Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Viskas apie tai

QUOTE(buruliuke @ 2009 12 24, 08:54)
Na gal ir taip,as nezinau,kolkas jokiu bedu neturim,nezinau kaip bus veliau.Bet paskaicius visu pasisakymus,susidariau tokia nuomone.

alergija buna pasireiskia pirmosiomis dienomis vos tik pradejus duoti misinuko, bet dazniausiai pasireiskia pradedant primaitinti kietuoju maistu.
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2009 12 23, 19:45)
čia yra aprašytas Pantley metodas. Mums pavyko tik anksčiau guldyti, tačiau nuo naktinių valgymų  schmoll.gif Išsibudina tada labai pano pana

O ar kas nors dar taiko tą metodą?

Ačiū, reiks įsigilinti ir isbandyti!
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 12 23, 23:10)
as pvz, planuoju iki kokiu 2 metu maitinti. o man va labai idomu pasidare, tai nustosi maitinti MP, tai ka duosi, misinuka? juk vaikui pieno reikia ir nemazai per para, o kitokio pieno tik virs metu rekomenduojama duoti. tai jei turi pieno kam dar misinelius kisti, juk galima ismaitinti iki kokiu 1.5 m kol pripras prie karves pieno ir viskas. na bet cia kiekvienos asmeninis reikalas. as cia savo nuomone isdesciau.

Tai vistiek neiseis taip, kad paemei ir per 1 metu gimtadieni nustojai maitint. Cia ir vaikui negerai, ir mamai gali buti bedu. Kol atjunkysi, tai ir praeis nemazai laiko. As daznai pastebiu, kad vaikui ne tiek pieno nakti reikia, kiek pazyst. MP gali pakeist ir karves pienu greitai, bet va paties veiksmo tai greitai nepakeisi

Vos gimus vaikui buvo man mintys, kad tik ilgiau ismaitinciau, o dabar, kad tik po metu greitai atprastu lotuliukas.gif
Pazistu mamas, kurios siaip ne taip 2 metu vaikus atpratino zysti pries vakarini miega (kitaip neuzmigdavo vaikai)
Atsakyti
Maniskis jau moka uzmigt ir be MP,bandem biggrin.gif Pamaitindavau pries maudynes, tada soske ir gerai smile.gif o su naktiniu zindymu aisku bus bedu, bet va mano drauge, kuri atjunke vaika 1 metu ir 2 men. paaukojo 3 naktis ir ramu, taip pat buvo palikus pori naktu seneliam mirksiukas.gif Diena manau bus maziau bedu, nes maniskis labai noriai valgo visokias darzovienes ir vaisiu tyreles, tad papulis nera tada pirmojo butinumo preke biggrin.gif
Atsakyti
Linksmu svenciu!!! ir gero miegucio!
Atsakyti
mano mergytei 2 menesiai bet siandien linksmiausia diena, nes vaikas tik pavalgo ir is kart uzmiega- stebuklas. Va ka reiskia mama pyrageliu su aguonom prisivalge, kad tik nepakenktu, bet miega labai gerai, be to pastebejau kad pieno daugiau tapo , maitinimu tiek pat o pieno daugiau, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 12 24, 11:54)
tikrai taip. labai retas vaikas maitintas misineliu neturejo alergijos

Negaliu sutikti, labai jau idomi nuomone. Pas mane atvirksciai - kiek mano pazistamu mamu maitino nuo 3 sav. arba nuo gimimo savo lelius misinukais ir jokiu alergiju, nieko. Tad cia jau yra tiesiog nusistatymas mamu, kurios maitina MP savo leliukus, nes ir leliukas maitinatas ir MP gali buti alergiskas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 27 gruodžio 2009 - 10:26
drinks_cheers.gif
As irgi maitinu MP ir dar zadu maitint, bet tikrai nesu is tu, kurios mano, kad misinukas visiskas blogis ir pan. schmoll.gif o maitint iki 2 metu...na man pvz. yra slykstus vaizdas, kai prie mamos prieina 2 metu vaikas, griebia uz rubu ir reikalauja papo schmoll.gif Nu tai taip galima ir iki 1 klases maitint doh.gif Tuo labiau, kad MP vertingas maksimum iki metuku,o po to jau nieko jame ten vertingo ner schmoll.gif Zinau, kad yra ir kitu nuomoniu...
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2009 12 27, 12:25)
Negaliu sutikti, labai jau idomi nuomone. Pas mane atvirksciai - kiek mano pazistamu mamu maitino nuo 3 sav. arba nuo gimimo savo lelius misinukais ir jokiu alergiju, nieko. Tad cia jau yra tiesiog nusistatymas mamu, kurios maitina MP savo leliukus, nes ir leliukas maitinatas ir MP gali buti alergiskas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sutinku, as pati maitinu MP, taciau vaikelis turi alergija... kazkur nuo 5 savaites pradejo berti... tad dabar griezta dieta, teko primaitinti alergiskiems vaikams skirtu misinuku, tad dabar derinam MP ir misinuka, rodos, padeda, tikiuosi vel maitinti tik savo pienu, bet be misinuko vargu ar butu kokie pagerejimai, nes kokia savaite laiko bandem gydytis dietomis, rezultato jokio tik pieno labai sumazejo... tik va misinukas, kuri naudojame tai neabai sotus musu sunui, nes po kokiu 2 valandu jis vel alkanas, tad nakti buvo linksma, o maitinant MP ismiegame kokia 5-7 valandas. Taciau tokios puikios naktys prasidejo po 4 savaiciu nemigos, padejo grieztas tvarkarastis: eiti miegoti tuo paciu metu, uzmigti lovyteje paciam (duodam ciulptuka nusiraminimui) ir kuris nors is tevu pasedim salia lovytes kol uzmiega. Pirmosios naktys buvo sunkio bet pasistengti ertejo, nes dabar naktys super!!!! thumbup.gif
Beje drauge maitino sunu iki 1 metu ir 7 menesiu,, tai buvo baisu, jei jis nori pieno tai pamates mane ar kita moteri salia begdavo prie krutines ir rekdavo "Niam niam..." lotuliukas.gif dabar tai labai juokinga, bet net nemalonu pasidarydavo tuomet... manau reikia MP maitinti vaikus tiek kiek tai reikalinga yra, o ne del iskreipto maitinimo suvokimo, taciau cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miracle_mira: 28 gruodžio 2009 - 14:46
drinks_cheers.gif
Tik vat ta savoka "kiek reikaling" kiekvienas suvokia skirtingi, labai klaidinga yra manyt, kad kuo ilgiau maitinsi vaika MP tuo geriau schmoll.gif
Pvz. viena mano drauge irgi labai kankinasi maitindma MP, mergaitei ziauri alergija, ant veido kartais atviros zaizdos blink.gif Na tai man cia jau nesamone, ir pati kankiniesi pusbadziu gyvendama ir visoki s... valgydam ir ta vaika kankini schmoll.gif tikrai pereiciau prie misinuki, jei tokia bed butu unsure.gif bent jau tam, kad paziuret ar vaikui bus geriau,o ne kartociau kaip uzstrigusi plokstele, kad vaikui geriausias yra MP doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 28 gruodžio 2009 - 15:12
Mano uošvis pasakojo,kaip viena mat gerojinia savo penkiamečiui vaikui papą duoda blink.gif blink.gif
O jei į temą, mes šventėms buvome išvykę pas senelius, tai dukrytė labai prastai miegojo. Grįžus namo, šiąnakt MP gavo 24 val, o po to kėlėsi tik 6 ryto thumbup.gif Taip ir nesuprantu, nuo ko tas jos miegas priklauso g.gif
Atsakyti
Nu man jau cia kazkoks akmens amzius blink.gif Nu tai galima ir iki 18 metu papa duot, kur parasyta, kad negerai "vaikui" lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti