Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

QUOTE(reduciukas @ 2012 01 18, 22:12)
Ojetus, pasiskaicius, atsoka fantazija ir dirbti sita darba  doh.gif  biggrin.gif O dar tik planuoji ji dirbti rolleyes.gif Bet as manau, kad siai dienai rasti darba, be kazkokiu tai savu minusu tai turbut be sansu, kai situacija imonese ir darbo rinkoje tokia  doh.gif

na bet tu minusu turi buti iki tam tikros ribos, kad nezlugdytu kaip zmogaus ir neatimtu gyvenimo dziaugsmo smile.gif
turit nusiteikti, kad jusu niekas nelauks, jums jusu niekam nereiks, o jums reikes - visu, jums reikes nusileisti ir taikytis, jums reikes prasyti, kad gydytojas skirtu jusu o ne konkurento vaista (o tu konkurentu devynios galybes, atstovu sniurai vaistinese ir gydymo istaigose) ir jums teks rasti auksini kelia kaip taip padaryti sekmingai bet kartu ir nezlugdant saves.
tas laisvas grafikas tai skamba graziai, bet ne visada darbuotojo naudai. man tekdavo vazineti po dideli regiona.Jau kad nusitrenki koki kelio gabala tai nori viska aplankyti, todel stengiesi kuo anksciau isvaziuoti. Praeita ziema kai sniegais uzvare tekdavo ir 5 ryto isvaziuoti pustant, vejams siauciant. Rajoniniu keliu vaziuojant suvoki kad darba pradedi anksciau uz kelininkus ir tada saves klausi del ko aukoji savo ramu miega ir nervus.. kol viska apeini, kol grizti ziurek jau 8-9. 5 ryto isvaziavai, 8 vakaro grizai bigsmile.gif va tau ir laisvas grafikas bigsmile.gif praeita ziema esu su masina paslydus ir nuo kelio nusivertus. Pazystama kitos firmos atstove buvo griztant is kito miesto prie vairo uzmigus. Kai per diena nuvaziuoji kelis simtus kilometru pavargsti ne tik nuo darbo, snekejimo, bet ir nuo vairavimo. vasara, pavasari kazkaip man dirbti budavo lengviau, zmoniu maziau vaistinese ir gydymo istaigose, vazineti smagiau, bet tada kita beda - ner pardavimu.. Ligoninese pasigauna atstovai visokiu infekciju - nuo auksinio stafilokoko iki epstein barr viruso, nu zodziu.. Aisku, galima pasiguosti kad visuose darbuose gali visokiu nelaimiu pasitaikyt biggrin.gif
Atsakyti
Tas lankstus darbo grafikas, tai ka as zinau.. Realiai, as dirbdama toki darba apsileidau. Iseinu is namu apie 9 val, ir apie 155 jau bunu nudirbusi, bet dar aisku i parduotuves ir siaip visokiu reikaliuku patvarkyti.. Siaip manau, kad toki, suniska, beprotiskai sunku darba galima dirbant turint labai geras darbo salygas su "protinga" bonusine sistema, motyvacinemis priemonemis bei super geru vadovu, kuris is balso tembro supranta, kai tau yra sunku. Deja, i tokia imone man nepasiseke pakliuti.
Beje, kai nezinojau, kas yra MA, sakiau, as esu perspektyvi, organizuojanti, sekminga, megstanti bendrauti ir pan ir pan. Deja, dabar, man viskas atrodo atvirskciai.. Sorry, gal kam nors ziauriai pesimistiskai skamba..
Dar, man tai sunkumas sitam darbe savo vietos neturejimas, tai yra salta, lyja, pusto ar sninga vienintelis ofisas - tavo automobilis. Gerai dar, kad ziema uz ofiso sildyma nereikia papildomai moketi smile.gif Sekmes visoms uzsidegusioms!
Atsakyti
visiskai pritariu Sirijanai drinks_cheers.gif automobilis tampa antri namai. Kasdien nevalgydavau kavinese, tai irgi pusryciai, pietus, pavakariai - automobilyje. taip pat uzknisdavo del tualeto - visada mastydavau kur ir kokioj degalinej sustoti reikes, kokioj cia vaistinej pasiprasyti galesiu kad ileistu ir pan biggrin.gif daug skysciu vartoju, tai man tualeto klausimas labai aktualus visada budavo ir ziauriai uzknisantis.
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 01 18, 23:54)
visiskai pritariu Sirijanai  drinks_cheers.gif  automobilis tampa antri namai. Kasdien nevalgydavau kavinese, tai irgi pusryciai, pietus, pavakariai - automobilyje. taip pat uzknisdavo del tualeto - visada mastydavau kur ir kokioj degalinej sustoti reikes, kokioj cia vaistinej pasiprasyti galesiu kad ileistu ir pan  biggrin.gif daug skysciu vartoju, tai man tualeto klausimas labai aktualus visada budavo ir ziauriai uzknisantis.

O i kokia dabar sriti perejote, jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2012 01 19, 01:18)
O i kokia dabar sriti perejote, jei nepaslaptis?

ta pati sritis tik ne pardavimai
Atsakyti
esu ikyri, bet labai svarbu....

Gal ka nors zinote apie MEDA Pharma?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 01 19, 15:38)
ta pati sritis tik ne pardavimai

Aha, ta dalyka irgi iskaiciau is cia pasisakanciu MA, dauguma dirba MA darba ir tikisi kuo greiciau pereiti i ofosini, na kaip ir karjeros pakilimo galimybiu ar kaip cia issireiksti. Tai gal ir visai neblogai, jeigu padirbus MA darba, jums pavyko gauti geresni toje pacioje srityje, tik jau be aktyviu pardavimu. mirksiukas.gif Tai daugelio siekiamybe.
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2012 01 19, 17:23)
Aha, ta dalyka irgi iskaiciau is cia pasisakanciu MA, dauguma dirba MA darba ir tikisi kuo greiciau pereiti i ofosini, na kaip ir karjeros pakilimo galimybiu ar kaip cia issireiksti. Tai gal ir visai neblogai, jeigu padirbus MA darba, jums pavyko gauti geresni toje pacioje srityje, tik jau be aktyviu pardavimu.  mirksiukas.gif Tai daugelio siekiamybe.

kaip jus isivaizduojat, kiek tu ofisiniu darbuotoju toje srityje yra? Labai nepaprasta ta karjera padaryti...o ir pakilus tais laiptais, darbas tikrai nepalengveja, tik , kad blaskytis po laukus nereikia...Nezinau, kiek dirba grupes vadovai ir produktiniai, as tiek nepatemciau...bent jau tose firmose, kur as dirbau...
jei as is darbo grizusi dar 1-1,5 val prie kompo prasedziu, tai ten turbut iki velumos uzisedi...nera cia ta sritis, kur atsiputes dirbtum...
Atsakyti
QUOTE(liepužėlė @ 2012 01 19, 18:32)
kaip jus isivaizduojat, kiek tu ofisiniu darbuotoju toje srityje yra? Labai nepaprasta ta karjera padaryti...o ir pakilus tais laiptais, darbas tikrai nepalengveja, tik , kad blaskytis po laukus nereikia...Nezinau, kiek dirba grupes vadovai ir produktiniai, as tiek nepatemciau...bent jau tose firmose, kur as dirbau...
jei as is darbo grizusi dar 1-1,5 val prie kompo prasedziu, tai ten turbut iki velumos uzisedi...nera cia ta sritis, kur atsiputes dirbtum...

tai sitie jusu isvardinti pardavimuose dirba.
ne pardavimuose 5 valanda uzdarai ofiso duris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 01 19, 18:59)
tai sitie jusu isvardinti pardavimuose dirba.
ne pardavimuose 5 valanda uzdarai ofiso duris  rolleyes.gif

galbut duris uzdaro, bet mano kompanijose tikrai sededavo ir dirbdavo...zinau pagal laiskus, kurie ateidavo gerookai po 17 val. ir ne po viena laiska..ir bendraudavome kompu, todel zinau, kad dirbdavo zmones po darbo daznai ir ilgai. ir telefonai grupes vadovu skambedavo vos ne non-stop.
gali buti, kad kiekvienoje kompanijoje kitaip...as sakau, ka maciau tose, kuriose dirbau..
Atsakyti
QUOTE(liepužėlė @ 2012 01 19, 18:32)

Tai as ir isivaizduoju, kad labai jau nedaug tu ofisiniu yra, kitaip nebutu cia MA bendraujanciu daugelio siekiamybe smile.gif
O apie darbo kruvius, tai irgi numanyma turiu. Pati buvusiame darbe, dirbdama ofisini darba, niekuo nesusijusi su vaistais, nei itin aktyviais pardavimais, dirbdavau po 10 val. per diena, o savaitgaliais dar klientai i namus skambindavo ir klausdavo, gal netycia dirbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2012 01 19, 21:21)
Tai as ir isivaizduoju, kad labai jau nedaug tu ofisiniu yra, kitaip nebutu cia MA bendraujanciu daugelio siekiamybe  smile.gif
O apie darbo kruvius, tai irgi numanyma turiu. Pati buvusiame darbe, dirbdama ofisini darba, niekuo nesusijusi su vaistais, nei itin aktyviais pardavimais, dirbdavau po 10 val. per diena, o savaitgaliais dar klientai i namus skambindavo ir klausdavo, gal netycia dirbu biggrin.gif

pacioje pradzioje tai ta siekiamybe tik ir motyvuodavo dirbti, bet po kiek laiko suvoki, kad cia drambliuko svajone - daugiau pabendrauji, paklausai kitu istoriju, ir kad atstovas butu paaukstintas tai cia labai retas atvejis, bent is tu variantu kiek teko girdeti. Kai sutinki atstova kuris pvz kokius 7-10 isdirbes, tai supranti, kad greiciau numirsi nei tave kas nors paauktins biggrin.gif
Atsakyti