko...
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 03 05, 17:13)
profesionalą no mėgėjo skiria tik mažas žingsnis, profesionalas už tai, ką mėgėjas daro už dyką gauna pinigus, taigi... g.gif
aš pavyzdžiui, prie mažučio žaisliuko dukrytei nuo pradžios iki pabaigos užtrunku  kelias dienas. Aišku, jei sėdėčiau tik ir megzčiau, padaryčiau per kelias valandas. Tas kelias valandas įvertinti tik centais būtų nusikaltimas prieš save...
4u.gif

labai ačiū už padrąsinimą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(egmilia @ 2010 03 05, 17:39)
Laba  4u.gif .

Išsišnekote apie numegztų, nunertų žaisliukų kainas, man tai irgi šiek tiek aktualu ax.gif. Pamačius viena draugė mano žaisliukus, paprašė, kad parduočiau ir liepė sakyti kainą, na tiesą pasakius, man sunkiausias dalykas, įvertinti savo darbą, aišku, prie nertų žaislų reikia ne tik pasedėti ir pasikrapštyti, bet juose yra įdėta, kažkiek dalelės savęs, aišku, o kur dar siūlai, karoliukai, sinteponas ir jų kaina cool.gif... Draugė net nesuabejojusi davė netgi daugiau nei prašiau...
Taigi, kas dabar domisi, paprašau simboliškai, kiek man atrodo būtų jie verti, aišku, vieni sužinoję, tik pasukioja pirštą ties smilkiniu, kiti kreivai žiūri į mano pomėgį ax.gif, dar kiti nesuabejoja ir duoda, ketvirti iš vis tik pažįstami, prašo, kad padovanočiau doh.gif, nes jiems labai patiko...

pukiai suprantu apie ką šnekate ir man tas pats drinks_cheers.gif

čia dar pora darbukų:

user posted image

user posted image

Atsakyti