Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Viskas apie tai

QUOTE(kitke @ 2010 05 13, 15:03)
O as mamytes baigiu isproteti, mano suneliui 1,5menesio, o nuo pat gimimo jis ziauriai neramus, miega per para gal kokias5-6 val.istisai reikia supuoti, visa diena, paryciui uzmiega kokiom 2valandom ir nakti apie 5val pamiega su pavalgymais.pavalgo-rekia, nevalges- rekia.kartais supuot reikia istisas 12val ant ranku kol pats pavargsta ir uzmiega.gal 10ciai gydytoju skundziausi, dauguma sako kad diegliukai...nebeturiu atrodo jegu, atrodo nekenciu jau to vaiko, nors beproto norejau...jauciu kad pati ziauriai issekau.Ar tikrai gali taip buti del diegliuku?gal kam pan buvo?

Na, galiu as pasakyti is savo patirties. Mano sunelis, kol buvo maziukas arba rekdavo arba niamnindavo arba miegodavo. Iki 3 men naktimis miegodavo gana padoriai (naudojom lasiukus nuo pilvo putimo, nekasdien viburcol raminancias zvakutes), o dienomis nemiegojo normaliai iki kokio 7 - 8 men. Nuo 3 men pradejo blogiau miegoti nakti net buna kelimusi kas puse val., rekimu, zviegimu, ropinejimu ir t.t. ir pan. Pas mus didziausia beda - pilvuko putimas. Ne diegliai, kurie baigiasi 3 men, pilvuko putimas, kuris niekaip nesibaigia. Ir akivaizdu, kad vaikui skauda labai daznai, daugiau ar maziau diskomforas kazkoks yra vos ne pastoviai. Vaikas irzlus labai daznai. O kai dar prisideda papildomu bedu (skiepai, dantukai, sloga), tai visai neina susisneketi. Dabar dar vienas "navarotas" atsirado, kai vaikui kazkas blogai ir jam dar kai kazko neduodi ar padarai ne tai ko jis nori, riecia galva ir griuva ant nugaros rekdamas...
Siaip del pilvukovaikas gali buti labai neramus, o jei dar jam ir galvyte paskauda, tai tada tikrai nieko stebetino, kad vaikas daug rekia. Kas del gydytoju, tai jie netiki mamu skundais! Kol maziukui nepadare echo, kuris parode, kad pilve daug duju, netikejo manimi, kad vaikui pilva pucia nuolat. SAko, kad vaikai ir siaip rekia. Bet as esu tikra, kad tie "siaip" tikrai kitaip atrodo. Nerektu juk vaikas siaip po kelias valandas tebunie ir su pertraukom.
Sekmes jums, KANTRYBES, prasykit pagalbos, kad butu imanoma atsipusti, nes pati zinau, kaip nuo vaiko zviegimo stogas vaziuoja. Pati visada turiu valerijono ir tikrai prireikia ne karta per savaite isgerti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 17 gegužės 2010 - 21:17
QUOTE(kitke @ 2010 05 17, 17:35)
vartojom tuos sab simplex - nepadeda....anksciau verkdavau, galvojau isprotesiu bet dabar lyg apsiraminau, bent naktim su maitinimais truputi pamiega ir dar kartais ryte. o nuo pietu iki kokios h vos neistisai reik ji tusyt:)dar soske ji labai nuramina, einam i lauka bet kaip jam uzeina kartais ir lauke pradeda rekt....o kaip jusiskis ar lauke ir automobili miega?

Visokių dienų būna..kartais atrodo, kad tik valgo ir miega, visą dieną ar kelias be rėkimo..o paskui vėl visą dieną kaip rankinukas doh.gif rėkia ir blaškosi, nemiega..
Į miestą važiuoti bijau, nes teko porą sykių parlėkti su klykiančiu doh.gif Tai gerai kad parkas, ežeras šalia namų, tai tik ten ir važinėjamės...jei užeina diegliukai- iškart sukam į namų pusę, nes nemiega tada, rėkia ..supk nesupęs verysad.gif

Atsakyti
Mano suneliui beveik 2.5men ,nakti keliasi viena karta valgyti arba ismiega iki ryto(gerai priauga svorio del to jo ir nekeliu valgyti) thumbup.gif ,ryte pasneka kokias 2h ir vel miega gana ilgai, biggrin.gif tik i pavakare buna kartais irzlesnis,jeigu nelyja po pietu miegam lauke irgi po 3-4h,aisku gerai pavalge,buna kad pakankina diegliukai vakare, unsure.gif tai labai padeda mankstele ,dar lasiuku nuo pilvo putimo ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neues @ 2010 05 17, 20:50)
Sagute, o kokio amžiaus Jūsų kūdikis miegodavo dieną tik vežime? Ir dabar, kai pagėręs pieno eina miegoti, kokio amžiaus yra? Ačiū.

Miegodavo mazdaug nuo 6 men iki 10 men. O dabar jau jam 1.4 m.
Atsakyti
QUOTE(kitke @ 2010 05 13, 15:03)
O as mamytes baigiu isproteti, mano suneliui 1,5menesio, o nuo pat gimimo jis ziauriai neramus, miega per para gal kokias5-6 val.istisai reikia supuoti, visa diena, paryciui uzmiega kokiom 2valandom ir nakti apie 5val pamiega su pavalgymais.pavalgo-rekia, nevalges- rekia.kartais supuot reikia istisas 12val ant ranku kol pats pavargsta ir uzmiega.gal 10ciai gydytoju skundziausi, dauguma sako kad diegliukai...nebeturiu atrodo jegu, atrodo nekenciu jau to vaiko, nors beproto norejau...jauciu kad pati ziauriai issekau.Ar tikrai gali taip buti del diegliuku?gal kam pan buvo?

Uzjauciu ir suprantu...as vos neisproteju per pirmnus kelis menesius.ir dabar dar dirgli esu, nors vaikas jau ramesnis.nepadejo niekas, tik kantrybe kantrybe kantrybe ir vyras.dabar isaugom pilvo skausmus tai prasidejo dantys.auga 6 vienu metu doh.gif galiu tik paguosti, kad viskas laikina...
stiprybes Jums 4u.gif Laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flamencita @ 2010 05 20, 11:56)
Uzjauciu ir suprantu...as vos neisproteju per pirmnus kelis menesius.ir dabar dar dirgli esu, nors vaikas jau ramesnis.nepadejo niekas, tik kantrybe kantrybe kantrybe ir vyras.dabar isaugom pilvo skausmus tai prasidejo dantys.auga 6 vienu metu doh.gif galiu tik paguosti, kad viskas laikina...
stiprybes Jums 4u.gif Laikykites 4u.gif  4u.gif  4u.gif

o jums gydytojai jokiu ligu nerado?kazkaip jau nebetikiu kad savaime jam tai praeis su laiku, bet tik gyvenu ta viltim kad ateis tokia dienele kai galesiu pasakyti-pagaliau mes laimingi, galiu dziaugtis savo suneliu. igavau kantrybes su juo bet nuo nemigos galva daznai skaudet pradejo ir ta nuolatine itampa daro savo,,,net sveciu neleidziu, nenoriu kad kas ateitu, nei kur isvaziuot kai vos neistisai klykia.jei ne vyras tai turbut ta vaika buciau kokiems kudikiu namams atidavus...
Atsakyti
3 kart pfu bet mano mažoji kuriai 2 mėn miega 19 val per para. kėlė nerima gal perdaug miega, bet paskaičiau , kad normalu .
su pirmais vaikais tai galvojau isdurnesiu visai nemiegodavo. sūnui 3m ir dabar dar naktim " pabludija" , o va mažoji miega ir miega smile.gif kad ir šiandien po nakties atsikele 9 ryto pavalge ir va tuoj 14 val ji dar miega doh.gif . kazin kiek tas malonumas tesis gal iki dantuku dygimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kitke @ 2010 05 23, 13:47)
o jums gydytojai jokiu ligu nerado?kazkaip jau nebetikiu kad savaime jam tai praeis su laiku, bet tik gyvenu ta viltim kad ateis tokia dienele kai galesiu pasakyti-pagaliau mes laimingi, galiu dziaugtis savo suneliu. igavau kantrybes su juo bet nuo nemigos galva daznai skaudet pradejo ir ta nuolatine itampa daro savo,,,net sveciu neleidziu, nenoriu kad kas ateitu, nei kur isvaziuot kai vos neistisai klykia.jei ne vyras tai turbut ta vaika buciau kokiems kudikiu namams atidavus...

na,pas mus tas pats verysad.gif
sveciai nepageidaujami,o namuose tai tik ant ranku,nes kitaip padedi,tai rekia,o paskui laaaabia sunku nuramnti,tai jau geriau lai ant ranku kybo.
na,bet tikiuosi isaugsim,jau puse laiko praejom
Atsakyti
Manasis ir dabar dar paklykt megsta kartais, jei mama demesio permazai rodo, i wc iseina ar siiap kazkokiom nesamonem uzsiima biggrin.gif IR nakti dar keliasi. Siandien, pvz., nuo 4 miegojo pas mane lovoj, tai lygtai neprabudo iki ryto. PAmirsau nunest i lovyte... 4u.gif
Atsakyti
O pas mus tai paskutiniu metu viskas apvirto aukštyn kojom doh.gif lovytėj miega tik po (.), kai jau labai stipri miego stadija, lūžta... o jeigu įkeliu pačiam migdytis, kai neįmigęs, tai sunku, rėkia. ir iš vis pastarosiomis dienomis ant rankų daug. Na , bet manau juk viskas negali būti kasdien identiškai, juk vaikas irgi keičiasi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sia problema turime praktiskai nuo pat gimimo doh.gif Dabar vaikui tuoj 2 menesiai ir niekas nepagerejo... Is pradziu miegodavo dienom, naktim ne, paskui nustojo miegoti ir diena ir nakti (pilvuko skausmai), dabar pamazu praeidineja diegliukai, tai vakarinis ritualas toks - uzmiega apie 23 ar 24 val ir pabunda lygiai po dvieju valandu, tada staciom akim iki kokiu 10 ryto doh.gif Paguldzius i lovyte rekia, jei laikai rankose - ramus, bet nemiega! Kartais spardosi, muistosi... Diena luzta kelis kartus po koki pusvalandi ar 20 minuciu, didziausias laiko tarpas kuri yra ismiegojes 3 valandos (toks stebuklas nutiko karta ar du smile.gif ). Nesuprantu, gal jis serga, nes visos teorijos, kad kudikiai miega po keliolika valandu per para man juokingos, maniskiui uztenka keliu doh.gif Nebezinau ka daryti, pavargau verysad.gif Kai miega diena ar vakare, gali buti sujungtos visos sviesos, televizorius visu garsu, nepabunda schmoll.gif
Gal kas susidure su panasia problema? unsure.gif
Atsakyti
Na nezinau ar pas mus panasiai, bet maniske nemiega visa diena, kai prabunda 6-7 ryto, ti tik apie 10 vakare uzmiega, nakti nors ir keliasi valgyt, bet neisibudina. Klausiau gydytojos ar normalu, kad toks mazas vaikas sitiek laiko nemiegotu, tai tik nusijuoke, sake dar ne taip buna, kiti visa para nemiega. Dar bandydavau dienom migdyti, dabar jau ne, kas is to ciuciuoji liuliuoji puse val, paguldai ir vel akys stacios. O va vakare man jau nieko nereikia daryti, pati nuluzta, pavargus buna. Man kazkaip atrodo kad tavo lelius diena su naktim sumaises g.gif . Gal pabandyk visa diena neleist miegoti, budink, makstele kokia padarykit kad pavargtu. Tikekimes laikui begant viskas susitvarkys. Kantrybes 4u.gif
Atsakyti