Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Viskas apie tai

QUOTE(ceponke @ 2010 03 29, 22:03)
Pastebejau ir as, kad po auklejimo - palikimo rekt, ji uzmiega ir pamiega, bet uztat padideja dirglumas - vos tik kas, iskart rekia, issigasta, kai tik nebe rankose. Tai as ir galvoju, ar cia reikia taip uzsimerkt ir laukt, kol persiaukles, ar tiesiog pasiduot jos norams ir poreikiams ir neimant i galva juos tenkint, bent jau kol kas smile.gif

Išaugs, ateis laikas ir pirštu pasukios į smilkinį, kai norėsit ant kelių pasisodint smile.gif
Kam nuo kūdikystės tą leliuką auklėt ax.gif

Juk dabar ir reikalingas mamos rankos ir papas smile.gif Svarbu, kd jaustusi saugi ir mylima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ceponke @ 2010 03 29, 23:03)
Pastebejau ir as, kad po auklejimo - palikimo rekt, ji uzmiega ir pamiega, bet uztat padideja dirglumas - vos tik kas, iskart rekia, issigasta, kai tik nebe rankose. Tai as ir galvoju, ar cia reikia taip uzsimerkt ir laukt, kol persiaukles, ar tiesiog pasiduot jos norams ir poreikiams ir neimant i galva juos tenkint, bent jau kol kas smile.gif

Reikia tenkinti vaiko poreikius. Siaip tai kiekviena mama jaucia kaip is tiesu reikia elgtis. O problemu kyla, kai kazkas is salies bndo aiskinti ir mokinti. Mano atveju gydytoja liepe daryti pertrauka tarp maitinimu nakti 5-6 val., tipo vaiko pilvukui bus geriau, bet, kad su vaiku tada nebeimanoma susikalbeti... Ir diena liepia pagal valandas maitinti, arbatas, vandeni kitu laiku girdyti. Vyras pradejo priekaistauti, kad taip nedarau, bet vaikui skuda pilveli, nesivalgo jam kada reiktu, norisi po val. Daznai kosess nesivalgo, reikia pienuko.
Karta, kai visi preikaistai uzkniso, parekdzau vaika, bandem duoti gerti iki kito maitinimo laiko. Po 1,5 val rekimu, kai vaikas nuo vandens uzsiziaugciojo iki vemimo, meciau ta reikala ilgam. Ir vyrui ir seneliams pnasu, kad dasilo, reiks tik daktarei dar paaiskint, kad i rezima vaiko ikist kolkas neimanoma. Jo poreikiai kitokie. MP vis reikia kaip paguodos, nusiraminimo, gerimo, tai kaip neduoti kda vaikui reikia?
Atsakyti
O is ko jus sprendziat, kad jam skauda pilvuka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 03 30, 00:22)
Reikia tenkinti vaiko poreikius. Siaip tai kiekviena mama jaucia kaip is tiesu reikia elgtis. O problemu kyla, kai kazkas is salies bndo aiskinti ir mokinti. Mano atveju gydytoja liepe daryti pertrauka tarp maitinimu nakti 5-6 val., tipo vaiko pilvukui bus geriau, bet, kad su vaiku tada nebeimanoma susikalbeti... Ir diena liepia pagal valandas maitinti, arbatas, vandeni kitu laiku girdyti. Vyras pradejo priekaistauti, kad taip nedarau, bet vaikui skuda pilveli, nesivalgo jam kada reiktu, norisi po val. Daznai kosess nesivalgo, reikia pienuko.
Karta, kai visi preikaistai uzkniso, parekdzau vaika, bandem duoti gerti iki kito maitinimo laiko. Po 1,5 val rekimu, kai vaikas nuo vandens uzsiziaugciojo iki vemimo, meciau ta reikala ilgam. Ir vyrui ir seneliams pnasu, kad dasilo, reiks tik daktarei dar paaiskint, kad i rezima vaiko ikist kolkas neimanoma. Jo poreikiai kitokie. MP vis reikia kaip paguodos, nusiraminimo, gerimo, tai kaip neduoti kda vaikui reikia?

Tai va ir norėjau išgirst, ar verta klausyt patarimų ir auklėt kaip pataria, ar klausyt savęs ir nebijot, kad vaikas priptas prie silumos mamos smile.gif
Atsakyti
Mano mazyliui dabar 7 men, siuo metu mums 7 men. Ir butent sia nakti jis per miegus pradejo rekti, visas drebejo, lyg ko issigandes butu verysad.gif Manau, susapnavo kazka labai baisaus, pasupavau ir nurimo. Jusu mazylis gal tiesiog labai jautrus 4u.gif
Atsakyti
as ir manyciau, kad jautrus maziukas, mano taip pat buna pravirksta, o dabar dar dantukai kalasi, tai vis dazniau tenka veiduka paglostyti, kad nuraminti, bet jau buvo atveju,kad ir nakti ant ranku imu, nes net iki spingimo isiverkia.
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2010 03 28, 15:33)
Pabandysiu pries einant miegoti, sociau pamaitinti bigsmile.gif  gal nakty prabunda is alkio, o is papuko neprivalgo  g.gif

Aš irgi kažkada išbandžiau šį metodą ir sočiau pavalgydinau prieš miegą, daviau košytės, bet nepadėjo schmoll.gif kaip Judviem?
Atsakyti
o anksčiau neverkdavo, tik dabar toks jautrus pasidarė?
Atsakyti
Vakare sociau pavalgedintas, nakty vistiek keliasi atsigerti pienuko.
kaltinu dantukus smile.gif laukiam virsutiniu bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. Nenusiminkit, kad jusu leliai nemiega. Mano pupa jau 2,5 menesio kaip naktim prabudineja ir verkslena. Ir ne po 5 ar 6 kartus nakti atsibunda, o kas 15-30min ir taip visa nakti. Naudojom ir viburcol zvakutes ir Sedalia gerem ir pas nervu gydytoja buvom ir valerijonu lasiukus girdziau ir i vonele ju pildavau maudant ir valgyt duodavau nakciai kosytes ir niekas nebepadeda. Jau isvarge su vyru siaubingai, miego trukumas baisus, akys pajuode ir nebezinau ka dar sugalvot kad nakti miegotu. net ir valgo dar nakti du kartus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamuliukas2009 @ 2010 04 02, 19:13)
Sveikos mamos. Nenusiminkit, kad jusu leliai nemiega. Mano pupa jau 2,5 menesio kaip naktim prabudineja ir verkslena. Ir ne po 5 ar 6 kartus nakti atsibunda, o kas 15-30min ir taip visa nakti. Naudojom ir viburcol zvakutes ir Sedalia gerem ir pas nervu gydytoja buvom ir valerijonu lasiukus girdziau ir i vonele ju pildavau maudant ir valgyt duodavau nakciai kosytes ir niekas nebepadeda. Jau isvarge su vyru siaubingai, miego trukumas baisus, akys pajuode ir nebezinau ka dar sugalvot kad nakti miegotu. net ir valgo dar nakti du kartus sad.gif

Aš galvojau, kad pas mus jau blogai, bet žiūriu kitoms mamytėms dar blogiau būna, stiprybės visoms, nes juk anksčiau ar vėliau pas visas susitvarkys tas kūdikių miegelis 4u.gif
Atsakyti