O dabar kreipiuosi į visas Kepėjėles
nu jau baigiu supirkti viska i kaledini pyraga
, bandysiu siemet. Man labai patinka tokie tradiciniai kepiniai,
. Tik nezinau ar gausis..
QUOTE(Larissa @ 2009 12 01, 11:48)
radau rusaičių forume tradicinio vokiško kalėdinio varškinės tešlos pyrago receptą,kurį reikia brandinti kelias savaites (panašiai kaip tą vaisinį,tik nelaistant brendžiu) .kelios forumietės jau iškepė ir įvertino aukščiausiu balu
pati irgi ruošiosi kepti ant dienų
kol kas į dedu nuorodą rusiškai.vėliau surašysiu vertimą jei kam bus įdomu
kalėdinis varškės keksas (Quarkstollen) - žiūrėkit Lukerja postą
ir dar panašus,bet su aguonų įdaru
kalėdinis varškės keksas (Quarkstollen) - žiūrėkit Lukerja postą
ir dar panašus,bet su aguonų įdaru
Žinoma įdomu, prašome vertimo
QUOTE(sielio @ 2009 12 01, 20:11)
QUOTE(vilmuze1 @ 2009 12 01, 20:14)
QUOTE(Will @ 2009 12 01, 20:29)
dekui merginos, net nesitikejau tiek komplimentu susirinkti
QUOTE(kersiene @ 2009 12 01, 20:31)
sveikos,
jau groziu pridejot
As noriu paklausti,jau galima kept kaledini namuka?
Neryte,negaliu atsidziaugti tavo receptukais ir ju groziu kaip jie pateikti
Ir dar klausimelis,kiek iseina skardu meduoliuis tavo recepto?gal ir rasiai jau 
jau groziu pridejot
Neryte,negaliu atsidziaugti tavo receptukais ir ju groziu kaip jie pateikti
oj, nepamenu kiek iseina
QUOTE(Danguolė @ 2009 12 01, 20:31)
Neryte, koks grožis
O dabar kreipiuosi į visas Kepėjėles
Gal žinot kokiems kepiniams galima naudoti 450 miltus? Ar tinka meduoliukams? 
O dabar kreipiuosi į visas Kepėjėles
tinka...
450 miltai labiausiai tinka tortams - biskvitams, sausainiams, pyrageliams
QUOTE(Noelle @ 2009 12 01, 20:49)
grožis
[quote=Nerytė,2009 12 01, 20:50]
o stai cia mano baigti dekoruoti ir perristi kaspineliu bei virvele meduoliukai laukia sviezios eglutes
Labai grazu
10balu
o stai cia mano baigti dekoruoti ir perristi kaspineliu bei virvele meduoliukai laukia sviezios eglutes
Labai grazu
999999999, dekui ir tau!
Merginos tikiu, kad jus ne ka prastesnius meduolius iskepsite Kaledoms
Kita savaite as irgi kepsiu meduolius valgymui... nusipirkau valgomu perliuku, pabarstuku, snaigiu... kepsiu, o po to dailinsiu meduolius
Merginos tikiu, kad jus ne ka prastesnius meduolius iskepsite Kaledoms
Kita savaite as irgi kepsiu meduolius valgymui... nusipirkau valgomu perliuku, pabarstuku, snaigiu... kepsiu, o po to dailinsiu meduolius
QUOTE(Will @ 2009 12 01, 17:14)
akvilyte, gal turi savo namuko nuotrauką? Rašei, kad pernai buvo tobulas, labai įdomu būtų pamatyti

kadangi 6iemet gavosi dar fainesnis tai jau nebemanau kad pernykštis buvo tobulas
bet įkeliu
http://i122.photobuc...ej/namukas4.jpg
QUOTE(Vaidosee @ 2009 12 01, 17:17)
,gal tu nebuvai issukus ju,
vakar kaip tik išvyniojau
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 01, 19:50)
woooooooooooooooooooooooooowwwwww.... net pradejau abejot dėl savo stiklinių žaisliukų ant eglutės.
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 01, 21:24)
woooooooooooooooooooooooooowwwwww.... net pradejau abejot dėl savo stiklinių žaisliukų ant eglutės.
nu nereaaaaaaliai 
bet jau namelio grazumas
Sausainiai su zemes riesutu sviestu

*120 g juodo sokolado
*120 g zemes riesutu sviesto
*120 g minksto sviesto
*150 g cukraus
*ziupsnelis vanilinio cukraus
*1 kiausinis
*180 g miltai
*2 a.s. keppimo milteliu
Zemes riesutu sviesta, sviesta ir cukru bei van.cukru plakti mikseriu apie ~ 5 min, kol susidarys puri vientisa mase, tada imaisyti kiausini.
Miltus sumaisyti su kepimo milteliais ir imaisyti i mase.
Sokolada peiliu susmulkinti ( as daraiu drozleles) ir taip pat imaisyti i mase.
Mase padeti saltai 1 val.
Tada formuoti graikisko dydzio rutuliukus, juos suspausti ir deti ant kepimo popieriaus, paliekant nemazus tarpelius. Kepti ikaitintoj orkaitej 190° 17 min.
P.S. kepiau is puses normos, tai gavos ~ 30 sausainuku.kas megsta zemes riesutus, tai situos ir myles

*120 g juodo sokolado
*120 g zemes riesutu sviesto
*120 g minksto sviesto
*150 g cukraus
*ziupsnelis vanilinio cukraus
*1 kiausinis
*180 g miltai
*2 a.s. keppimo milteliu
Zemes riesutu sviesta, sviesta ir cukru bei van.cukru plakti mikseriu apie ~ 5 min, kol susidarys puri vientisa mase, tada imaisyti kiausini.
Miltus sumaisyti su kepimo milteliais ir imaisyti i mase.
Sokolada peiliu susmulkinti ( as daraiu drozleles) ir taip pat imaisyti i mase.
Mase padeti saltai 1 val.
Tada formuoti graikisko dydzio rutuliukus, juos suspausti ir deti ant kepimo popieriaus, paliekant nemazus tarpelius. Kepti ikaitintoj orkaitej 190° 17 min.
P.S. kepiau is puses normos, tai gavos ~ 30 sausainuku.kas megsta zemes riesutus, tai situos ir myles
QUOTE(aguonele @ 2009 12 01, 22:04)
*120 g zemes riesutu sviesto
cia kur stiklainiukuose bunas tas kosmariskai brangus???







