Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 2

stai mano
user posted image
Atsakyti
Delfinyte, nuostabus meškis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jegle @ 2010 09 03, 02:07)
Sveikos mielosios  4u.gif  Prisijungsiu ir aš prie Jūsų nuostabių rankelių  blush2.gif  Mano pirmas darbelis po begalo ilgo tarpo kai rankose laikiau vašelį, labai nepeikit, čia labiau buvo visko prisiminimas nei kūrybinė idėja  lotuliukas.gif 

user posted image

labai fainas thumbup.gif kadangi dabar jau viskas prisiminta,tai laukiam daugiau darbelių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 09 03, 07:43)

neriau ir as sita(is zurnalo ar ne?),bet nesigavo man ne i ta puse panasumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2010 09 03, 17:44)
neriau ir as sita(is zurnalo ar ne?),bet nesigavo man ne i ta puse panasumas  lotuliukas.gif

as neriau is sitos temos schemutes...
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2010 09 03, 11:20)
labai fainas  thumbup.gif  kadangi dabar jau viskas prisiminta,tai laukiam daugiau darbelių  biggrin.gif

Beabejonės, jau kaip tik darbuojuosi ties sekančiu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jegle: 04 rugsėjo 2010 - 12:11
Na štai ir mano naujiena :
user posted image
Atsakyti
Jegle, labai miela begemotuke thumbup.gif

ciucikas su kaulu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2010 07 26, 14:18)
Sveikutes, o cia mano nertas antras zaislas.Zinoma nesu tokia profe kaip Lile,bet vis tiek noriu pasigirti  tongue.gif
user posted image

nu sitas tai tikrai geras lotuliukas.gif Grynas naminis - ir as tokio uzsimaniau - gyvena sau ant palanges ir priziuri visa uki, kai kiti issidangina lotuliukas.gif
Atsakyti
jegle, Kshatrija, kokie saunus darbeliai. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Žiūrinėjau,žiūrinėjau jūsų grožius ir neatlaikiau biggrin.gif Labai nekritikuokit-žaisliukas pirmas gyvenime biggrin.gif Spalvos irgi-ką radau likučių dėžėje,iš to ir nėriau.Dar norėjau burnytę kokią nors padaryt,bet mažutė atėmė,sakė nereikia burnytės lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Netiketai - as net nepastebejau, kad be burnytes.. blush2.gif man sis zaisliukas irgi labai mielas atrodo wub.gif
Atsakyti