Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2010 01 07, 01:28)
Sumečiau į flickr'ą - http://www.flickr.co...57623155111608/

Tęsiant kelionių temą - aš buvau pasiėmęs 3 kameras: skaitmeną su zoom'u (gal 10 kadrų), rolleiflex'ą (2 kadrai) ir juostinį nikoną su zoom'u (4 juostos). Nusprendžiau sekantį kartą imti vieną kamerą su vienu objektyvu. Taip viskas paprasčiau - paprasčiau keliauti, lengviau tampytis, nereikia galvoti kokiu aparatu su kokiu objektyvu fotografuoti. Vėliau perskaičiau įdomų straipsnį, patvirtinantį susidėliotas mintis. Rekomenduoju http://www.kenrockwe.../simplicity.htm

super foto!!! laukiu spalvotu dar bigsmile.gif

oi as tai jau senai nebesitampau visko(nors ne ka ir teturiu blush2.gif ),nes mieste tikrai nera kada keitinet obj. , ir taip vos spek dairytis biggrin.gif
Atsakyti
Sillwio, liuks nuotraukos.
Ir straipsniukas liuks.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 01 07, 13:37)
Tuja, pentacon six - puikus fotikas. Kaina priklausytų tikriausiai ir nuo objektyvo, kurį jis turi. Beje, jei pardavinėsi, įsitikink, kad jis tvarkingai veikia..smile.gif

Aciu. Is savu niekas sake nenaudos.. Tai pardavinesiu tikriausiai, nes stengiuosi namuose vietos "padidinti", kruvos nenaudojamu daiktu.. jau praeiti neimanoma darosi. Tas fotoaparatas uosvio buves, kazkada vyras biski juo fotografavo, nuo to laiko ramiai gulejo spintoje, reiskia negaleso sugesti smile.gif bent teoriskai, o objektyvas tai jauciu tas, su kuriuo jis "gimes" biggrin.gif Uzrasyta Carl Zeiss Jena DDR Biometer 2.8/80 O ka tai reiskia? blush2.gif blush2.gif Kazkada sis fotikas rimtus darbus dirbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuja2 @ 2010 01 07, 13:28)
Aciu. Is savu niekas sake nenaudos.. Tai pardavinesiu tikriausiai, nes stengiuosi namuose vietos "padidinti", kruvos nenaudojamu daiktu.. jau praeiti neimanoma darosi. Tas fotoaparatas uosvio buves, kazkada vyras biski juo fotografavo, nuo to laiko ramiai gulejo spintoje, reiskia negaleso sugesti smile.gif bent teoriskai, o objektyvas tai jauciu tas, su kuriuo jis "gimes"  biggrin.gif Uzrasyta Carl Zeiss Jena DDR Biometer 2.8/80 O ka tai reiskia? blush2.gif  blush2.gif Kazkada sis fotikas rimtus darbus dirbo  smile.gif

o Tu Vilniuje? jei taip, nunešk jį į Mečkausko fototaisyklą, jis profilaktiškai viską patikrins. Gal net pats iš Tavęs nupirks. Nes jis superka, išvalo ir parduoda paskui. Geras aparatas gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 01 07, 14:45)
o Tu Vilniuje? jei taip, nunešk jį į Mečkausko fototaisyklą, jis profilaktiškai viską patikrins. Gal net pats iš Tavęs nupirks. Nes jis superka, išvalo ir parduoda paskui.  Geras aparatas gi smile.gif

Cia gal ir variantas, as nieko nesuprantu vis tiek smile.gif) Tik uosvis yra sakes, kad savo laiku tai buvo labai geras fotoapataras... Bet kai as tuo neuzsiimu..[COLOR=yellow]man uztenka fotiko telefone blush2.gif cool.gif Tai tegul atgija fotikas naujam gyvenimui pas kitus seimininkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuja2 @ 2010 01 07, 14:32)
Cia gal ir variantas, as nieko nesuprantu vis tiek smile.gif) Tik uosvis yra sakes, kad savo laiku tai buvo labai geras fotoapataras... Bet kai as tuo neuzsiimu..[COLOR=yellow]man uztenka fotiko telefone  blush2.gif  cool.gif Tai tegul atgija fotikas naujam gyvenimui pas kitus seimininkus smile.gif

aparatas geras, su sąlyga, kad jis tvarkingas smile.gif
kaina jo galėtų siekti, jei tvarkingas, apie 400 litų. žinai, kur tą Mečkauską rasti? jei ne, duosiu nuorodą, telefoną, adresą - viską paaiškins, su meile pačiupinės ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 01 07, 15:45)
aparatas geras, su sąlyga, kad jis tvarkingas smile.gif
kaina jo galėtų siekti, jei tvarkingas, apie 400 litų. žinai, kur tą Mečkauską rasti? jei ne, duosiu nuorodą, telefoną, adresą - viską paaiškins, su meile pačiupinės ir t.t. smile.gif

Aciu uz info ir uz ideja. Tvarkingas, tik nera deklo virsutines dalies, kur odiniai buna tokie (nezinau kaip paaiskinti) apatine yra, fotikas prisuktas prie jos, o to odinio gaubto is virsaus nera, bet gal ir ji imanoma kazkur pas uosvius surasti, neismestas tai tikrai mirksiukas.gif O siaip nenumestas, nesulaistytas ir ramiai ir svariai tunojes nuo senu laiku biggrin.gif Jeigu nesunku duoti kontaktus, buciau laaabai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif As nesidomejau fotografija pati, tik pagal pavar5de galiu pagooglinti.. Aciu labai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dar paklausiau uosvio, sake, kad ten kazkokia sokinejanti diafragma, dar ziedai kazkokie yra... kazkas esme tame, kad galima maza objekta is arti gerai fotografuoti smile.gif sake, kad savo laiku jis "puse Volgos" kainavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuja2: 07 sausio 2010 - 15:57
QUOTE(Tuja2 @ 2010 01 07, 15:40)
Aciu uz info ir uz ideja. Tvarkingas, tik nera deklo virsutines dalies, kur odiniai buna tokie (nezinau kaip paaiskinti) apatine yra, fotikas prisuktas prie jos, o to odinio gaubto is virsaus nera, bet gal ir ji imanoma kazkur pas uosvius surasti, neismestas tai tikrai  mirksiukas.gif O siaip nenumestas, nesulaistytas ir ramiai ir svariai tunojes nuo senu laiku  biggrin.gif Jeigu nesunku duoti kontaktus, buciau laaabai dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  As nesidomejau fotografija pati, tik pagal pavar5de galiu pagooglinti.. Aciu labai.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

http://www.fototaisykla.lt/
tas dėklas dzin, svarbu, ar aparatas VEIKIA taip, kaip turi veikti smile.gif sėkmės pas Mečkauską wink.gif
Atsakyti
Sveiki juostininkai 4u.gif

Padekit zmones apsisprest man del skanerio juostai, a smile.gif
Keleta nuziurejau ir noriu Jusu paklaust nuomones pries perkant ax.gif

Pirmas pigiausias- $99 My Webpage

Antras, nedaug brangesnis- $129 ir optical resoliution tokia pati My Webpage

Trecias- $299(jau cia yra max kiek noreciau uz skaneri isleisti), My Webpage

To trecio optical resoliution didziausia 7200x 3600, kur pirmu dvieju 2592x 1800

O gal kas turit koki skaneri kuriuo esat patenkinti, galetumet rekomenduot ax.gif na ir aisku kad kaina ten jau virs $300 nebutu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 08 sausio 2010 - 00:45
QUOTE(c-girl @ 2010 01 08, 00:43)
Sveiki juostininkai 4u.gif

Padekit zmones apsisprest man del skanerio juostai, a  smile.gif

Labas.
Tavo nurodyti labai jau egzotiniai. Pirmojo net nesvarstyčiau (matyt ir antro, nes jis kaip ir ne juostai skirtas). Geriau jau su skaitmena perfotografuot. Trečias g.gif Negaliu nieko pasakyt. Aš turiu Canoscan 8800f Esu patenkintas. Geriausia, žinoma, dedikuotas, ale jie kainuoja smarkiai. Už 300$ kažin ar rasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 08 sausio 2010 - 01:46
QUOTE(sillwio @ 2010 01 08, 01:43)
Labas.
Tavo nurodyti labai jau egzotiniai. Pirmojo net nesvarstyčiau (matyt ir antro, nes jis kaip ir ne juostai skirtas). Geriau jau su skaitmena perfotografuot. Trečias  g.gif Negaliu nieko pasakyt. Aš turiu Canoscan 8800f Esu patenkintas. Geriausia, žinoma, dedikuotas, ale jie kainuoja smarkiai. Už 300$ kažin ar rasi.

Ka tai reiskia egzotiniai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O tavo nurodytas liuks thumbup.gif Kazkaip viska ziuriu B&H, Amazonej net nepaziurejau. Ir kaina tokia mano biudzetui per viduriuka $199
Aciu Sillwio!

p.s. rimtai, tas antras juk nuotraukom skenuot, o ne juostai blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 08 sausio 2010 - 02:07
geriausia, jei butu palyginimas to paties kadro nuskenuoto.
C-girl - geriau ziurek ne canoscana 8800, bet is epson, kad ir tas epson 4490. As skenavau ir su pora canonu ir su pora epsonu. Pagal kokybe epsonas vienareiksmiskai. Ir pgl kaina tilpsi.
Atsakyti