Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Viskas apie tai

QUOTE(marlena24 @ 2009 12 08, 13:16)
Nu jo, noreciau ir as ta issiverkimo metoda ismegint, bet kol kas neisivaizduoju kaip cia viskas atrodys blink.gif  unsure.gif Nubunda vaikas 2 valanda nakties ir spiega puse valandos,o as matai jam duodu issiverkt doh.gif uzmiega...ir vel nubunda uz 40 minuciu ir spiegia puse valandos,o mes su vyru klausom...ir vel nubunda uz 40 minuciu...Nes tikrai nebus taip, kad vaikas nubus kokius 2 kart per nakti, paverks ir uzmigs schmoll.gif Paskutines 3 savaites labai smagiai "miegam", nubudineja kas 40 minuciu verkdamas, ir cia su manim lovoj, tai igrudu soske arba MP duodu, kai jau mazdaug galvoju, kad isalko...tai jei dar duociau issiverkt, tai taip ir prarektu man visa nakti, jei budinejas jis man kas valanda? blink.gif  blink.gif

o kokio amziaus jusu 2.gif

mes pradejom issiverkima per pilnati blink.gif nes jau buvo neimanoma.. isbandziau viska... (nors jai nebudinga pernelyg daznai keltis naktim, taigi tai buvo gryn pilnaties isdaigos) tada paguldem ant pilvuko - paverke, tada ant nugaros.. isjungem sviesa, pabuciavau ir pasakiau labanakt.. manot lengva buvo kentet? biggrin.gif
sirdis kraujais pylesi kai ji verke... bet pagalvojau, kad kitaip ji nesupras, kad turi mokytis uzmigti pati... ir ka.. uzmigo pati.. nezinau po kiek laiko, nepamenu.. bet kita nakti verke zymiai zymiai trumpiau... dar kita dar trumpiau. tada zengem dar zingsni - anksciau uzmigdavo valgydama, dabar nustojau laukti kada valgydama uzmigs, o kai pasisotino, pradejau guldyt i lopshiuka uzmigt paciai.. pirma karta paverke... as vel gulejau sustingus ir kentejau unsure.gif ir ka - kita diena uzmigo ramiausiai pati.. ir toks jausmas buvo, kad ji pradejo apsiprast su savarankisku gulejimu savo lovyteje.. aisku, bus dar visko...
kai kur raso, kad jei neturit geleziniu nervu, tai bent jau kai verkia, neskubekit prieit.. ilginkit po truputi ta laika, kada jus prieinat prie vaiko. bet man sis patarimas nezinau.. gal pradziai.. nes maniske tai kai priejau dar labiau i dudas - tipo priejai, bet nepaemei manes blink.gif
matyt kiekviena mamyte atranda savaji metoda... bet svarbu zinot, kad vaikuciai pabiruciai gan greit ismoksta manipuliuoti... ph34r.gif
o meile jiems galim rodyt kai neverkia - ir panesiot, ir pamyluot.. as ir diena stengiuos daryt taip, kad nesiojimo ir uzsiemimo su ja ji nesietu su tuo, jog tai buna tik tada, kai ji pradeda verkt..
zodziu gal kas jums duos geriau jum tinkanciu patarimu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurum14: 08 gruodžio 2009 - 14:11
tiesa, dar esu skaicius, kad kartais vaikams reikia issikraut, todel paverkti jiems yra gerai... nezinau, gal kam tai ir kraupiai skamba, bet as tuo patikejau ir kartais isties pastebedavau, kad kai pupa gan ilgai neverkdavo, o paskui pradedavo verkinet, o as ja kaip kareivis tuoj pat nuo verkimo saugot - nieko gero is to nebudavo. o kai paverkdavo, nurimdavo...
tai va.. bet cia reik turbut ir jausti, kaip kokiu metu elgtis, nes kartais buna pilvukas, kartais vel kas nors.. nu bet kartais tai tiesiog zirziukas beee.gif ir mum uzduotis matyt neuzaugint to zirziuko iki didelio zirzalo biggrin.gif paverkt jai duodavau daugiausia tada, kai jau nieks nepadedavo...
ir siandien neretai vos pradeda verkt puolu ja imt.. nugi noris tam vaikui paties geriausio.. rolleyes.gif paskui galvoju kazi ar gerai padariau, nes maziukai greit "pagauna kampa" tongue.gif .
cia biski ne i tema pasisakiau, bet kartais musu metodai siejas ir nakti ir diena smile.gif
Atsakyti
O kaip daryti,jei vaikas stovėdamas lovoj verkia? Atsiguls,kai susiruoš miegoti? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Musu mazylei dar tik beveik dvi sav. Diena miega gerai, pavalgo, paniurzga trupuciuka ir uzmiega, bet va naktimis kazkoks kosmaras pasidares, visa nakti praverkia, matyt pilveli pucia... skauda sirdi ziureti i savo besikankinanti vaikeli verysad.gif duodam espumizano, bet man atrodo, kad is jo jokios naudos verysad.gif
kiek laiko maziukus kamuoja pilvelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepaite_sun @ 2009 12 08, 15:20)
Sveikutes,

Musu mazylei dar tik beveik dvi sav. Diena miega gerai, pavalgo, paniurzga trupuciuka ir uzmiega, bet va naktimis kazkoks kosmaras pasidares, visa nakti praverkia, matyt pilveli pucia... skauda sirdi ziureti i savo besikankinanti vaikeli verysad.gif duodam espumizano, bet man atrodo, kad is jo jokios naudos verysad.gif
kiek laiko maziukus kamuoja pilvelis? g.gif

Mano dukrytei pilvelį pūtė iki 1,5mėn. Pilvelį pučia panašiom valandom. Aš vaistukų duodavau prieš prasidedant skausmams, o nakties metu prieš maitinimą 4u.gif Pvz, jei skausmas prasidėdavo 19val,vaistų duodavau 18:30. 4u.gif
Atsakyti
Ir man klasuimas: ka aryti jei vaikas atsistoja ir verkia? Vakar bandem ikelti i lovyte, kad pats uzmigtu, bet nesigavo...
Atsakyti
Na, maniskis dar nestovi, bet as irgi turiu klausima g.gif Is vakaro jis uzmiega normaliai, t.y. pamaitinu, dar biski pagulim, "pasisnekam" ir uzluzta...bet nubunda uz kokiu 40 minuciu...ir norit pasakyt, kad jam pradejus verkti net nereikia prieit paglostyt, parodyt, kad kazkas ji girdi, kad jis ne vienas...Na nezinau, manau vaikas issigas, jei pradejus verkti prie jo nieks neprieitu ir jis sau rektu tamsoj unsure.gif juk galvotu, kad paliko viena vargsa, ar ne taip? unsure.gif Suprantu, kai is vakato migdai, tai jis gal ir supranta, kad visi ji girdi, bet tiesiog taip reikia, bet va kaip nakti parodyt, kad visi ji girdi, bet tiesiog taip reikia,o ne paliko ji viena? g.gif
Atsakyti
Labas mamytes smile.gif mano berniukui jau virs triju menesesiu tai prasdejom ismiegot visa nakti, berniukas pavalgo apie 22 val., ir ismiega iki 6-7 val. ryto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 12 08, 18:51)
Na, maniskis dar nestovi, bet as irgi turiu klausima g.gif Is vakaro jis uzmiega normaliai, t.y. pamaitinu, dar biski pagulim, "pasisnekam" ir uzluzta...bet nubunda uz kokiu 40 minuciu...ir norit pasakyt, kad jam pradejus verkti net nereikia prieit paglostyt, parodyt, kad kazkas ji girdi, kad jis ne vienas...Na nezinau, manau vaikas issigas, jei pradejus verkti prie jo nieks neprieitu ir jis sau rektu tamsoj unsure.gif juk galvotu, kad paliko viena vargsa, ar ne taip? unsure.gif Suprantu, kai is vakato migdai, tai jis gal ir supranta, kad visi ji girdi, bet tiesiog taip reikia, bet va kaip nakti parodyt, kad visi ji girdi, bet tiesiog taip reikia,o ne paliko ji viena? g.gif

Aš manau, kad nubudus reiktų prieiti nuraminti ar paglostyti ir sakyti vienodą frazę, pvz miegok ar ką nors panašaus.Tą patį reiktų sakyti ir naktį, ilgainiui taip vaikelis nurimtų išgirdęs mamos ar tėčio balsą.
Aš bandau naktį sakyti šššš miegok arba šššš gulk, bet mano vaikui dzin, rėkia kol negauna papo,nepadeda nei glostymas, nei supimas. Jei supam,tai dar stumia nuo savęs ir rėkia dar garsiau!! doh.gif
Atsakyti
tikrai idomi medziaga. saunuole mamyte,kad nepatingejo parasyt viso to. 4u.gif thumbup.gif reikes ir man isbandyt si metoda,bet tik kai mazius pasveiks. rolleyes.gif
Atsakyti
Bandėm išsiverkimo metodą. Vaikas verkė 50 minučių verysad.gif verysad.gif Pirmą kart MB nuėjo po 10min, antrą kartą po 20min, po to pati nusiramino. Kaip žiauru,tikrai reikia stiprių nervų verysad.gif sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitoria: 08 gruodžio 2009 - 22:36
Mes verkimo metodo nebandom schmoll.gif Gal ir noretusi kartais uzdaryt ja viena kambaryje, kad verktu, bet... As puikiai zinau, koks "smagus" jausmas, kai tau reikia artimo, tu verki "maldauji" ateit, bet niekas neateina. schmoll.gif Nezinau, ar aiskiai parasiau.
Aisku, kartais jai tenka buskiuka vienai paverkt, bet tik todel, kad as viena namie ir negaliu staigiai prieit. Arba, jei su vyru iseinam prie gyvunu. Bet siaip ji pas mus ramute.

Galiu pasigirt, sianakt ismiegojom nuo 20val iki 7:40 ryto thumbup.gif Buvo pries 21val karta atsibudus, pavalge ir uzmigo iki pat ryto
Atsakyti