Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

QUOTE(Lavute @ 2011 06 13, 20:12)
Sveikos

gal kas nors galit daugiau papasakoti apie KRKA

kad nemažai apie ją rašyta jau buvo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 06 13, 19:17)
kad nemažai apie ją rašyta jau buvo...  4u.gif

tai ka perskaiciau, tai viskas apie tai kad ilgai ten niekas neuzsibuna. paskambino man siandien ir pasiule susitikti, kazkaip keistai nes niekada i tokius skelbimus neziuredavau, galvodavau kad netinkama, ir net neisivaizduoju ar noreciau toki darba dirbti, net nelabai suprantu kaip skaiciuojamas atlyginimas ir koks darbo pobudis. na kad siulyti vaistus tai as tai suprantu, bet as apie tai nei bumbum. einu paskaityti visa tema mazu daugiau ka rasiu.
ir dar vienas durnas klausimas: kiek to pacio atstovo MA gali buti regione?
Atsakyti
Sveikos MA,
ar zinote, kad yra patvirtintas istatymo projektas draudziantis farmaciniu kompaniju atstovams vizituoti gydytojus nuo 2011 m. rugsejo men.? ka jus manote tuo klausimu, - kaip elgsis farmacines kompanijos, nejaugi liksime be darbo?
Atsakyti
Apie projekta zinojau, o kada patvirtino???
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2011 06 18, 15:06)
Apie projekta zinojau, o kada patvirtino???

Na lygtais birzelio pradzioje g.gif
Atsakyti
o gal kokią nuorodą pametėtum? Nes aš tai nerandu nieko.
Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2011 06 19, 19:29)
o gal kokią nuorodą pametėtum? Nes aš tai nerandu nieko.

http://www3.lrs.lt/p...7...11998&p_k=1
Atsakyti
ačiū. nemanau kad priims tą pataisą. o jei ką, tai visada viską galima apeiti. manau nusimint neverta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirijana @ 2011 06 18, 17:04)
Sveikos MA,
ar zinote, kad yra patvirtintas istatymo projektas draudziantis farmaciniu kompaniju atstovams vizituoti gydytojus nuo 2011 m. rugsejo men.? ka jus manote tuo klausimu, - kaip elgsis farmacines kompanijos, nejaugi liksime be darbo?

Mane irgi visada viliojo toks darbas ir ketinau isidarbinti, tik kiek kebloka, nes gyvenu Druskininkuose, o pagrinde Kaune, Vilniuje iesko..
Na, bet po to, kai suzinojau jog nuo rugsejo 1d. nebeleis vizituoti gydytoju tai pasidziaugiau kad ir neilindau.. manau su laiku visai uzdraus ir likviduos tokias pareigas...o gaila, nes ir darbo pobudis ir atlyginimas ir visa kita mane is ties viliojo ir zavejo, turiu ne viena drauge dirbancia med. atstove, deja, dabar labai sunerime del savo darbo vietu.. sekmes visoms. Gal rasite kitokias terpes vaistu siulymui. neprazusite;) iki
Atsakyti
O as net neabejoju,kad kaip visada visus istatymus galima bus apeiti, todel tikrai neverta nusiminti ... niekas nesikeis,kaip nors kitaip iformins darbuotojus ir viskas ...

nematau pagrindo nerimauti wink.gif
Atsakyti
Ir as neabejojiu, kad neisnyks MA, visam pasauly jie yra bus ir pas mus. Be to nelabai isivaizduoju kaip gyd suzinos kokias naujienas?
Gal pasikeis darbo stilius, bet pats principas isliks, be to visus istatymus galima apeiti - lituvaiciai cia isradingi biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
kadangi kalbate apie MA, turbut cia ir dirbancios paraso. gal kartais kas nors zino kokioje farmacineje kompanijoje iesko darbuotoju? bet ne MA. esu baigusi farmacija, turi patirti farm kompanijoje.
Atsakyti