Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

QUOTE(Nattele @ 2010 05 10, 01:22)
Idedi i maisus, i deze ir vezimas saugiai parkeliauja.

Tai gal cia kraustantis i kokia deze ir galima idet,o va skrendant atostogaut?

as galvoju,gal i ta plevele apsukt,kur aeoruoste pakuoja,nes neturiuu jam maiso specialaus.Kaip manot?
Atsakyti
O siuos vezimukus pardavineja tik Vilniuje iur kalipedoje, baby city? Ir kaip ju pravazumas? Pvz kiek skaiciau kad x-lander geras pravazumas, nes ratai dideli. Idomu butu suzinoti kaip siu/
Atsakyti
Aha, keliauti ir man bus aktualu. Maciau pas mus pirkti toki kaip lagamina, ar miegmaisi smile.gif vezimuko transportavimui. Bet man biski gaila ji pirkti, nes kaina apie 600Lt. Manau, kad plevele apsukus irgi neblogai. O pati kazko siuti tai as tikrai nemoku ir neturiu is ko biggrin.gif
Dar MB sake, kad jei vezima sugadintu, tai keliones draudimas kompensuotu. Tik aisku, vezimo reikia is karto, ypac jei pakeliui i kurorta sugadintu, o ta draudima tik namie grizes tvarkytumeisi...

Gal dar kas nors keliavot su bet kokiu vezimu? Ar kas nutinka, kaip pakuojat ir pan?

Orchideja, kai pasiskaitysi daugiau apie Emmas, tai suzinosi, kad ju pravazumas irgi yra pagrindinis privalumas, nes ratai irgi didziuliai. Bei dar kitu privalumu suzinosi. O pardavineja jo, kaip supratau tik siuose 2 miestuose.
Atsakyti
QUOTE(orchideja9 @ 2010 05 10, 09:12)
O siuos vezimukus pardavineja tik Vilniuje iur kalipedoje, baby city? Ir kaip ju pravazumas? Pvz kiek  skaiciau kad x-lander geras pravazumas, nes ratai dideli. Idomu butu suzinoti kaip siu/

gali tik pasakyti,kad lenkiskiem Xlanderiam,dar labai toli iki Emmaljungu smile.gif
kaip lygint zapa su mersu 4u.gif
o geriausiai butu Emmukus apzireti gyvai parduotuveje smile.gif tada ir patys isitikinsite
Papildyta:
mamos jus cia rimtai keliaujate su emmaljungais? blink.gif
kazkaip net nesitiki,is vis kiek esam atostogave,viebuciuose tokiu dydeliu vezimu net nesu regejusi biggrin.gif

o jai atvirai,kas is tos pleves? neisteps? jai slauzys ,tai ta pleve tikrai nepagalbes
Atsakyti
Mes ne su Emuku keliaujam, o su PP Pliko. Gavau ta maisa Kotrynoje, bet taip gaila buvo plot 95 Lt doh.gif B ikalbejo
Atsakyti
Ir aš nemanau, kad su Emmuku keliauti į šiltus kraštus reikėtų... Jau vien tas jo svoris doh.gif Na, nebent į šiaurę dumti smile.gif
o vasaros paieškoms pilnai užtenka kokio lengvo skėtuko.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 05 10, 13:01)
mamos jus cia rimtai keliaujate su emmaljungais?  blink.gif
kazkaip net nesitiki,is vis kiek esam atostogave,viebuciuose tokiu dydeliu vezimu net nesu regejusi biggrin.gif

o jai atvirai,kas is tos pleves? neisteps? jai slauzys ,tai ta pleve tikrai nepagalbes

Oi,ne,su juo nekeliausiu biggrin.gif
Tam nusipirkau maclarena,bet ir ji noriu ipakuot,gaila jeigu supurvins,nes naujas,cia bus jo pirmas panaudojimas.

Kur jau ten emmaljunga tystis,nesamone.Pas mane gi dar ir lb sviesus,tai kas is jo liktu po keliones lektuvais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 10 gegužės 2010 - 15:27
Na ok, su Emmom, matau, kad nekeliaujate, bet vis tiek tas sulauzymo klausimas niekur nedingsta. As manau, kad pigu, lengva sketuka metant krovejams sulauzyti didesne tikimybe nei stabilia Emma... Aisku, nesigincysiu, kad lengvesnis vezimas bus patogesnis keliauti.
Man dar anskti, taciau as galvoju apie Emmos Scooter kelionems.
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif , iskart aiskiau pasidare del Emmos ir Bbc
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 05 10, 16:27)
Oi,ne,su juo nekeliausiu  biggrin.gif
Tam nusipirkau maclarena,bet ir ji noriu ipakuot,gaila jeigu supurvins,nes naujas,cia bus jo pirmas panaudojimas.

Mes skridom lektuvu su Maclaren. Tai gal ir kvailai, bet ji idejau i deze blush2.gif Vezimuku galima vaziuoti iki lektuvo, ten palieki ir darbininkai paima ir deda i bendra bagaza, o atskridus atsiemi su bagazu. Esu girdejus, kad kiti savo vezimukus randa tik islipus is liektuvo, bet man ir mano pazistamiems taip nepasitaike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2010 05 10, 16:44)
bet vis tiek tas sulauzymo klausimas niekur nedingsta. As manau, kad pigu, lengva sketuka metant krovejams sulauzyti didesne tikimybe nei stabilia Emma...

Nu gal nesulauzys unsure.gif
as nepriduosiu jo su bagazu.Vaziuosim iki lektuvo su juo o tada atiduodi palydovei,islipant ji atiduoda.Tai gal nenukentes.Labai abidna butu,jei suniokotu nauja vezima doh.gif

QUOTE(Kačia @ 2010 05 11, 09:24)
Mes skridom lektuvu su Maclaren. Tai gal ir kvailai, bet ji idejau i deze  blush2.gif

I kokia deze? as irgi turiu ta maclareno deze,kurioj ji pirkau,bet ji gi didele.
Negi tu ja vezeisi i aerouosta? ar cia kokia kita deze?
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 05 11, 09:32)
Nu gal nesulauzys  unsure.gif
as nepriduosiu jo su bagazu.Vaziuosim iki lektuvo su juo o tada atiduodi palydovei,islipant ji atiduoda.Tai gal nenukentes.Labai abidna butu,jei suniokotu nauja vezima doh.gif
I kokia deze? as irgi turiu ta maclareno deze,kurioj ji pirkau,bet ji gi didele.
Negi tu ja vezeisi i aerouosta? ar cia kokia kita deze?

Dejau i ta deze ax.gif

Atidavus palydovei, darbininkai vezima deda prie bendro bagazo, o paskui tik atgauni su bagazu, o ne prie trapo, bet jau man taip buvo (tuo klausimu net esu skambinus i oro uosta, todel ir dejau i deze rolleyes.gif )

Greiciausia, tam vezimui nieko neasitiktu. O jei ir kas atsitiktu, tai turetu avia linijos atlyginti zala mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 11 gegužės 2010 - 09:23