sveikutės,
na, pasiskaitinėjus pagailo kai kurių mamyčių... sėkmės jums tvarkantis su savo nemiegiukais

tai laiko ir mamyčių begalinės kantrybės klausimas
na, o aš norėčiau pasigirti, tik tfu tfu tfu, kad nepersigyrus... mūsų mažoji išmiega visą naktį nuo trečio mėn pradžios.. užmigus apie 23 val kelias apie 6 val, o paskui apie 11 val, bet kartais pasirenka aukso viduriuką ir pribunda tik apie 9 val... iš pradžių net buvau nusigandus, kad gal nedavalgo taip ilgai išmiegodama... paskui visos mamytės griebė raminti, kad tik tu džiaukis... bet čia sakyčiau dar ir mišinėlio įtaka, kurį iš pradžių pradėjome dadavinėti tik vakarais...
o savo lovoje migdėme gal pora mėn.- labai malonūs prisiminimai

- bet, oi, kokius moralus savo mamos atklausiau

. o kaip tik tuo metu labai gražų straipsnį perskaičiau apie migdymą kartu su savimi... vėliau gal kokiam 3 mėn iškėlėme dukrytę su dideliu grauduliu ir skauduliu širdyse , bet palyginus be didelių problemų į lovytę- tiesiog paguldėm vieną naktį į pusmetris nuo mūsų lovos stovinčią lovytę - manau tokius mažius lengviau atpratinti nuo tėvelių lovos... o mano draugė dar ir po šiai dienai migdosi savo 3 metukų sūnų kartu su savimi... o dbr su 8,5 mėn dukrele kartu lovoje miegoti manau jau būtų nebeįmanoma, nes ji spardosi, raitosi, o jau vien kol užmiega kike visokių vikruntasų lovytėje prisigalvoja, tai mes su tėveliu būtume tikrai ,,išspirti" iš lovos
tik va, kas neramina, kad dukrytė karts nuo karto naktimis garsiai ir labai gailiai užverkia, bet visagalis tūtukas greitai nuramina...
na, ir kaip pradžioj sakiau tfu tfu tfu, tai dėl to, kad mes dar neturim danukų, tai kažin kaip bus su ta ramybe, kai jie digs...
ai, ir dar, gal tikrai reiškia, ta maitinimo poza... man tai labai nesmagu buvo žindyti gulint... todėl ir aš, kaip kad ir čia skaičiau dar viena mamytė, žinddžiua pradžioje, net ir naktimis sėdėdama
sėkėms visoms su ramiu mažylių miegeliu
ir dar... kaip jūs manot, ar lopšinės veiksmingos vaikiukų užmigdymui? mūsiškė nepasakyčiau, kas labai reaguoja, bet kaip gi nešioti vaikiuką ir nieko jam neniūniuoti...

kažkiek nurimsta

dar turime sparduką prie lovelės, tai toks muzikytės irgi sakyčiau, jog šiek tiek ramina... ilgainiui užmiega pupa
be to mažė miega pastaruoju metu tik kniūpsčia, o gulėjimo padėtį pasirenka pati- kartais pati atbulai atsigula- o aš tik šnd čia iš forumiukų sužinojau, kad netgi būtina keisti vaikiuko gulėjimo padėtį lovelėje, nes gali išsivystyti krievakalystė ar nugulėti labiau vieną galvytės pusę ir t.t. oi, kiek daug visko reikia žinoti apie tuos mautėlius... šnd visa naktis naršau ir skaitinėju

gerai, kai mažė gerai miega- tuoj kelsis rytinio valgymo