Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Viskas apie tai

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Sukisk tu kad ir poka tu zvakiu, tas pats doh.gif
Na, maniskis jau nebetsimena kas ta lovyte, nes gi nubunda kas valanda minutei paskanaut papulio, tai as i lovyte neprilakstyciau po 10 kart per nakti doh.gif schmoll.gif ir taip jau 2 menesiai...Beje, vakar aptikau 3 dantuka, turim 2 apacioj ir dabar 1 virsuj, bet ne priekinis,o antras, tai gerai sypsenele atrodys, kai dar vienas antras isdygs lotuliukas.gif thumbup.gif
Maniskis diena irgi 3 kart Mp gauna ir 2 kart kieta maista- darzoviene ir kose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 06 sausio 2010 - 14:49
QUOTE(Vitoria @ 2010 01 06, 15:22)
Aš jau taip ir darau. Per dieną duodu 3kartus, ryte,dieną ir prieš naktį. O naktį kaip pasiseka  drinks_cheers.gif Būna kartą, būna penkis. Vakar savo ožkos negalėjome pagulgyti į lovytę, tai nusižengiau savo įsitikinams ir pasiėmiau kartu miegoti. Nuo 24 val iki  8 ryto išmiegojo net nesuzirzenusi !!!!  Gavo Mp ir toliau parpė iki 10!!!!! Tai kame čia feleris?? Vyras vakar: registruokis pas pediatrę!! Kišk vaikui žvakę!! Aš įsitikinus, kad baigsis visos "neurologinės" bėdos, kai nebebus papo.

bet kodel tie vyrai tokie naivuoliai ir sventai tiki kad nuejus pas daktara isgydys vaika nuo nemigos. schmoll.gif ciut kas ne taip- eik pas gydytoja ????
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 01 06, 15:01)
bet kodel tie vyrai tokie naivuoliai ir sventai tiki kad nuejus pas daktara isgydys vaika nuo nemigos.  schmoll.gif  ciut kas ne taip- eik pas gydytoja ????

Mes su juo ne kartą kalbėjom ir sutikom, kad nebebus MP, vaikas miegos. Kai MB ateina eilė dukrytę migdyti, ta gi nepasiduos- kas per nesąmonė miegoti!! Va tada MB pamiršta, kas prieš tai buvo kalbėta ir prasideda žvakės, neurologai, pediatrai..
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2010 01 06, 14:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Sukisk tu kad ir poka tu zvakiu, tas pats doh.gif
Na, maniskis jau nebetsimena kas ta lovyte, nes gi nubunda kas valanda minutei paskanaut papulio, tai as i lovyte neprilakstyciau po 10 kart per nakti doh.gif  schmoll.gif ir taip jau 2 menesiai...Beje, vakar aptikau 3 dantuka, turim 2 apacioj ir dabar 1 virsuj, bet ne priekinis,o antras, tai gerai sypsenele atrodys, kai dar vienas antras isdygs lotuliukas.gif  thumbup.gif
Maniskis diena irgi 3 kart Mp gauna ir 2 kart kieta maista- darzoviene ir kose smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir mano kolegės anūkei pirma kandis išlindo, sakė gerai mergina atrodo cool.gif
Braskeele, o kaip su dienos miegu? Kur sūnelis miega?Ir kiek kartų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitoria: 06 sausio 2010 - 16:07
QUOTE(-Braskeele @ 2010 01 06, 16:11)
Vitoria, Jusu vietoj jau "nuimineciau" vaika nuo papulio mirksiukas.gif Gal aktyvios "vaika maitink iki pirmos klases" principo salininkes mane uzmetys akmenimis, bet esu susidarius tvirta nuomone, kad 99 proc. atveju tie visi "bardakai" su miegi dedasi tik pas maitinancias MP doh.gif Turiu nemazai draugiu, kurios turi mazu vaiku, ir pas visas tos naktines problemos baiges nutraukus maitint unsure.gif As planuoju maitint iki kokiu 8-9 menesiu ir manau to pilnai pakanka smile.gif

Sventa tiesa drinks_cheers.gif kai maitinim krutimi vaikas per nakti nubusdavo po 4 kartus, kartais uzmigdavom tik 5 ar 6 ryto... o dabar as piena nutraukineju ir jokoiu bedu, jis uzmiega apie 21 valanda ir miega iki 6 ryto pavalgo ir tada iki 8 dar. tik diena pas mus bedos - neuzmiegam neikaip ir ant ranku norim... sad.gif
Atsakyti
Bet kad cia nemenkas darbas kaskart nutrukinet piena, ypac kai toks maziukas kaip jusu ir valgo daznai g.gif Ar jus tik nakciai nutraukiat,o diena pati maitinat?Kodel taip nutaret daryt? g.gif
Vitoria, diena su miegeliu daugmaz tvarkoj, miega 2 kart po 1,5-2 val., kartais su nubudimais, kartais istisai. Bet TIK lauke, bet kokiu oru isstumiu vezima i kiema doh.gif Namie ilgiau 30 min. nemiega schmoll.gif
Atsakyti
Ir aš dieną vežimą išstūmiu,bet kai buvo šalčiai pabijojau, kad gali nušalti, tai namie migdžiau. Tiesa,pamatavau lopšį-80сm smile.gif
Atsakyti
manoji keliasi tris kartus nakti nors maitinu misinuku,o diena tai tragiska su miegu doh.gif miega tik ant ranku,o pienuka geria kas valanda ir po biski,tai siandien jau baigesi man kantrybe,pakeliau balsa blush2.gif tai iskart dingo visi oziukai,o maniau kad pas tokius maziukus dar ju nebuna g.gif ,suvalge viska kiek jei reikia ir pagulejo ant lovos ramiai kol mama truputi susitvarke gal kokia 15 minuciu,nu diena su ja prastai miega tik ant ranku ir nezinau ka daryt verysad.gif nieko nepasidarau issimaudau tik kai vyras gryzta net valgyt nepadarau verysad.gif vaikstau susivelus,nu sunku verysad.gif uzmigusia paguldau i lovyte tai ismiega kokias 20 min ir viskas net tiek gal neismiega verysad.gif sakiau reiks keist taisykles tik nezinau ar neparmaziuke ji tam dar? verysad.gif nenoriu jai pakenkt,bet jau nebezinau ka daryt,gal kas patart galit? verysad.gif
jum gerai o mano net lauke neismiega ramiai isskyrus ta atveji kai yra stumiamas vezimas,o kieme nerami kai stovi vezimas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika26: 06 sausio 2010 - 19:04
QUOTE(-Braskeele @ 2010 01 06, 20:04)
Bet kad cia nemenkas darbas kaskart nutrukinet piena, ypac kai toks maziukas kaip jusu ir valgo daznai g.gif Ar jus tik nakciai nutraukiat,o diena pati maitinat?Kodel taip nutaret daryt? g.gif
Vitoria, diena su miegeliu daugmaz tvarkoj, miega 2 kart po 1,5-2 val., kartais su nubudimais, kartais istisai. Bet TIK lauke, bet kokiu oru isstumiu vezima i kiema doh.gif Namie ilgiau 30 min. nemiega schmoll.gif

darbas tai tikrai nemenkas, bet neturiu kito pasirinkimo, jei noriu maitinti krutimi. Mano vaikutis nenori traukti pienelio, pyksta, kad stengtis jam reikia, o ir uzmiega nepasisotines, jei maitinciau krutimi, tai daryti tureciau kas pusvalandi koki, o nakti be miego su tokiu maitinimu labai jau sunku... tad pasirinkau geriau jau nutraukti piena, as pasikankinsiu kazkiek, bet bent jau sunus gaus mano piena ir bus sotus smile.gif tiesa, diena bandau maitinti krutimi, bet buna daugiau pykciu nei pavalgymo... bet bent jau bandom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miracle_mira @ 2010 01 06, 20:13)
darbas tai tikrai nemenkas, bet neturiu kito pasirinkimo, jei noriu maitinti krutimi. Mano vaikutis nenori traukti pienelio, pyksta, kad stengtis jam reikia, o ir uzmiega nepasisotines, jei maitinciau krutimi, tai daryti tureciau kas pusvalandi koki, o nakti be miego su tokiu maitinimu labai jau sunku... tad pasirinkau geriau jau nutraukti piena, as pasikankinsiu kazkiek, bet bent jau sunus gaus mano piena ir bus sotus smile.gif  tiesa, diena bandau maitinti krutimi, bet buna daugiau pykciu nei pavalgymo... bet bent jau bandom smile.gif

mano sunelis budamas 1 menesio irgi buvo pradejas neimti kruties ,tai nusitraukinejau gal pora savaiciu,bet pabandziau maitinti mieganti ,ir jis vel pradejo normaliai valgyti ,gal koks momentas buna kad pienelis prasciau bega ar ka ,bet musu problemos greitai pasibaige ,tai pabandyk ir tu diena uzsimikdyti ne lovyteje ,o ant savo lovos ir tik vaikuciu pradejus muistytis duok kruti ,galbut pavyks susidraugauti thumbup.gif ,zinoma mamos viska daro kad tik vaikutis gautu daugiau mp ,bet gi laiko atima tas pieno nutraukinejimas ypac nakti doh.gif
Atsakyti
Buvo ir pas mus bedu, kad vaikas nenorejo mp valgyti, bet kaltas buvo pilvukas.... O dabar, kai jau valgom koses ir dygsta dantys, mp vel tapo geriausiu maistu visais gyvenimo atvejais smile.gif Duodu koses sauksta - rekia, gauna mp ir laimingas nurimsta, o artais netgi uzmiega wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miracle_mira @ 2010 01 06, 18:19)
Sventa tiesa  drinks_cheers.gif  kai maitinim krutimi vaikas per nakti nubusdavo po 4 kartus, kartais uzmigdavom tik 5 ar 6 ryto... o dabar as piena nutraukineju ir jokoiu bedu, jis uzmiega apie 21 valanda ir miega iki 6 ryto pavalgo ir tada iki 8 dar. tik diena pas mus bedos - neuzmiegam neikaip ir ant ranku norim... sad.gif

Tiesa sakant man tokia taktinka atrodo daugiau negu keista, vaikas greit nustos imti kruti diena, tai 100 procentu, Ir ka tuo pasieksite, ? As pvz nakti maitinu vaikas tuoj pat uzmiega, jai tik 2.5 ,men. gal del to. bet vistiek nesuprantu g.gif
Papildyta:
bet matau kad jusu vaikas mazesnis uz manaji, ar negaletumete dar kiek pakenteti? su naktiniu maitinimu ? cia - patarimas 4u.gif
Atsakyti
Koks maniškis nemiegalius doh.gif Dieną miega 2-3 kartus po pusvalandį. Jau turi pravardę - pusvalandukas ax.gif Vyras juokauja, kad kai vaikas užmiega, galima užstatyti virti bulves ar ryžius, o kai atsikels - jau bus išvirę lotuliukas.gif Ar kieno nors vaikutis taip miega? Vėliau išaugs ir daugiau miegos ar visada taip ir bus?
Papildyta:
Beje, kaip dieną migdote savo mažuosius? Aš , kai pamatau kad maniškis jau zyzia, akutes trina, paimu ant rankų, pasupu keletą minučių ir užmiega. Tada belieka paguldyt į lovelę. Tik sunkoka jau darosi supti ant rankų, ypač jei reikia ilgiau ax.gif Bandžiau migdyti, supti lovelėje, bet tada visi miegai išgaruoja - šypsosi vaikas, seilių burbulus pučia, išdykauja tongue.gif Na, paskui paropinėja vėl kokį pusvalandį ir tada jau "nulūžta" kur nors ant kilimo doh.gif Norisi, kad vaikutis pamiegotų iki pietų, kad geros nuotaikos valgytų. O jei nepamiega iki pietų, tada "nulūžta" kaip tik tada, kai pietūs būna paruošti arba valgo beveik miegodamas, volioja maistą po burną g.gif
Atsakyti