Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 05, 16:54)
O tu to pacio klausimo vaisingumo spec pasiklausk.Pagal VK gydytojus ,jau su lygiai vienetu galima pks itarti,as jau nekalbu apie aukstesni santyki.LH TURI buti keliais vienetais mazesnis uz FSH.Aisku,jei tik vienetukas,tai gal tas pks bus nestipriai isreikstas,gal be jokiu plaukuotumu,akniu,virsvorio,galbut ir ta spontanine ovuliacija daznesne bus nei su aukstu santykiu,o jei ir tos nebus,tai gal daug maziau vaistu reikes tai O isstimuliuot.
Santykiu  2:1 PKS visame grazume jau turetu buti.

T.P.Keberiokst noriu taves pasiklausti,nes tu apie viska supranti ir daug zinai,na tu sio skyrelio saunuole 4u.gif Mes planuojam darytis IVF rugpjuti,tai jei pas mane yra PKS,tai ar galesiu darytis,ar dar reiks gydytis? g.gif Pas gydytoja tik liepos menesi,tai neturiu pas ka pasiklausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2010 05 06, 18:40)
T.P.Keberiokst noriu taves pasiklausti,nes tu apie viska supranti ir daug zinai,na tu sio skyrelio saunuole 4u.gif Mes planuojam darytis IVF rugpjuti,tai jei pas mane yra PKS,tai ar galesiu darytis,ar dar reiks gydytis? g.gif Pas gydytoja tik liepos menesi,tai neturiu pas ka pasiklausti blush2.gif

Del pks nemanau,kad reikes gydytis.Na nebent pas tave LH ir T butu labai labai aukstas,tai gal reiketu metformina iki pastojimo gerti,kad sumazetu tie hormonai(auksti rodikliai gali salygoti prastesnius kiausinelius,su tuom persileidimo rizika didesne).
O siaip visi pks dziaugsmai su ivf,tame tarpe stimuliacijomis,apeinami.
Linkiu sekmingo pirmojo bandymo mirksiukas.gif
As irgi sia vasara ivf planuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 06, 19:34)
Del pks nemanau,kad reikes gydytis.Na nebent pas tave LH ir T butu labai labai aukstas,tai gal reiketu metformina iki pastojimo gerti,kad sumazetu tie hormonai(auksti rodikliai gali salygoti prastesnius kiausinelius,su tuom persileidimo rizika didesne).
O siaip visi pks dziaugsmai su ivf,tame tarpe stimuliacijomis,apeinami.
Linkiu sekmingo pirmojo bandymo  mirksiukas.gif
As irgi sia vasara ivf planuoju  ax.gif

Aciu tau mirksiukas.gif
Ir tau linkiu sekmingo IVF 4u.gif
Atsakyti
Gelyte, tavo tyrimu rezultatai- kaip dvieju skirtingu zmoniu!!! smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noriu Jusu konsultacijos. Viskas lyg ir telpa i normas, tik nezinau ar pas mane norvaliai vyksta O. Ar ji pilnaverte.

4CD
E2 206 pmol/l
FSH 5,22 IU/I
LH 5,71 IU/I

7 DPO

Progesteronas 41,08 nmol/l
prolaktinas 195,05 mIU/l
SHGB 82,89 nmol/I
testosteronas 2,02 nmol/l

Atsakyti
Sveikos merginos, vis seku temą ir kol sulauksiu konsultacijos pas gydytoją, noriu Jūsų komentarų smile.gif
dariausi 2 CD (kažkodėl gydytoja sakė darytis 2-4, nors visur 3-5 skirdavo, bet įvertinus savaitgalį ir nevėlinau)

FSH 10,8 IU/l (didokas)
Folikulinė fazė FSH 2,50 -10,20
Ovuliacinė fazė 3,40 - 33,40
Liutealinė fazė 1,50 - 9,10
Postmenopauzė 23,00 - 116,30

LH 8.3 IU/l
Folikuline faze 1,90 - 12,50
Ovuliacinė fazė 8,70 - 76,30
Liutealinė fazė 0,50 - 16,90
Postmenopauzė 15,90 - 54,00

santykis matau normalus, nesiekia 1, prolaktinas normoj 225, bet FSH didokas, į kur galimi nukrypimai, nes pastoti kažko nepavyksta.
Atsakyti
Dita555, o normos kur????
fsh ir lh man rodos idealiai,.
pagal progesterona- ovuliacija ivyko,

kitus parasyk normas laboratorijas, bet jeigu standartines normos, tai viskas gerai turetu buti (pagal mane). jeigu neklystu testo ant virsutines ribos gali but.
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 05 07, 13:00)
Dita555, o normos kur????
fsh ir lh man rodos idealiai,.
pagal progesterona- ovuliacija ivyko,

kitus parasyk normas laboratorijas, bet jeigu standartines normos, tai viskas gerai turetu buti (pagal mane). jeigu neklystu testo ant virsutines ribos gali but.

pagal normas viskas telpa, bet va tas policistiskumas mane neramina ir testosteronas tikrai beveik virsutine riba doh.gif

antradieni einu pas gine, ziuresiu ka sakys
Atsakyti
Sveikos merginos, as dariausi 16c.d tyrimukus ar galite kas pakomentuoti juos nes as tai nesusigaudau visiskai tuose hormonu tyrimuose
E2 79.28
PRL 150.5
PROG 1.59
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2010 05 07, 12:24)
pagal normas viskas telpa, bet va tas policistiskumas mane neramina ir testosteronas tikrai beveik virsutine riba  doh.gif

antradieni einu pas gine, ziuresiu ka sakys

Pagal sio ciklo rezultatus- O ivyko. Kaip buna kitais ciklais- neaisku. Kaip suprantu turint PKS buna dazni anovuliaciniai ciklai.
QUOTE(rutaute @ 2010 05 08, 15:34)
Sveikos merginos, as dariausi 16c.d tyrimukus ar galite kas pakomentuoti juos nes as tai nesusigaudau visiskai tuose hormonu tyrimuose
E2 79.28
PRL 150.5
PROG 1.59

Reikia normu 4u.gif

Siaip PRG tyrimui nelabai tinkama ciklo diena. Paprastai jis tiriamas 7DPO arba 21CD.
Papildyta:
QUOTE(kalife @ 2010 05 07, 10:05)
Sveikos merginos, vis seku temą ir kol sulauksiu konsultacijos pas gydytoją, noriu Jūsų komentarų smile.gif
dariausi 2 CD (kažkodėl gydytoja sakė darytis 2-4, nors visur 3-5 skirdavo, bet įvertinus savaitgalį ir nevėlinau)

FSH  10,8 IU/l  (didokas)
Folikulinė fazė  FSH 2,50 -10,20
Ovuliacinė fazė 3,40 - 33,40
Liutealinė fazė  1,50 - 9,10
Postmenopauzė 23,00 - 116,30

LH  8.3  IU/l 
Folikuline faze 1,90 - 12,50
Ovuliacinė fazė  8,70 - 76,30
Liutealinė fazė 0,50 - 16,90
Postmenopauzė  15,90 - 54,00

santykis matau normalus, nesiekia 1, prolaktinas normoj 225, bet FSH didokas, į kur galimi nukrypimai, nes pastoti kažko nepavyksta.

FSH rodo kiausidziu rezerva- kuo skaucius didesnis, tuo kiausidziu rezervas mazesnis. Gali buti, kad sutrikusi ovuliacija. Gerai butu pastebeti cikla su gine ir ziureti, ar auga folikulai, ar vyksta ovuliacija 4u.gif
Atsakyti
tos normos tai as nezinau ten taip parasyta;
E2 05.10-4250
PRL 1.10-9900
PROG 0.035-59.00
Atsakyti
Turi buti parasyta, kuriai ciklo fazei jos skirtos, tos normos...
Atsakyti