Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

QUOTE(*Serena* @ 2010 03 07, 18:34)
Labas, barbarux, aš galvoju kad būtų labai gerai tai padaryti, bet ar šitas forumas nedraudžia skelbimų? net nežinau  smile.gif

Bet skelbimas, įsivaizduoju, kai ieškai sau, o pranešimas, kad ta ar kita firma ieško atstovų gal jau vėl kitaip? 4u.gif
Atsakyti
Labas,
Gal ka nors zinote apie MSD, t.y. “Merck Sharp & Dohme”?gal kas esate dirbe? kaip salygos, atmosfera, algos, atsiliepimai? smile.gif
Maciau, kad iesko darbuotoju Kaune.
Atsakyti
QUOTE(rimleo @ 2010 03 08, 07:30)
Ka galite pasakyti apie Roche diagnostics. Kokie atsiliepimai?

cia jau skonio reiklas bigsmile.gif nors krizes akivaizdoj tai ant ju tikriausiai nespjauciau unsure.gif O kas - diabetas ar laboratorija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Motina: 15 kovo 2010 - 22:04
QUOTE(rimleo @ 2010 03 08, 08:30)
Ka galite pasakyti apie Roche diagnostics. Kokie atsiliepimai?

Ten dirba fainas vadovas, kazkada teko su juo darbuotis. Zmogus mokantis suburti komanda ir islaikyti gera atmosfera. As eiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2010 03 16, 08:41)
Ten dirba fainas vadovas, kazkada teko su juo darbuotis. Zmogus mokantis suburti komanda ir islaikyti gera atmosfera. As eiciau smile.gif

Roche diagnostic vadovauja moteris g.gif (o gal mano zinios jau senos unsure.gif ) diabetui - taip, visai nieko vaikinukas, bet jisai irgi pavaldus tai moteriskei. O ana laaabai domi asmenybe unsure.gif
Atsakyti
Roche diagnostics vis dar vadovauja moteriškė, prieš kokį šimtą metų dalyvavau pas juos atrankoj.
Minėtas vyriškis yra vadas diabeto grupei.

Kaip bizniai, mergicos? Rugsėjį man pareit į darbą, išsiprašė tik metų su vaiku wacko.gif
Atsakyti
Biznis kaip biznis, nieko gero smile.gif Krizė atseit sad.gif Kažkaip nelabai nuotaikos geros, laimė kad kolektyvas optimistinis smile.gif ale gal nėra taip ir blogai jeigu prašo kad grįžtumėt į darbą, va mano pažįstamai nuskilo mažiau - ji grįžo iš vaiko auginimo atostogų o jos paprašė pareiškimą parašyti sad.gif žiauru iš tikrųjų, man jau bręsta reikalas vaikui bigsmile.gif (nu dar tik teorinis biggrin.gif) tai labai kruopščiai dirbu, kad tik mane geruoju prisimintų, ir kai grįšiu priimtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 03 24, 20:41)
Kaip bizniai, mergicos? Rugsėjį man pareit į darbą, išsiprašė tik metų su vaiku wacko.gif

sunys loja, karavanas eina unsure.gif kur desis tas biznis unsure.gif nors pas mus tai jau itempta, bet daugiau del labai keistu (svelniai tariant doh.gif ) valdzios sprendimu negu del blogu rezultatu unsure.gif
mane apskritai pardavimai uzkniso unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Motina: 25 kovo 2010 - 20:37
QUOTE(Vanilka @ 2010 02 03, 15:39)
Maciau kazkuri klause apie monitoriaus atlyginima. Jie labai ivairus, nuo lygio priklauso... Siaip nuo 3 iki 6 tukst kazkur Lietuvoj. Bet kaip ir kitose srityse - ir ten krize..

Mano ziniomis monitoriaus atlyginimas Lietuvoje 2500-5000lt priklauso nuo patirties,kokioj firmoj dirbi ir kokiam mieste.
Atsakyti
Mergaitės, gal tyliai pašnibždėtumėte kaip dabar Glaxuose situacija? Mano pažįstama eis į antrą pokalbį.... Tai labai įdomu, girdėjau kad ten ima griežtai atstovus, bet ir investuoja nemažai mokymuose.
Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2010 03 29, 18:05)
Mergaitės, gal tyliai pašnibždėtumėte kaip dabar Glaxuose situacija? Mano pažįstama eis į antrą pokalbį.... Tai labai įdomu, girdėjau kad ten ima griežtai atstovus, bet ir investuoja nemažai mokymuose.

jei pazystamai linki gero tai laikyk kumscius kad jos nepriimtu. nuosirdziai sakau. investavo kazkada i atstovus gerbe kazkada atstovus o dabar nesiskaitymas ir kruviai tai sakes plus dar visi kiti dalykai.tikrai as net priesui nelinkeciau siai dienai ten eiti.
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2010 03 30, 13:37)
jei pazystamai linki gero tai laikyk kumscius kad jos nepriimtu. nuosirdziai sakau. investavo kazkada i atstovus gerbe kazkada atstovus o dabar nesiskaitymas ir kruviai tai sakes plus dar visi kiti dalykai.tikrai as net priesui nelinkeciau siai dienai ten eiti.

Plyta, ačiū už info, ji jau buvo antrame pokalbyje, darė prezentaciją, regis pasisekė neblogai, turiu nuojautą kad gali ji ir gauti tą darbą. Na bus kaip bus, kai dabar tokia situacija visur, tai ji manau ir bandys. Sakė jog labai žmoniškai su ja elgėsi, neklausinėjo visokių dalykų a la "trys geriausios/blogiausios jūsų savybės" tiesiog normaliai pakalbėjo, per prezentaciją irgi nevartė....
O kaip tu laikaisi, radai tau tinkančią poziciją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Serena*: 30 kovo 2010 - 18:50