Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 2

Ačiū, Linčikas 4u.gif tavo darbeliai irgi wub.gif kokio dydžio tos boružėlės? atrodo labai miniatiūrinės bigsmile.gif

varlytė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2010 05 28, 11:50)
Ačiū, Linčikas  4u.gif  tavo darbeliai irgi  wub.gif  kokio dydžio tos boružėlės? atrodo labai miniatiūrinės  bigsmile.gif

varlytė

ačiū ax.gif Jos tikrai nedidelės, kaip 5 centų moneta. O Kitty 9 cm ūgio.

varlytė thumbup.gif
Atsakyti
mazyte-lelyte, gal busimai mazytei wub.gif
user posted image
Atsakyti
blink.gif na jūs ir šaunuolės, merginos thumbup.gif labai gražūs ir kruopštūs visų darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2010 06 01, 12:43)
mazyte-lelyte, gal busimai mazytei wub.gif
user posted image

wub.gif gražu wub.gif
Atsakyti
mano pirmas bandymas ax.gif

user posted image
Atsakyti
rodute, darbelis labai super thumbup.gif laukiam daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kshatrija aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rodute @ 2010 06 03, 09:21)
mano pirmas bandymas ax.gif

user posted image

Koks fainutis, labai labai mielas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovittta @ 2010 06 04, 14:48)
Koks fainutis, labai labai mielas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu ax.gif
Atsakyti
sveikos,
radau šią temą ir apsidžiaugiau, kad va čia man galės gal padėt bigsmile.gif

Žodžiu, mano mažajai užėjo meškiukų manija ir vos ne alpsta nuo bet kokio pabūdžio meškučių lotuliukas.gif Sugalvojau, kad norėčiau nunert jai mažutėlį, nu kokių 6-7cm, žaisliuką. Jau kelinta diena vis paieškau paieškau schemos, bet kol kas tos mano paieškos visai bevaisės doh.gif Gal kuri netyčia turit ar bent jau galėtumėt mane nukreipt reikiama linkme, kur galėčiau rast 4u.gif Geriau būtų lietuvių, rusų ar vokiečių kalbomis mirksiukas.gif

O kad labai sausas mano prašymas nebūtų čia, tai parodysiu savo jau senokai nertą vyresnėlei žaisliuką. Jei ką, tai aprašymą jo dar vis surasčiau mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
sveikutes merginos ax.gif uzejau pas jus ir pamaciau tiek graziu zaisliuku thumbup.gif .
turiu klausimili, kaip iskrahmolinti neprikimsta zaisliuka taip kad stovetu, net krahmolas nepadeda schmoll.gif
o cia mano keli darbeliai
user posted image
user posted image
Atsakyti