Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Viskas apie tai

QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 12 14, 15:07)
pastebejau viena dalyka. mano mazoji nubundineja daznai, jeigu as ja palieku viena kambary. t.y. vos tik ji uzmiega, paguldau i lovyte ir iseinu is kambario. dabar visuomet paguldzius dar pasedziu prie lovytes minimum pusvalanduka, ir kai isgirstu kad ji muistosi ar pradeda pabudinet, paglostau ir padainuoju lopsine, tuomet ji apsiramina ir toliau parpia. na o poto jau ji man ismiega neblogai

As kazkaip niekada nelikdavau kambari. Paguldau ir iseinu. Reikes gal pabandyt. Vakar irgi iki 23val zaide, o paskui kas valanda keldavosi doh.gif Nesuprantu, kad pasidare, nes grynai pries 2 dienas jau kelios naktys buvo nuostabios. Ismiegodavo iki 5-6val, pavalgydavo, uzmigdavo iki 7-8
QUOTE(InguleK @ 2009 12 15, 00:28)
as maudau pries paskutini valgyma, nes man atrodo, kad po maudyniu, vaikutis turetu greiciau isalkti, tai pries naktini miega dar pavalgom

As isvis nusprendziau nemaudyt vaiko pries miega naktini. Geriau diena. Kitaip ji man labiau issiblasko per maudines ir miegot nebenori
Atsakyti
Sveikos. Mūsų sūnelis tai tfu tfu tfu, miega gana gerai. Visus pietų miegelius turim tokį ritualą - aš jį susupu į pleduką (Visada tą patį, aš jau juokiuosi kad tai mūsų miego pledukas...) ir panešioju... Tada labai greit akytės užsimerkia wub.gif O naktinio miegelio užmiega, kai būna glostomas... Man tai nei kiek netragiška ir nebaisu. Malonu, gera matyti užmiegantį mažylį su šypsena.
Jei užmigdot savo vaikučius rėkiančius tai ir miega po to nekaip. smile.gif Ar pačios gerai naktį miegat išsirėkusios? Nusiverkusios? Piktos? Juk ne. Tai ko tuos vaikelius rikdyti. Tik neužsipulkit, tai yra mano asmeninė nuomonė. 4u.gif Kada daugiau pasupti vaikutį? Kai jis svers 20 kg? Juk tai pats gražiausias laikas - kudikystė, ji taip greitai prabėgs... O jūs vėl grįšit į savo darbus ir galvosit, kad kažko jums trūksta.
O aš gyvenu su vidine pilnatve ir ramybe... Mano mažylis retai kada verkia, bet ne todėl kad būna pas mane ant rankų, jam neleidžiama rėkti.. O kam? Aš geriau šalia jo pabūnu, pakalbinu, pašnekam. Prieš miegą įsijungiam lopšines, mamytė glosto veiduką, kaktytę... Ir sūnelis palaimingai užmiega ir keliasi tik 6 ryte. wub.gif
Ir niekad nesinervuoju, jei kada nesiseka užmigti... Ar gi mažas vaikas dėl to kaltas? Skaičiau keletojse jūsų postų, kad iš pykčio rėkti pradedat ir vyras ateina. Ar vaikas supras jūsų pyktį? Po to tik sąžinė graužia ir tiek. 4u.gif
Nepykit jei kam nepatiks mano nuomonė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryški @ 2009 12 15, 10:45)
Sveikos. Mūsų sūnelis tai tfu tfu tfu, miega gana gerai. Visus pietų miegelius turim tokį ritualą - aš jį susupu į pleduką (Visada tą patį, aš jau juokiuosi kad tai mūsų miego pledukas...) ir panešioju... Tada labai greit akytės užsimerkia  wub.gif O naktinio miegelio užmiega, kai būna glostomas... Man tai nei kiek netragiška ir nebaisu.  Malonu, gera matyti užmiegantį mažylį su šypsena.
Jei užmigdot savo vaikučius rėkiančius tai ir miega po to nekaip.  smile.gif Ar pačios gerai naktį miegat išsirėkusios? Nusiverkusios? Piktos? Juk ne. Tai ko tuos vaikelius rikdyti. Tik neužsipulkit, tai yra mano asmeninė nuomonė. 4u.gif Kada daugiau pasupti vaikutį? Kai jis svers 20 kg? Juk tai pats gražiausias laikas - kudikystė, ji taip greitai prabėgs... O jūs vėl grįšit į savo darbus ir galvosit, kad kažko jums trūksta.
O aš gyvenu su vidine pilnatve ir ramybe... Mano mažylis retai kada verkia, bet ne todėl kad būna pas mane ant rankų, jam neleidžiama rėkti.. O kam? Aš geriau šalia jo pabūnu, pakalbinu, pašnekam. Prieš miegą įsijungiam lopšines, mamytė glosto veiduką, kaktytę... Ir sūnelis palaimingai užmiega ir keliasi tik 6 ryte.  wub.gif
Ir niekad nesinervuoju, jei kada nesiseka užmigti... Ar gi mažas vaikas dėl to kaltas? Skaičiau keletojse jūsų postų, kad iš pykčio rėkti pradedat ir vyras ateina. Ar vaikas supras jūsų pyktį? Po to tik sąžinė graužia ir tiek.  4u.gif
Nepykit jei kam nepatiks mano nuomonė.  mirksiukas.gif

Viskas gerai su ta nuomone, tik buna taip, kad nevirkdai to maziuko, o jis pats verkia. Ir taip nesioji, ir kitaip. Ir zaidi, ir glostai, o jam vistiek nepatinka. Pvz maniske, kai nori miego tai jai ant visko nusispjaut. Ir glostoma tikrai neuzmigs. Muistysis, kelsis. Ant ranku irgi cyps, kad miego nori.. Uj. Kiekvienas vaikas, atskira situacija
Atsakyti
Mieloji, Ryski, paskaitytkite pati pirma jusu posta sakini-JUSU VAIKAS MIEGA GERAI!!!Nepykit, bet jusu nuomones siuo klausimu nelaikyciau objektyvia schmoll.gif Kadangi jus nezinot kas tas yra, kai vaikas jau daugiau nei menesi naktim kelias kas 30-40 minuciu,o jo uzmigdymas uztrunka kokiu 30 minuciu ir pamiega jis vel lygiai 30 minuciu doh.gif Negalvokite, kad mes ziezulos tuos vaikus nutrenkiam verkt vienus puse nakties, ir glostom, ir nesiojam, ir kalbinam, ir dainuojam, ir soske kaisiojam po 50 kartu per nakti, bet tai NEPADEDA!!!Pvz. sianakt nuo 2 iki 4 nakties gulejau ir skaiciau knyga, nes man buvo mazochizmas stengtis uzmigt,o uz 15 min vaikas pradedavo verkt unsure.gif Po tokiu naktu diena vos kojas pavelki, as jau nekalbu apie tai, kad neturiu namie namu seimininkes, kuri valgyt paruostu, namus aptvarkytu...Vyra turiu, bet jis dirba iki 19-20 val., tad padaryt pietu jis man negali schmoll.gif Kol pati nesusiduriau su tokia problema, galejau irgi "filosofuot" apie meile ir kantrybe, bet dabar jau nebe...
Atsakyti
Papasakosi Ir as istorija su megialiu ir asarom ax.gif
Mano suneliui jau beveik 4 metukai, miegot daug maz normaliai pradejo 3,5metu.
Iki to asaru pakalnes kas nakt budavo verysad.gif
Ir dainavom mes jam, ir glostem, ir ant ranku supom, net kai ir 20 kilu svere smile.gif ko tik nebandem, kuri laika su fenu migdem, arba as visa nakti miegojau su vaikiuku ant pilvo, kad tik neverktu rolleyes.gif
Ir iki siol prisimenu drauges sake "palauk bus puse metuku miegos, bus metai miegos, nu jau greit greit" lotuliukas.gif "Gal tu raminamuju duok" g.gif
Vienintelis budas kuris mus jau vede is proto buvo vaiko nuolatinis supimas, tada miegojo...
O kai gime dukryte, meldziusi kad tik naktim miegotu ax.gif Ir zinokit miega kaip uzmusta, kartais paglostau, kartais seip salia pabunu...
Atsakyti
Musu tai abu vaikai labai prastai miega sad.gif Sunui jau tuoj 3m. ir vis dar prabunda naktim verkdamas, o dukrytei dantukai dygsta, tai irgi rekia naktim, ir uzmigdyt ja labai sunku... sad.gif Ant ranku is viso neimanoma, pradeda stotis, sestis, draskos, juokias, tai mes ja i vezimeli paguldom ir stumdom kol uzmiega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2009 12 15, 12:32)
Po tokiu naktu diena vos kojas pavelki, as jau nekalbu apie tai, kad neturiu namie namu seimininkes, kuri valgyt paruostu, namus aptvarkytu...Vyra turiu, bet jis dirba iki 19-20 val., tad padaryt pietu jis man negali schmoll.gif

drinks_cheers.gif O kai kas (pvz as) ne tik namus apsitvarkyt nori, bet dar visokiu gyviu keturkoju turim. is viso 12 galvu. suo, katyte, 6 triusiukai, 2 poniukai, zirgas ir dar ozys prie visa ko. Aisku, kai kas pasakys, kam laikom. Laikom ir atsikratyt nezadam. Atrodo, kas ta kate? bet vistiek reikia ir pasert, ir vandens ipilt, ir kraika pakeist. O vis nors ir 5 min bet uzima tie dalykai. O kai naktim keliesi geriausiu atveju kas valanda (blogiausiu kas 15min), tai ir 5 min atrodo daug. O kuo didesnis gyvunas, tuo daugiau rupesciu. Gal ne i tema, bet pasiguodziau biggrin.gif Is kitos puses, kurios turi jau gerokai vyresnius nei pagrandukas vaikus, toms gal but siek tiek lengviau
Atsakyti
na as skustis negaliu, nors buna visokiu nakteliu, kur keliames, kas valanda trys, o buna, kad ir 8 val. ismiegam, nezinau nuo ko praiklauso rolleyes.gif
Bet kai vaikas gerai miega nakti , tai linksma mama ir vaikas wub.gif
Atsakyti
oiijoiij ir mes kankinames su miegeliu nuo pat gimimo.as pirma nakti miegojau tik 15 min.nes lelius visa laika arba salia arba supamas ant ranku nes tik padedi i ta lovyte iskart dudos o kai pirmas vaikutis tai ir imi...o ka daryt.jam truko mano pienelio ir dar nezinia ko. veliau kai grizom namo irgi nebudavo kad valgo ir miega.migdydavau po valanda kad pamiegotu 15 min. visi sakydavo kad trukssta pieno.pradejau primaitinti.bet niekas nepasikeite.(beja valgant tik misinuka irgi nelabai kas pagerejo-nes ziauriai pucia pilva-isbandem jau kokiu 5rusiu).su papu tai bent uzmigdavo bet atitraukdavau ir akys stacios.tad kokius 2 men istisai ant ranku tik ir migdydavau.na nakti budavo truputi geriau.pamiegodavo kazkiek, keldavosi kas 2 val valgyt.nu visko buvo.neisivaizduoju kaip apskritai dar gyvenu doh.gif tikrai vos neisprotejau nes niekas nepadejo.o gyd tai isvis abejingi.veliau kokiu 2-3 men.pats uzmigdavo kai uzdedavau merliuka ant veiduko.o nakciai irgi pats uzmigdavo apie 7-8 hvakaro.bet tai truko tik apie 1men.pastaruoju metu tai gelbeja tik laukas.nes ismiega apie 2-3h.seniau net lauke neuzmigdavo.o siaip diena uzmigdau tik supdama autokeduteje-jau net nuospaudos ant ranku.ir tai pamiega max po1val/tai bendrai sudejus kokias 2-3h.jeigu lauke ilgiau.o migdomas irgi verkia.bet ir atsikeles verkia blink.gif nu zodziu...

tiesa nezinau ar pades ilgam, bet nusipirkau mankstos kamuoli-na kad pamankstinti klecka.tai viena karta su juo ant keliu pasisupau ir uzmigo bigsmile.gif
tai dabar tik ant jo ir migdausi taip pusiau sedom .Jam ispradziu neatrodo kad migdosi tai neverkia ir taip uzsisupa o ir man ranku nebeskauda ir nugaros.
tikrai geras dalykas labai gailiuosi kad tik dabar nusipirkau kiek jegu buciau sutaupiusi-aisku nezinia ar visiems jis taip suveiktu.bet ir siaip kai buna neramus kad nereiktu vaikscioti tai spyruokliuoju su juo ir mazius ramesnis.
cia info pirkau -euroatletas-Kaune-priesais ortopedini -kaina apie 45lt-Taivano gamybos-nes italiski apie 90lt.bet mum thumbup.gif

o naktinis miegelis tai ivairiai-ir paverkiam ir papykstam ir pasijuokiam ir uzmiegam.mus tai labai pilvo skausmai kankina tad sunkoka taip laukiu kol baigsis.

o visoms linkiu kantrybes-kurios ziauriai truksta-taip noreciau kad butu vaistu ar vitam kantybei stiprinti,bet...
ir kazkaip nusiteikti kad tai ne amzinai kad kazkada baigsis,as asmeniskai pradejau maziau galvoti apie save,nevalgius na ir kas,nesidazius,nesusisukavus,kazkur nenuejau,kazko nepadariau,kazko nepamaciau(nes to labiausiai ir truko,kad negali gyventi kp ipratus).na tokia jau mano dalia.kp nors istversiu.-as net pasirasiau rasteli ant veidrodzio ir vis praeidama paskaitau-labai padeda.tik tikiuosi vyras nepabegs...o jeigu pabegs...tai toks ir vyras. gun_bandana.gif

gyvenu viltim kad kita vasara tai jau atsigriebsiu!!!!!!!!!!! taupau pinigelius ir zadu varyt prie juros min 2sav-sako ir vaikai buna ten ramesni.tiesiog mes musu maziukam esam pacios geriausios ir vieninteles soske.gif ir manau jie del nieko nekalti.

nu ir prirasiau hihihi.gif laikykites friends.gif
Atsakyti
Man mama vakar nupirko kazkoki sirupa vaikui nuo nervingumo ir nemigos, Sedalia vadinasi, siaip raso, kad nuo 1 metu, bet duodu mazesne doze...gal pades g.gif nus vis geriau kazka bandyt, nei nieko nedaryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryški @ 2009 12 15, 10:45)
Sveikos. Mūsų sūnelis tai tfu tfu tfu, miega gana gerai. Visus pietų miegelius turim tokį ritualą - aš jį susupu į pleduką (Visada tą patį, aš jau juokiuosi kad tai mūsų miego pledukas...) ir panešioju... Tada labai greit akytės užsimerkia  wub.gif O naktinio miegelio užmiega, kai būna glostomas... Man tai nei kiek netragiška ir nebaisu.  Malonu, gera matyti užmiegantį mažylį su šypsena.
Jei užmigdot savo vaikučius rėkiančius tai ir miega po to nekaip.  smile.gif Ar pačios gerai naktį miegat išsirėkusios? Nusiverkusios? Piktos? Juk ne. Tai ko tuos vaikelius rikdyti. Tik neužsipulkit, tai yra mano asmeninė nuomonė. 4u.gif Kada daugiau pasupti vaikutį? Kai jis svers 20 kg? Juk tai pats gražiausias laikas - kudikystė, ji taip greitai prabėgs... O jūs vėl grįšit į savo darbus ir galvosit, kad kažko jums trūksta.
O aš gyvenu su vidine pilnatve ir ramybe... Mano mažylis retai kada verkia, bet ne todėl kad būna pas mane ant rankų, jam neleidžiama rėkti.. O kam? Aš geriau šalia jo pabūnu, pakalbinu, pašnekam. Prieš miegą įsijungiam lopšines, mamytė glosto veiduką, kaktytę... Ir sūnelis palaimingai užmiega ir keliasi tik 6 ryte.  wub.gif
Ir niekad nesinervuoju, jei kada nesiseka užmigti... Ar gi mažas vaikas dėl to kaltas? Skaičiau keletojse jūsų postų, kad iš pykčio rėkti pradedat ir vyras ateina. Ar vaikas supras jūsų pyktį? Po to tik sąžinė graužia ir tiek.  4u.gif
Nepykit jei kam nepatiks mano nuomonė.  mirksiukas.gif

Pvz vakar migdem vaika pakaitom su vyru geras 3 valandas. Dali laiko jis praklyke. Ir nesvarbu lovytej ar musu lovoj, nesiojamas, ar supamas. Pute pilva, stipriai ir iki siol nesuprantu nuo ko...

Tomis dienomis kai vaikui viskas ok, as irgi jo nevirkdau, bet fiziskai neimanoma laikyti ji ant ranku visa diena... O buna dienu kai vos padetas verkti ima... O juk reikia ir rubus, indus isplauti (nes nebus ka rengtis ir is ko valgyti) ir maisto pagaminti vaikui, sau, vyrui. Ir taip jau 50 kg nebesveriu (normalus svoris buvo 55). Tai ir paverkia mazylis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 15 gruodžio 2009 - 13:41
Na ka,as tik galiu issivaizduoti,kaip yra mamytems sunku su blogai mieganciais maziukais.Manoji nuo gimimo baisiai prastai miegodavo diena,supi valanda ar daugiau,o ji tepamiegodavo 15min verysad.gif Nakti miegodavo gerai,nuo 4men.ismiegodavo visa nakti.Visada visada supdavau,ar pietu miegelio,ar jau naktinio.Bet dabar kai jai 11men.supu tik diena,bet tik del to kad greiciau uzmigtu,nes tureciau su ja lovoj prasivartyti kokias 2-3val.kol ji uzmigs.O va jau kai naktinio miegelio eina(tiesa mes miegam kartu)atsigulam,uzgesinu sviesa ir duodasi jinai toj lovoj koki pusvalandi ar valanda,bet uzmiega pati.Atsibunda kita karta atsigerti arbateles.Tik kad miegoti einam velokai.As tikiu mamytes kad kai bus mazuciai didesni truputeli,viskas bus gerai,lovytej galima pakalbinti,pakutinti,pajuokinti,nugaryte pakasyti,jau tikrai daugiau supras,ir bus galima susitarti su angeliukais smile.gif Atsimenu laukdavau nesulaukdavau vakaro,kad greiciau uzmigdyti ir kristi paciai i lova,baisiai pavargdavau,nes istisa diena ant ranku budavo,bet as nors nakti issimiegodavau.O jei dar ir nakti butu nemiegojus,tai turbut buciau isprotejus....tik galiu issivaizduoti kaip jums yra baisiai baisiai sunku.Sekmes 4u.gif
Atsakyti