Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(ecka @ 2009 12 01, 18:46)
gali skirtingus skyrius pasidaryti, į pirmą mušti foto, į antrą rūbus, mes taip darom, nebereikės kvitų rašyti.

tai sita ir as apgalvojau..ale...turiu 3 dar knygeles...su jom ka daryt..tegu stovi pas mane...
Atsakyti
na sveikinu, lasiuk, su tokiu drasiu zingsniu smile.gif 4u.gif
as ir taip galvoju, kad geriau su kasa per skyrius dirbt smile.gif
jauciu, ir man taip reikejo pasidaryt... g.gif nes turiu ir keleta komisiniu daiktu... kad tik negauciau velniu is vmi, kad viskas per viena skyriu... doh.gif
Atsakyti
ecka..aliooo biggrin.gif iskilo dar klausimas..jus mokate 15 ar 33 proc.kai dirbate su kasa..ir ar mokate nuo kiekvienos rusies atskirai ar bendrai nuo visu pajamu..sakykim as musiu i viena skyriu foto i kita rubus tai kaip rodysis kasos knygoje,nes su tokiu variantu neteko niekada susidurt,nes visada musdavom i viena skyriu viska..o dabar jau olialia..nenoriu rubu tabaluot su fotopaslaugom..ka gali patart cia g.gif
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 12 01, 19:59)
na sveikinu, lasiuk, su tokiu drasiu zingsniu smile.gif  4u.gif
as ir taip galvoju, kad geriau su kasa per skyrius dirbt smile.gif 
jauciu, ir man taip reikejo pasidaryt... g.gif  nes turiu ir keleta komisiniu daiktu... kad tik negauciau velniu is vmi, kad viskas per viena skyriu... doh.gif

tai pasiklausk vmi kol nevelu,ale ir ten taip sumala kad as jau nebaigus klausyt pamirstu ka sake biggrin.gif ryt gal mane jau isvis is ten lotuliukas.gif nes vel sakysiu noreciau DAR VIENA VEIKLA DASIRASYT lotuliukas.gif reikia draudimas itraukt kad man asmeniskai i saskaita pinigis eitu..sako su kasa dirbsit sakau uj neeee..gal neapsimokes..o ryt jau klausiu kaip elgtis su ja biggrin.gif kazin jei kokios kavos ir sokolado nunesciau jos imtu g.gif sarmata jau kaip durnei kas diena eit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 01, 21:03)
ecka..aliooo biggrin.gif iskilo dar klausimas..jus mokate 15 ar 33 proc.kai dirbate su kasa..ir ar mokate nuo kiekvienos rusies atskirai ar bendrai nuo visu pajamu..sakykim as musiu i viena skyriu foto i kita rubus tai kaip rodysis kasos knygoje,nes su tokiu variantu neteko niekada susidurt,nes visada musdavom i viena skyriu viska..o dabar jau olialia..nenoriu rubu tabaluot su fotopaslaugom..ka gali patart cia g.gif
Papildyta:

tai pasiklausk vmi kol nevelu,ale ir ten taip sumala kad as jau nebaigus klausyt pamirstu ka sake biggrin.gif ryt gal mane jau isvis is ten lotuliukas.gif nes vel sakysiu  noreciau DAR VIENA VEIKLA DASIRASYT lotuliukas.gif reikia draudimas itraukt kad man asmeniskai i saskaita pinigis eitu..sako su kasa dirbsit sakau uj neeee..gal neapsimokes..o ryt jau klausiu kaip elgtis su ja biggrin.gif kazin  jei kokios kavos ir sokolado nunesciau jos imtu g.gif sarmata jau kaip durnei kas diena eit biggrin.gif

lotuliukas.gif
na dar reiks pasiklaust per vyra jo bendradarbiu kaip ten su tais skyriais gali but...
kam tos dovanos, ju pareiga viska paaiskint biggrin.gif tegu dirba savo darba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 01, 20:03)
Papildyta:

tai pasiklausk vmi kol nevelu,ale ir ten taip sumala kad as jau nebaigus klausyt pamirstu ka sake biggrin.gif ryt gal mane jau isvis is ten lotuliukas.gif nes vel sakysiu  noreciau DAR VIENA VEIKLA DASIRASYT lotuliukas.gif reikia draudimas itraukt kad man asmeniskai i saskaita pinigis eitu..sako su kasa dirbsit sakau uj neeee..gal neapsimokes..o ryt jau klausiu kaip elgtis su ja biggrin.gif kazin  jei kokios kavos ir sokolado nunesciau jos imtu g.gif sarmata jau kaip durnei kas diena eit biggrin.gif

taip, konsultuoja mane SkR: 15 proc mokamas pelno mokestis (jei tokį turi(pelną)), 33 proc. mokami už samdomus darbuotojus (ligonių kasai, sodrai...). Foto ir rūbus muši atskirai, nes sąskaitos atskiros, bet finale, jei bus per abu 100 000Lt per metus, būsi PVM mokėtoju, reik pasikoreguot, kad tep nebūtų biggrin.gif SKR sako reiks buhalterės, nes reikia į mokesčius, sodrą važinėti, statistikai kažką tvarkyti, žodž uch raboty, if niponime cool.gif Dar darbo grafikai, kad nebūtų dirbama savaitgaliais, viršvalandžiai, nes dvigubi mokesčiai tada ..g.gif Ai, nlb žinau, pas mus buhalterė tvarko, tai aš laisva, vyras kiek > žino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 01 gruodžio 2009 - 19:22
QUOTE(ecka @ 2009 12 01, 20:17)
taip, konsultuoja mane SkR: 15 proc mokamas pelno mokestis (jei tokį turi(pelną)), 33 proc. mokami už samdomus darbuotojus (ligonių kasai, sodrai...). Foto ir rūbus  muši atskirai, nes sąskaitos atskiros, bet finale, jei bus per abu 100 000Lt per metus, būsi PVM mokėtoju, reik pasikoreguot, kad tep nebūtų biggrin.gif  SKR sako reiks buhalterės, nes reikia į mokesčius, sodrą važinėti, statistikai kažką tvarkyti, žodž uch raboty, if niponime cool.gif

as pasirinkusi 15 proc.nesamdau nieko..kol kas..kai jau isikesiu tada ziuresim biggrin.gif tokios dyydeles sumos nebus lotuliukas.gif stengsimes ka nebutu..o ko ti vazinet i mokescius ir sodra...sodrai susimoku kas men 72 lt ir lai tyli..o mokesciuose ko...juk metu gale deklaruoju ko dar jie nori..vien del to kad aparata turesiu??..
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 01, 20:21)
as pasirinkusi 15 proc.nesamdau nieko..kol kas..kai jau isikesiu tada ziuresim biggrin.gif tokios dyydeles sumos nebus lotuliukas.gif stengsimes ka nebutu..o ko ti vazinet i mokescius ir sodra...sodrai susimoku kas men 72 lt ir lai tyli..o mokesciuose ko...juk metu gale deklaruoju  ko dar jie nori..vien del to kad aparata turesiu??..

čia bus kaip įm. savininkės mokestis, kur nepilnos socialinės garantijos (biuletenio negausi). Žodž , pas mus kitaip, turim samdomų ir mūsų UAB, geriau klausti mokesčiuose, nes galime ir suklaidinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 01 gruodžio 2009 - 19:26
QUOTE(ecka @ 2009 12 01, 20:26)
čia bus kaip įm. savininkės mokestis, kur nepilnos socialinės garantijos (biuletenio negausi). Žodž , pas mus kitaip, turim samdomų ir mūsų UAB, geriau klausti mokesčiuose, nes galime ir suklaidinti 4u.gif

tai jo..klausiu,nes vistiek reikia ryte ten but..jei bus dideles peripetijos nafikt man tas aparatas..paisinesiu toliau lapukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 01, 21:21)
as pasirinkusi 15 proc.nesamdau nieko..kol kas..kai jau isikesiu tada ziuresim biggrin.gif tokios dyydeles sumos nebus lotuliukas.gif stengsimes ka nebutu..o ko ti vazinet i mokescius ir sodra...sodrai susimoku kas men 72 lt ir lai tyli..o mokesciuose ko...juk metu gale deklaruoju  ko dar jie nori..vien del to kad aparata turesiu??..

kai as veikla registravau buvo tik tas 15%... atskaicius leidziamas islaidas
Atsakyti
unsure.gif kur neringule....uzsikase gal su rubais jau biggrin.gif
Atsakyti
Nu dienelė jau prastoka šiandien,pasisotino žmonės pigiais drabužėliais,dabar naujos siuntos reklamos reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 01, 20:50)
Nu dienelė jau prastoka šiandien,pasisotino žmonės pigiais drabužėliais,dabar naujos siuntos reklamos reik  smile.gif

pas mane ir ne stebuklinga diena ale kai po 3 lt.viskas tai visai neblogai dar
Atsakyti