Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės 6

QUOTE(simbail @ 2010 02 10, 19:37)
...  Nežinau aišku ar man pavyks jas išpiešti, betgi kadangi tai praktiškai tik pirma lėlė mano (pati pirma buvo iš maximinio, tai tokia nevykusi visai  blush2.gif ) tai manau atleistina bus. Tik tikiuosi bent jau ne žvaira gausis  lotuliukas.gif

Va čia labai geras filmukas kaip reik išdažyti veiduką ir akis: http://www.youtube.c...feature=related
Aš tai buvau prisilipdžius tokių kaip testeriukų - akių formos gabaliukų prisilipdžiau. ir ant jų treniravausi. prieš piešdama lėlei akis, pirmiausiai išbandydavau ant tų testerinių.
Atsakyti
Turiu ir aš tokią svajonę išmokti daryti lėles. Man jos tokios nerealiai gražios...
Atsakyti
sekmes zvejotoja

ilgis - 57
aukshtis - 46
:}

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

vasario 19-22 kursai Vilniuje
kovo 11-14 Kaune
:}

pastoviai Klaipedoje

Atsakyti
Ispudinga lelyte, Shizzla. thumbup.gif Kaip graziai kunelis suformuotas!
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2010 02 11, 21:29)
Ispudinga lelyte, Shizzla. thumbup.gif Kaip graziai kunelis suformuotas!

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2010 02 09, 15:38)
Einu ir nešu visur kur tik įmanomą lotuliukas.gif
Mano naujausia ir šiuo metu aišku - mylimiausia:
"Draugai" arba "Bitė Mopsas ir Sigutė"
45 cm ūgio, ladoll, DAS ir kitos medžiagos.

kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shiZZla @ 2010 02 11, 20:01)
sekmes zvejotoja
...

Va, visai kitas vaizdas thumbup.gif geresnės nuotraukos 4u.gif Bet vis tiek nuotraukose nesimato kokia dyyyyyydžiūūūūūlė toji žuvis biggrin.gif imk ją į glėbį ir fotografuokis, tada pasimatys kokia ji didelė biggrin.gif

QUOTE(Dovė* @ 2010 02 11, 23:55)
kaip grazu  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2010 02 11, 00:32)
Va čia labai geras filmukas kaip reik išdažyti veiduką ir akis: http://www.youtube.c...feature=related 
Aš tai buvau prisilipdžius tokių kaip testeriukų - akių formos gabaliukų prisilipdžiau. ir ant jų treniravausi. prieš piešdama lėlei akis, pirmiausiai išbandydavau ant tų testerinių.

Filmukas super smile.gif O kaip gražiai ten išpiešė akis wub.gif Va taip išpiešti lėlei tikrai nebūčiau sugalvojusi. Nuo diplominio turiu dar likusių pastelių ir akrilo turiu tad savaitgalį imsiuosi veidelio ax.gif

shiZZla, niu ir gyvis po lėle blink.gif Lėlė labai graži, mano akiai tokia dar naujoviška ir nematyta, nes nesenai aš šioj temoj. O iš ko tas gyvis pagamintas? Gal papje maše, nes modelino tai jaučiu be galo daug reikėtų g.gif
Labai įspūdinga kompozicija thumbup.gif
Atsakyti
ShiZZla: va čia tai darbas... Nu be žodžiu.. Gal galėtum man žinutę parašyti, kur ir kokiomis sąlygomis ir kokia kaina tie kursai Klaipėdoje vyksta? Esu susidomėjusi.
Atsakyti

shiZZla, niu ir gyvis po lėle blink.gif Lėlė labai graži, mano akiai tokia dar naujoviška ir nematyta, nes nesenai aš šioj temoj. O iš ko tas gyvis pagamintas? Gal papje maše, nes modelino tai jaučiu be galo daug reikėtų g.gif
Labai įspūdinga kompozicija thumbup.gif
[/quote]

aciu!

papie mache butent taip!:}
Atsakyti
rodausi su savo treciaja lėlyte---ji maza---20cm

Pavadinau*Nuostalgija*

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adatėlė: 13 vasario 2010 - 11:57
Adatėle, kokia fainuolė- taip nuotaiką pakėlė thumbup.gif . O uniforma kokia thumbup.gif - kaip tikra ir dar tokia mažulytė- šaunu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti