Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 2

Nu va pagaliau ant greicio papiesiau paveiksleli... Cia jau kai pasidarot staciakampi, tai suraisioti, per juodas punktyrines linijas reikia... o nosytei tai taip apskritima sukabinu ir tada surisu prikisus kamsalo, ir gaunasi apvali nosyte smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

Pagaliau radau thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 11 23, 14:36)
cia kinderis apnertas? as tiesiog tokia galvyte? fainuolis

ne cia tokia galvytes forma isejo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 23, 14:42)

Sažiningai viską susikonspektavau, nerealus zuikis bigsmile.gif , bandysiu ir aš blush2.gif

Saulyte DD ir jūsiškis fainulka wub.gif , tik gaila su aprašymais nelabai man aišku, visad tik iš schemų neriu, bet jaučoiu sekantis bus jūsų zuikis. Prieš šventes ant zuikių patraukė biggrin.gif
Atsakyti
Nerealūs zuikiai wub.gif .Reikės ir man kokį sumeistrauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 11 23, 15:28)

user posted image

Pagaliau radau  thumbup.gif  wub.gif

Mano vyras pamate si zuiki ir labai uzsimane lygiai tokio pat smile.gif ax.gif Stai kas gavos neriant pagal sia schema rolleyes.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gozytė @ 2010 11 23, 22:23)
Mano vyras pamate si zuiki ir labai uzsimane lygiai tokio pat smile.gif  ax.gif Stai kas gavos neriant pagal sia schema  rolleyes.gif :

koks fainuolis thumbup.gif , tip top kaip is paveiksliuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gozytė @ 2010 11 23, 22:23)
Mano vyras pamate si zuiki ir labai uzsimane lygiai tokio pat smile.gif  ax.gif Stai kas gavos neriant pagal sia schema  rolleyes.gif :
user posted image

Nu labai fainuolis... Bet man irgi su shemutem sunku... doh.gif
Atsakyti
Akasha tavo zuikiukai tiesiog nuostabūs thumbup.gif

o aš su svarmenimis šįkart atkeliavau biggrin.gif
"gantelis"
user posted image
gyra
user posted image
ir rinkinys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 11 24, 23:19)
o aš su svarmenimis šįkart atkeliavau  biggrin.gif

biggrin.gif kaip fainai sugalvota thumbup.gif

pabandžiau ir aš s Akashos zuikį suregzt, štai kas gavosi blush2.gif

user posted image

Aišku iki originalo dar toli, bet svarbu vaikui patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gozytė @ 2010 11 23, 23:23)

man jūsiškis gražesnis už pavaizduotąjį schemoje smile.gif žaislo veidelis mielesnis wub.gif
Atsakyti
Aciu mergaitems uz grazius zodzius 4u.gif blush2.gif
Labai mieli ir originalus svarmenys wub.gif
QUOTE(Kshatrija @ 2010 11 25, 00:13)
man jūsiškis gražesnis už pavaizduotąjį schemoje  smile.gif  žaislo veidelis mielesnis  wub.gif

oi su tuo veideliu turbut daugiausiai vargo turejau doh.gif man paprasciau sagutes ar kokius karoliukus prisiut nei lygias akis issiuvinet blush2.gif Bet dekui uz grazius zodzius blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ruosiuosi ir as Akashos zuiki suregzt, nes man jis labai mielas wub.gif , bet va vis laiko pritruksta doh.gif ax.gif
Atsakyti