Labutis,
aš, kaip pavyzdinga mama, vaiką užmigdžiau ir į SM
Nu priklausomybė, ne kitaip.
Kavos popietinės prašom, storulės nebandot liestis prie pyragėlio
QUOTE(audratum @ 2010 01 10, 12:34)
bet nelabai kas nori su manim bendrauti
nesupratau, kas tau taip sakė? Apie save pasakysiu tiek, kad aš tikrai dabar su savo bėdom nesu pati geriausia pašnekovė, daugiau dejuoju, nei klausau kaip kiti guodžiasi, bet žadu pasitaisyti
QUOTE(*Vilte* @ 2010 01 10, 13:09)
Sveikutes
noriu ir as i jusu saunu bureli

,as auginu dukryte su dauno sindromu,kazkada seniau ir as uzbegdavau cia,viena kita zinute parasydavau,bet dabar cia pas jus kazkaip silta ir jauku,ar priimsit?
labutis, drąsiau junkis, smagu
QUOTE(Mimmi @ 2010 01 10, 13:32)
Labas, mergaitės. Trumpam čia prie jūsų prisijungiu,prisiduodu,kad dar gyva ir vėl lekiu su reikalais.Brolį reikia parsivežti į LT,tai problemų daugiau negu reikia.Ligonių kasos apmoka jo gydymą,o pervežimo nefinansuoja.Būtų paprasta,jei jis judėtų nors kiek,o dabar
jezau, Mimi, laikykitės, jau gal ir jum reikia užsipirkt mišias už savo šeimą, baisu, kiek žmonėm tenka ištverti.
QUOTE(kruopa perline @ 2010 01 10, 15:26)
O dabar apie gerus dalykus, noriu pasigirti,

gi nupirko Senelis tas kur siaureje gyvena musu Jokubeliui kaledom asiliuka sokinejimo, tai mes jau mokame atsitupti, stovint pasilenkti nuo zemes pasiimti zaisla ir tai daro pats , vienas

, su vyru juokemes, kad eisime mes pas ta gydytoja su Jokubu ir jai i uzpakali ispirsim, kuri sake ,kad nesedesim ir vaiksciosim
kaip faina

manai, kad čia tas asiliukas taip sumačijo? nors koks skirtumas, bile padeda kas nors. O tai daktarei, tikrai reik spirt, ir gan smarkiai
QUOTE(linele.m @ 2010 01 10, 16:48)
Sveikos

reiktu man tu laseliu paciai pagerti apie kuriuos kalbejot, o tai jauciu jau mamai bileta pirksiu i viena puse be atgalinio

netersiu eterio smulkmenom, bet jau nebegaliuuuu
prašom pateršti, nelaikyti savy pykčio, nesveika

O jei rimtai, tai pagerk lašiukų, jei manai, kad reikia, nesinervink, laikykis.
Jeigu vis gi suklumpame, geriau prarastume viską negu drąsą, viltį ir pasiryžimą vėl ir vėl bandyti.