QUOTE(marlena24 @ 2009 12 08, 13:16)
Nu jo, noreciau ir as ta issiverkimo metoda ismegint, bet kol kas neisivaizduoju kaip cia viskas atrodys
Nubunda vaikas 2 valanda nakties ir spiega puse valandos,o as matai jam duodu issiverkt
uzmiega...ir vel nubunda uz 40 minuciu ir spiegia puse valandos,o mes su vyru klausom...ir vel nubunda uz 40 minuciu...Nes tikrai nebus taip, kad vaikas nubus kokius 2 kart per nakti, paverks ir uzmigs
Paskutines 3 savaites labai smagiai "miegam", nubudineja kas 40 minuciu verkdamas, ir cia su manim lovoj, tai igrudu soske arba MP duodu, kai jau mazdaug galvoju, kad isalko...tai jei dar duociau issiverkt, tai taip ir prarektu man visa nakti, jei budinejas jis man kas valanda?

o kokio amziaus jusu

mes pradejom issiverkima per pilnati

sirdis kraujais pylesi kai ji verke... bet pagalvojau, kad kitaip ji nesupras, kad turi mokytis uzmigti pati... ir ka.. uzmigo pati.. nezinau po kiek laiko, nepamenu.. bet kita nakti verke zymiai zymiai trumpiau... dar kita dar trumpiau. tada zengem dar zingsni - anksciau uzmigdavo valgydama, dabar nustojau laukti kada valgydama uzmigs, o kai pasisotino, pradejau guldyt i lopshiuka uzmigt paciai.. pirma karta paverke... as vel gulejau sustingus ir kentejau

kai kur raso, kad jei neturit geleziniu nervu, tai bent jau kai verkia, neskubekit prieit.. ilginkit po truputi ta laika, kada jus prieinat prie vaiko. bet man sis patarimas nezinau.. gal pradziai.. nes maniske tai kai priejau dar labiau i dudas - tipo priejai, bet nepaemei manes

matyt kiekviena mamyte atranda savaji metoda... bet svarbu zinot, kad vaikuciai pabiruciai gan greit ismoksta manipuliuoti...

o meile jiems galim rodyt kai neverkia - ir panesiot, ir pamyluot.. as ir diena stengiuos daryt taip, kad nesiojimo ir uzsiemimo su ja ji nesietu su tuo, jog tai buna tik tada, kai ji pradeda verkt..
zodziu gal kas jums duos geriau jum tinkanciu patarimu