kur jo rast ir kaip vadinasi?

Aš Kaune jį perku, audinių ir visokiu priedų siuviniams parduotuvėje. Klaipėdoje nežinau
Taip ir vadinasi - kamšalas žaislams. Maišiukuose supakuotas. Maišelis kamšalo 10Lt

QUOTE(Kshatrija @ 2010 03 15, 16:48)
tai va kad cia vienintelis dalykas,kuriuo sugalvojau prikimsti

QUOTE(Kshatrija @ 2010 03 15, 18:19)
Taip ir vadinasi - kamšalas žaislams. Maišiukuose supakuotas. Maišelis kamšalo 10Lt 

Kaip įdomu, dar apie tokį negirdėjau

QUOTE(Cheekyyy @ 2010 03 16, 07:57)
tai va kad cia vienintelis dalykas,kuriuo sugalvojau prikimsti
Aš žaisliukus kemšu paprasčiausiu sinteponu, jo manau galima nusipirkti kiekvienoje siuvimo, mezgimo reikmenų parduotuvėje. Bent aš jau senokai esu pirkusi, o ir kaina čia Lietuvoje svyruoja nuo 2 iki 5 Lt/m. Sakyčiau ne karvę kainuoja ir jo ilgokai užtenka (bent man

paprasčiausias būdas, nusipirkti kad ir maximoj sintetinę pagalvę, ten esantis sinteponas puikiai tinka kimšti žaisliukams. Kai ieškojau sintepono Kaune specializuotose parduotuvėse, kelias apvažiavau ir niekur neradau

net nežinau - nesvėriau
kai pirksiu vėl - nufotkinsiu
ten kažkas panašaus į sinteponą, tik man atrodo pigiau išeina, nes kai žiūrėjau tokį vyniojamą (kaip medžiaga) tai ten už tuos 10lt jo mažiau išeina

Aplaksciau visa dublino centra, grizau kaip suniukas pavargus, bet radau vienoj medziagu ir kitokiu dalyku siuvimui parduotuvej kamsalo
tai db galesiu su juo kimst zaisliukus, o ir sake kad ji galima plauti

aciu uz atsakymus
is kur gaut pirkt akyciu klaipedoje ar geiriau internetu pirkt

is kur gaut pirkt akyciu klaipedoje ar geiriau internetu pirkt

QUOTE(nuostabumelis @ 2010 03 16, 17:22)
Mano naujausia meškutė Žozefina, kuri norėjo būti balerina:)
Meškiukų šeimą - kol visi kartu:)
nuostabumėli, meškučiai nuostabūs

QUOTE(egmilia @ 2010 03 16, 08:47)
Kaip įdomu, dar apie tokį negirdėjau
. O tai, jei ne paslaptis, koks to maišiuko kiekis ir maždaug ant kelių žaislų užtenka
?
Aš žaisliukus kemšu paprasčiausiu sinteponu, jo manau galima nusipirkti kiekvienoje siuvimo, mezgimo reikmenų parduotuvėje. Bent aš jau senokai esu pirkusi, o ir kaina čia Lietuvoje svyruoja nuo 2 iki 5 Lt/m. Sakyčiau ne karvę kainuoja ir jo ilgokai užtenka (bent man
). Dar gi galima nusipirkti sintetinę pagalvę ir tuo kamšalu kimšti žaisliukus
.

Aš taip pat kemšu sinteponu... bent Kaune tai kiekvienoj audinių parduotuvėj jo mačiau ir bazėj jo pilna... metras lyg 3 litai kainuoja.
QUOTE(nuostabumelis @ 2010 03 16, 16:22)
Mano naujausia meškutė Žozefina, kuri norėjo būti balerina:)
Labai gražu