Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

QUOTE(Motina @ 2011 01 16, 20:51)
buvau pas juos pokalbyje, tiesa ne del atstovo, bet del atstovu grupes vadovo darbo bigsmile.gif  Smagiai pasnekejom, ale supratom, kad is skirtingu planetu esam doh.gif  Na, tokie komentarai kaip:
-Jus seima turite?
-as issiskyrus turiu du vaikus
-a.... tada as kitaip galvosiu....

-paaiskinkite, kodel Jus taip nusiteikusi pries nelegalias algas ir nelegalius remimo budus
-tai yra mano filosofija - kad ir kokioj sumautoj valstybej yvenciau niekada nevengsiu jokiu mokesciu, nes turime tai, ka patys susikureme
-o tai kokia prasme taip galvosti?

kokios algos norite?
-be 4t is lovos nesikelsiu
-Jus ka, isprotejot??? kam Jums tokie pinigai??? norit pacio maximumo kuri mes galime duoti is karto??? tai ka Jus veiksite musu kompanijoje??? Jus neturesite motyvacijos...
-tai yra zymiai mazesne alga negu as gaunu dabar....
-na, tai ir sedekite savo dabartiniame darbe ilgai ir laimingai....

na, fainuoliai, zodziu... iesko pigiai ir gerai... laaaabai pigiai....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu prajuokino, arba papiktino kaip zmones tokio naglumo turi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Motina @ 2011 01 16, 21:51)
buvau pas juos pokalbyje, tiesa ne del atstovo, bet del atstovu grupes vadovo darbo bigsmile.gif  Smagiai pasnekejom, ale supratom, kad is skirtingu planetu esam doh.gif  Na, tokie komentarai kaip:
-Jus seima turite?
-as issiskyrus turiu du vaikus
-a.... tada as kitaip galvosiu....

-paaiskinkite, kodel Jus taip nusiteikusi pries nelegalias algas ir nelegalius remimo budus
-tai yra mano filosofija - kad ir kokioj sumautoj valstybej yvenciau niekada nevengsiu jokiu mokesciu, nes turime tai, ka patys susikureme
-o tai kokia prasme taip galvosti?

kokios algos norite?
-be 4t is lovos nesikelsiu
-Jus ka, isprotejot??? kam Jums tokie pinigai??? norit pacio maximumo kuri mes galime duoti is karto??? tai ka Jus veiksite musu kompanijoje??? Jus neturesite motyvacijos...
-tai yra zymiai mazesne alga negu as gaunu dabar....
-na, tai ir sedekite savo dabartiniame darbe ilgai ir laimingai....

na, fainuoliai, zodziu... iesko pigiai ir gerai... laaaabai pigiai....

Na skaitau si komentara ir negaliu patiketi, kad cia kalbantis zmogus gali kalbeti tokias nesamones. As dirbu SANITE personalo skyriuje, dalyvavau visuose pokalbiuose i mineta pozicija, i kuria atranka vyko 2010 rugpjucio menesi ir to nei vieno pokalbio metu negirdejau... doh.gif Nenoriu interpretuoti, bet gal cia taip nuoskauda del pralaimeto konkurso liejama???? O dar kas keisciausia, kad is visu dalyvavusiu konkurse buvo 3 moterys ir nei vienos is ju issituokusios su 2 vaikais... Toks zmogus dalyvavo renkantis med. atstova... Nebent as ka nors maisau, bet kadangi organizuoju visas atrankas imoneje, tai nesuprantu, kaip cia taip gali buti g.gif
Mergaites - jei norit ko nors pklausti - gal klauskit tiesiai manes... Temos neseku, ir siuos komentarus atsiunte man drauge, tai galit rasyt i AZ 4u.gif
Beja - galiu is karto pasakyti, jog jokiu juodu algu Sanite nera, atlygis tikrai atitinka rinkos lygi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomeda.b: 17 sausio 2011 - 20:25
QUOTE(nomeda.b @ 2011 01 17, 20:20)
Na skaitau si komentara ir negaliu patiketi, kad cia kalbantis zmogus gali kalbeti tokias nesamones. As dirbu SANITE personalo skyriuje, dalyvavau visuose pokalbiuose i mineta pozicija, i kuria atranka vyko 2010 rugpjucio menesi ir to nei vieno pokalbio metu negirdejau...  doh.gif Nenoriu interpretuoti, bet gal cia taip nuoskauda del pralaimeto konkurso liejama???? O dar kas keisciausia, kad is visu dalyvavusiu konkurse buvo 3 moterys ir nei vienos is ju issituokusios su 2 vaikais...

mano pokalbyje dalyvavo 2 vyriskiai g.gif Ir konkursas buvo skelbiamas per atrankos kompanija, kuriai tikrai negaleciau nei vieno blogo zodzio pasakyt. Beje, labai skyresi tai, kaip atrankos kompanija apibudino Sanito darbo organizavima ir lukescius, ir tai, kaip apie tai kalbejo vadovai mano pokalbio metu unsure.gif Kazkaip kardinaliai pasikeite pozicija is labai kurybingos, perspektyvios karjeros atzvelgiu i rutinine be jokiu karjeros galimybiu g.gif Gal tai inese maisalyne, nes buvo skirtingi musu lukesciai.
Tik nesupratau vieno dalyko - toj atrankos kompanijoj as nurodziau minimalia alga, tai jeigu jinai taip juodai netiko, tai, kurio galo reikejo i pokalbi kviesti. As suprantu, kad skirtingos kompanijos turi skirtingus biudzetus algoms ir tai yra normalu. Na, negali ipirkti ir viskas, atsiras, tas, kuris uz siuloma alga dirbs ilgai ir laimingai. Ir visiems bus gerai. Tik kurio galo ta arogancija ir nepagarba unsure.gif Nesu as naujoke nei sitam versle nei pokalbiuose ax.gif
Beje, as suprantu, kad esu "brangus" darbuotojas. Islepino dabartine kompanija kurioje dirbu. Po sito pokalbio pradejau daug laaaabiau vertinti savo dabartini vadova (ir taip ji labai gerbiau). Taigis dirbsiu ten kur dirbu ilgai ir laimingai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Motina: 18 sausio 2011 - 00:33
Sveiki, gal kas patars.
Gyvenu Lazdijuose, siuo metu ieskau MA darbo Alytaus arba Marijampoles regionuose, bet labai jau retai kada islenda pasiulymai siuose regijonuose. Gal man ieskotis ir
Kauno apskrityje, bet ar kas nores kad vazineciau is Lazdiju, stai kur klausimas? Patarkit kaip jus manot , kaip elgtis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nomeda.b @ 2011 01 17, 20:20)
Na skaitau si komentara ir negaliu patiketi, kad cia kalbantis zmogus gali kalbeti tokias nesamones. As dirbu SANITE personalo skyriuje, dalyvavau visuose pokalbiuose i mineta pozicija, i kuria atranka vyko 2010 rugpjucio menesi ir to nei vieno pokalbio metu negirdejau...  doh.gif Nenoriu interpretuoti, bet gal cia taip nuoskauda del pralaimeto konkurso liejama???? O dar kas keisciausia, kad is visu dalyvavusiu konkurse buvo 3 moterys ir nei vienos is ju issituokusios su 2 vaikais... Toks zmogus dalyvavo renkantis med. atstova... Nebent as ka nors maisau, bet kadangi organizuoju visas atrankas imoneje, tai nesuprantu, kaip cia taip gali buti  g.gif
Mergaites - jei norit ko nors pklausti - gal klauskit tiesiai manes... Temos neseku, ir siuos komentarus atsiunte man drauge, tai galit rasyt i AZ  4u.gif
Beja - galiu is karto pasakyti, jog jokiu juodu algu Sanite nera, atlygis tikrai atitinka rinkos lygi  smile.gif

jei Motina kalba nesąmones, kaip jūs žinote apie konkurso dalyvių šeimyninę padėtį ir turimus vaikus???? nei vienoje normalioje kompanijoje neteko taip atvirauti su personalo skyriumi per pokalbius dėl darbo.
nieko asmeniško, tik šiaip pastebėjimas. atsiprašau, kad ne į medicinos atstovo darbo temą.
Atsakyti
tikiu Motina. Jai nėra prasmės meluoti. Dar vienas įrodymas kad su lietuviškom kompanijom nėra ko prasidėt. Ne tik kad negerbia savo potencialių darbuotojų bet dar ir skleidžia melą. Negražu.
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 01 20, 18:38)
jei Motina kalba nesąmones, kaip jūs žinote apie konkurso dalyvių šeimyninę padėtį ir turimus vaikus???? nei vienoje normalioje kompanijoje neteko taip atvirauti su personalo skyriumi per pokalbius dėl darbo.
nieko asmeniško, tik šiaip pastebėjimas. atsiprašau, kad ne į medicinos atstovo darbo temą.

Paprastai tokius duomenis pateikia CV. daugelis kandidatu nurodo seimynine padeti ir tai visiskai normalu...
Papildyta:
[quote=*Serena*,2011 01 20, 18:41]
tikiu Motina. Jai nėra prasmės meluoti. Dar vienas įrodymas kad su lietuviškom kompanijom nėra ko prasidėt. Ne tik kad negerbia savo potencialių darbuotojų bet dar ir skleidžia melą. Negražu.
[/quo

Na jusu reikalas pasirinkti kuo tiketi... Bandziau su motina susisiekti per AZ, nes jos komentare yra dar vienas nesutapimas, bet kol kas negavau jokio atsakymo... Jei kalbeti konkreciai, tai pas musu Pardavimu skyriuje dirba tik vienas vyras, kuris dalyvavo atrankos pokalbiuose... Todel man kilo itarimas, kad zmogus galejo sumaisyti imones... Tai va sitas dalykas man atrodo tikrai negrazus...
Atsakyti
Dalyvavau ir as Sanito atrankoje ax.gif Ir tikrai pokalbyje dalyvavo dvi moterys ir vienas vyras. Pokalbyje nebuvo tikrai jokių užgauliojimų ar pasišaipymų schmoll.gif Tik tiek, kad žadėjo bet kokiu atveju pranešti, tai taip iki šiol nepranešė, kad netikau jiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nomeda.b @ 2011 01 20, 21:18)

Na jusu reikalas pasirinkti kuo tiketi... Bandziau su motina susisiekti per AZ, nes jos komentare yra dar vienas nesutapimas, bet kol kas negavau jokio atsakymo... Jei kalbeti konkreciai, tai pas musu Pardavimu skyriuje dirba tik vienas vyras, kuris dalyvavo atrankos pokalbiuose... Todel man kilo itarimas, kad zmogus galejo sumaisyti imones... Tai va sitas dalykas man atrodo tikrai negrazus...

tai gerai, jei jūs dirbate profesionaliai, linkiu sėkmės ir nesukite galvos dėl komentarų internete smile.gif

p.s. jūs rimtai, CV moterys rašo "esu išsiskyrusi/netekėjusi ir auginu 2 vaikus"???? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 01 21, 18:50)
p.s. jūs rimtai, CV moterys rašo "esu išsiskyrusi/netekėjusi ir auginu 2 vaikus"????  doh.gif

g.gif o kodėk Jūs stebitės? g.gif

Pavyzdys
Atsakyti
Kas galetu pasidalinti info apie TEVA? Kokia ten situacija, ar iesko ten MA? Nes skelbimuose jie nefiguruoja. Kaip pas juos patekti? m? ax.gif
Atsakyti
Turiu klausima apie KRKA, gal kuri buvote antrame pokalbyje Klaipėdoje? Kaip sekesi?
Atsakyti