Tikėk, kad viskas bus gerai, nes baimė yra tas pats, kas blogi norai..todėl geriau nebijoti, o tikėti
Kiriusa, sveika prisijungus, Centras ADeli yra ir Lenkijoje, viena mūsų mama pradingėlė tenais turėjo važiuoti rugpjūtį, bet taip ir neprisijungė po to 
Tikėk, kad viskas bus gerai, nes baimė yra tas pats, kas blogi norai..todėl geriau nebijoti, o tikėti
QUOTE(Nikota @ 2009 12 16, 15:30)
dar kaip tik pagalvojau vakar kur ramunka ir ernestyta dingusios
daba tik joolitos trksta.....kaži kur jinai dingusi
Aha Jolitos ir as pasigedau
QUOTE(linele.m @ 2009 12 16, 15:47)
zinok istikro negalvoju nieko blogo, bet del sv ramybes noriu pasitikrinti
Viskas bus gerai
Panos, trūksta ir Audratum, negirdėjot nieko apie ją? o Jolita, reik tikėtis atsiras greit, gal neto neturi...
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 16, 17:06)
Kiriusa, sveika prisijungus, Centras ADeli yra ir Lenkijoje, viena mūsų mama pradingėlė tenais turėjo važiuoti rugpjūtį, bet taip ir neprisijungė po to 
apie ta ADELI ir man idomu kaip ten papult ir t.t. Darom panai Lenkijos pilietybe ,gal isdegtu ten kaip pault veliau nes tokiu maziuku kiek zinau nepriima
Papildyta:
http://www.adeli-met.../diagnoses.html
pasiskaitrymui rusu kalba
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 16, 18:01)
Panos, trūksta ir Audratum, negirdėjot nieko apie ją? o Jolita, reik tikėtis atsiras greit, gal neto neturi...
As kaip snipe...Joolita neta turi ,ir daznokai uzsuka iSM,bet musu namucius aplenkia
QUOTE(izabele111 @ 2009 12 16, 18:30)
As kaip snipe...Joolita neta turi ,ir daznokai uzsuka iSM,bet musu namucius aplenkia
Ji kazkaip daug ka parduoda.....pvz.eglutemis turgavoja, buities daikteliais....
Jasna
gal jos brangusis neleidžia pas mus užeiti, gal pašnipinėjo ją, rado, kad ji guodėsi ir išrašė velniu...
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 16, 21:40)
gal jos brangusis neleidžia pas mus užeiti, gal pašnipinėjo ją, rado, kad ji guodėsi ir išrašė velniu...
nemanau
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 16, 20:40)
Nu kiek pazystu Jolita tai jai sitas negalioja
a, niu reik tikėtis, nes žinau atvejų, kai šnipinėjo ir net teko niką keisti
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 16, 22:44)
a, niu reik tikėtis, nes žinau atvejų, kai šnipinėjo ir net teko niką keisti
geras
Labukas, mamukai. Prisiduodu,kad nesakytumėt jog ir aš dingau. Gyvenam po senovei,eilėraščius kalam Kalėdų seniui
, nors šiais metais jo sanatorijoje nebus,neatsirado sponsoriaus
. Nu bet vaikiukai programėlę sau ir tėveliams parodys, o tėveliai jau teiks dovanėles. Lakstau po procedūras net sukaitusi,nes dar prie mūsų prisijungė berniukas, tai žiūriu,kad iš procedūrų nelakstytų. Juokiuosi, kad namo gryšiu daugiavaikė motina, tai vyras iš namų išgrūs
.
Linele, didžiausi sveikinimai
proga
Ernestyte, nu ir man paskolink savo energijos, o tai jau vos kojas pavelku
Medute, stiprybės tau
ir mamai
Šaltukas kol kas nekibina, nes palatoje šilta
. Bet vaikas tempia duonas, batonus ir balkone peni varnas, kad jos nesušaltų
.
Šiandien labai sunervijo skambutis iš darbo. Man biuletenis baigiasi 23,o 24 reik į darbą. Atidirbu 4 val ir tada 4 išeiginės. Bandžiau susitart, kad atidirbsiu kitą dieną, nes išvažiuojam į kaimą iš sanatorijos ir Vilnius visai nepakeliui. Tai net į kalbas nesileidžia, grasina,kad jei nepasirodysiu darbe, tai atleis pagal straipsnį. Tai gausis, kad mano šeimyna kūčiavos kaime, o aš po darbo būsiu viena
, nes dirbsiu vakarinėje pamainoje. Nu marazmas koks, tai negaliu. Dar galvoju kaip čia susukus, kad tai vienai dienai biuletenį pratęstų.
Linele, didžiausi sveikinimai
Ernestyte, nu ir man paskolink savo energijos, o tai jau vos kojas pavelku
Medute, stiprybės tau
Šaltukas kol kas nekibina, nes palatoje šilta
Šiandien labai sunervijo skambutis iš darbo. Man biuletenis baigiasi 23,o 24 reik į darbą. Atidirbu 4 val ir tada 4 išeiginės. Bandžiau susitart, kad atidirbsiu kitą dieną, nes išvažiuojam į kaimą iš sanatorijos ir Vilnius visai nepakeliui. Tai net į kalbas nesileidžia, grasina,kad jei nepasirodysiu darbe, tai atleis pagal straipsnį. Tai gausis, kad mano šeimyna kūčiavos kaime, o aš po darbo būsiu viena