QUOTE(paperdoll @ 2009 12 22, 11:43)
valerie K. man nesake niekada juos darytis, vat ir nezinau ar reikia darytis, nes bijau, kad vel uzsiparinsiu

(((
K. is viso retai kalba
Todel arba pati darykis, jei nori zinot savo situacija, arba paklausk jo, ar nebutu tikslinga padaryt juos
QUOTE(Singerita @ 2009 12 22, 19:33)
Po labai ilgo laiko pakartojau hormonų tyrimus, na ir ką turim, baisu
FSH 5,36
LH 8,28
Jau pati matau, jog pagal santykį polinkis į PKS, bet iki šiol PKS man niekada nebuvo. Jokių hormoninių bėdų neturėjau. Nelabai domėjausi policistinėmis, ar gali jos su laiku nei iš šio, nei iš to išsivystyti ? Jei ne, nuo ko dar galėjo LH sukilti ?
Kartu dariausi ir skydliaukės, taigi TTH 1,17 (norma 0,4 4), FT4 13,55 (norma 11,5 - 22,7). Į normas telpu vadinasi, bent su šitais bėdų nėra.
Man atrodo, kad ne is sio, ne is to jos atsirast negali

Dazniausiai policistukes turi rezistencija insulinui (maziau ar labiau isreiksta), bet nebutinai. Tai va, kai kurie mokslininkai net mano, kad PKS issivysto butent nuo turimos rezistencijos: per didelis insulino (kuris visas nepasisavina) kiekis kraujyje veikia taip, kad nuo to pradeda organizme (kiausidese) gamintis daugiau androgenu. Na, o is cia ir kiti "malonumai"
Mano LH/FSH santykis 1,3. Visa gyvenima reguliarios mmm. Niekada net neitariau, kad turiu PKS. Gal tu pasidaryk gliukozes tolerancijos testa? Bus aisku tada, ar turi tu ta rezistencija.
O koks anksciau buvo LH/FSH santykis?