Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 2

merginos kaip jus darot sujungimus nerdamos? man grazus sujungimas nesigauna, vis "sukasi" aplink
nezinau kaip aiskiau pasakyti
Atsakyti
belka nuostabu, kaip visuomet wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

audryta galima maximoj arba jysk nusipirkti sintetinę pagalvę už 10 Lt ir žaisliųkų ohoho kiek prikimši smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2010 12 07, 16:45)
merginos kaip jus darot sujungimus nerdamos? man grazus sujungimas nesigauna, vis "sukasi" aplink

Ką turi omenyje? Aš sujungimus siūnu, užkabinu po vieną stulpelį iš vienos detalės, kitą iš kitos.
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2010 12 08, 01:07)
Ką turi omenyje? Aš sujungimus siūnu, užkabinu po vieną stulpelį iš vienos detalės, kitą iš kitos.

kai neri ratuku ir reikia jungti, nesigauna ni8ekaip grazu sujungima padaryti
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2010 12 06, 22:32)

Gera ideja pasipuosti namus savo nertais zaisliukais thumbup.gif wub.gif

QUOTE(belkaa @ 2010 12 07, 13:17)
Kokie man visi žaisliukai gražūs, turiu silpnybę žaislams  wub.gif
čia atvedu susipažinti avytę, darytą mažai mergytei, suknytė nusivelka, kojytės sukinėjasi.

user posted image

Suknele nereali wub.gif

QUOTE(audryta @ 2010 12 07, 14:45)

As tai ka imanoma neriu ratu, tada nereikia jungti ir graziau atrodo. O jei reikia jungti, tai siunu. Kiek besistengciau matosi sujungimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gozytė @ 2010 12 08, 13:35)
Gera ideja pasipuosti namus savo nertais zaisliukais thumbup.gif  wub.gif
Suknele nereali wub.gif
As tai ka imanoma neriu ratu, tada nereikia jungti ir graziau atrodo. O jei reikia jungti, tai siunu. Kiek besistengciau matosi sujungimas doh.gif

user posted image
va yra schema, ten kur baigiasi eilute kaip jus ja uzbaigiat-sujungiat? man graziai nesigauna, vis sukasi ratu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2010 12 08, 17:43)
va yra schema, ten kur baigiasi eilute kaip jus ja uzbaigiat-sujungiat? man graziai nesigauna, vis sukasi ratu  doh.gif

Kai baigiu ratą, paskutinę kilpą ištraukiu per vieną kartą. O pradedant naują ratą padarau vieną pinutę į viršų.
Atsakyti
QUOTE(norvide @ 2010 12 08, 18:02)
Kai baigiu ratą, paskutinę kilpą ištraukiu per vieną kartą. O pradedant naują ratą padarau vieną pinutę į viršų.

aciu
atrodo nerti ir megzti moku, o va kazkas vistiek nesigauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2010 12 08, 17:43)
va yra schema, ten kur baigiasi eilute kaip jus ja uzbaigiat-sujungiat? man graziai nesigauna, vis sukasi ratu 

Šiaip aš nerdama niekada nesujunginėju eilučių, o viską neriu aplink ratu, tik akis skaičiuoju ir kartkartėmis pridedu kur nors po akį, tik jų jau neskaičiuoju. Gaunasi gražiai be jokių sujungimų, nes jungiant mezginys visiškai kitoks tampa ir eilės kažkur "nuplaukia" mirksiukas.gif .
Atsakyti
dar vienas žaisliukas ant eglutės smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2010 12 08, 18:43)
user posted image
va yra schema, ten kur baigiasi eilute kaip jus ja uzbaigiat-sujungiat? man graziai nesigauna, vis sukasi ratu  doh.gif

as tai neriu ratu ir ju nei sujungineju, nei akiu pridedu. As pasizymiu kitos spalvos siulu nuo kur prasideda naujas ratas, o veliau ta siula istraukiu. Visada skaiciuoju akis, kad butu lengviau susigaudyti. Na tikiuosi ka nors supratot... blush2.gif
Atsakyti
aciu merginos, jau supratau 4u.gif
Atsakyti