Įkraunama...
Įkraunama...

O ko pačios norėtumėte gimtadienio proga?

Norėčiau smagaus vakarėlio su draugais, be pykčių, kalbų apie sunkius laikus, problemas ir t.t. blush2.gif
O iš materialiųjų - kokteilių receptų knygų, įrankių tiems patiems kokteiliams, čekių grožio procedūroms, kvepalų ar čekio jiems, knygų.
O ekstremalios pramogos ir visokie vonios dalykėliai nėra pageidaujami blush2.gif Visada artėjant gimtadieniui pagalvoju ką norėčiau gauti, ir visada būna sunku ką sugalvoti.
Atsakyti
Žiauriai norėčiau gauti masaza visam kunui su kokiais kvapniais aliejais,arba bet kokia kita grozio procedura biggrin.gif
Atsakyti
Labai norėčiau skyzžio oro balionu.. ax.gif Labai, labai smile.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif As tai visada bunu laiminga, kai gaunu dovanu ka nors skirta groziui - pradedant nuo prabangaus kremo kunui iki dekoratyvines kosmetikos, kvepalu. Ypac kvepalai yra gera dovana, nes man ju nebuna per daug wub.gif Taip pat puiki dovana yra papuosalai - konkreciau - auskarai, kuriuos labai megstu. Taip pat vertinu ir dovanas - cekius, nes tai yra labai praktiska. Gal kai kas galvoja, kad tai neoriginalu ir atsibode, bet puiku, kai turi galimybe rinktis pats. O slapciausia svajone turbut butu romantiska vakariene - staigmena happybday.gif Bet sito turbut nesulauksiu, nes mano brangusis - nors ir puikus vyras - bet laaabai jau neromantiskas... 4u.gif
Atsakyti
As pries keptuviu-siurbliu dovanojima schmoll.gif . Pati noreciau kokio savaitgalio Druskininkuose, SPA proceduru, tokiu dalyku, kam vis nerandi pinigu ir laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2011 06 06, 16:40)
As turiu tik ekstremaliu svajoniu  bigsmile.gif  ir jas issakiau MB kad noriu kazko 30-am gimtadieniui  ax.gif  tai yra suolis su parasiutu, skrydis oro balionu ar lektuvu  biggrin.gif  MB aisku pats gyvenime jauciu nesiryztu sokti su parasiutu, na oroo balionu dar sutiktu paskraidyti  rolleyes.gif
Man norisi tokiu dovanu, kurias atsiminsi visa gyvenima  thumbup.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif tikiuosi ir as kazka panasaus per 30 gauti:) pernai skraidziau skraidykle - adrenalinas garantuotas...
Atsakyti
Norėčiau pasijodinėjimo žirgais ir profesionalios fotosesijos smile.gif
Atsakyti
Mano dovanu sarasas didelis 4u.gif
-Gero vyno butelis
-Grozio procedura
-Ekstremali dovana (skrydis, suolis, vazinejimas, jojimas)
-Fotosesija
-Cekis i kokia artmanija ar senasnaujas ( kazkas tokio )
-Kosmetika, kvepalai arba cekis i tokia parduotuve
-Romantiska vakariene
-Sokolado, vyno degustacija

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
ka man padovanoja visad lieku neptenkinta, doh.gif nei kvepalau parinkimu,nei kitomis dovanomis,nemegstu dovanu,kurios man nenaudojampos galiausiai uzima vieta ir tai buna pasleptos toliausiam kampe doh.gif pati geriausia dovana buvo viso kuno masazas su pirtim,tad tokios dovanos tikrai noreciau,tai dovana kuri jau buna visiskai man,o ne koks puodeliu komplektas,kuriuo net naudotis neina biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka dovanu gauti kvepalus,papuosalus ir knygas.Kadangi mano gimtadienis uz savaites,tai jau masciau ko noreciau g.gif aisku dauguma manau dovanos pinigais,nes paklausta ko noreciau negaliu sugalvot ir atsakyt.Zinau tik tiek kad siais metais vyras padovanos automobili ir geru puodu rinkini apie kuri seniai svajojau wub.gif
Atsakyti
Visada džiaugiuosi knygomis ir kvepalais. Geriausia kai būna čekiai - galiu pati išsirinkti thumbup.gif
Atsakyti
kol dar gyvenimą kuriuosi, tai ir visokiausi buitiniai prietaisai/dovanos mane džiugina. labiausiai nepatinka visokios statūlėlės "su idėja" doh.gif dovanom nesu išranki biggrin.gif
Atsakyti